Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zjistil, že auto má omezovač na 196 km/hod. Na německý dálnici mi to občas vadilo.

Jinak už mám 5100km a chystám se na první výměnu oleje. Interiér je čím dál víc chatrnější. Drnčí mi něco v kufru, silně klepe pravý reproduktor v palubovce a začalo drnčet sklíčko na otáčkoměru. :myslim

Silně mi to kazí dojem z auta :roll

Odesláno

Pokud chceš jezdit více než 200, tak sis měl koupit německé auto.

Pro konstruktéra je zásadní otázka, jak rychle má auto jezdit. V Německu se toto bere jako prioritní, zatímco ostatní výrobci předpokládají jízdu kolem 130 km/h.

Tak přeju příště lepší výběr.

PS: mě nedrnčí nic, mám 26 400 km.

Jak často měníš olej, když při 5 100 už chystáš výměnu? Pokud vím, mění se po 20 000.

[upravil dne 2.1.2012 11:28 od P607Olda]

[upravil dne 2.1.2012 11:29 od P607Olda]

[upravil dne 2.1.2012 11:30 od P607Olda]

Odesláno

samozřejmě to není priorita jezdit přes 200 jen mě to překvapilo, že to nejde, když výkon to má, ale to je jedno. Olej budu měnit po 15000km ale první výměna se doporučuje po 5000km mám to i v návodu a i mě na to upozorňovali při koupi. A na interiér mám asi smůlu a budu to reklamovat, protože to je občas fakt rachot. Jinak taky pěkně mlátili kryty na zahrádku v té stříbrné liště, ale to stačilo jen vycpat molitanem.

Odesláno

:DJá jsem z povolání konstruktér. Měli jsme ve firmě Pontiac Transsport. Bezvadné auto, mohutné provedení, tiché pohodlné, důkladně provedené, 4-rychlostní automat (v 90-letech normální). Ale nad 130 se tomu nechtělo, prostě to nebylo konstruováno na takovou rychlost. Pokud vím, v USA je obvyklé omezení na 110 km/h, tak proč by se konstruktér trápil rychlou jízdou.

Naopak v Německu je zadání: cestovní 150 až 180, takže, konstruktére, respektuj to.

Odesláno

Omezení na 196:myslim Mě to nejvíc ukázalo na head dispeji 205 a nebylo to v omezovači, strach nedovolil víc. Jinak Mrky, taky s 2,0 hdi, jel prý taky 205. Drncání bych asi řešil, mám 35000 a nic nedrncá a nevrže, teda mimo bordelu v autě a kufru.

Odesláno

To chce aby se vyjádřil ještě někdo jiný kdo má dvoulitra. Nad 4000 to jde pomalejc protože končí otáčky a výkon, ale těsně nad 4200 jedeš Něco přes 200.

Odesláno

Vatsung,něco ti tam chybí napsat a nebo myšlenka byla rychlejší:D:D:D:D:P:D:D:D:D

TAk koukám jako blázen,co jsem to dopsal a potvrdil,tak jeho příspěvek je fuč:mrk:mrk

[upravil dne 2/1/2012 20:20 od nikol]

Odesláno

Tie nové modely môžu mať obmedzovač, Elton má asi EURO 4 motor. Tieto nové EURO 5 majú max výkon pri 3750 ot/min a staré mali max výkon pri 4000 ot/min. Pozriete sa do papierov na typ motora :myslim

Odesláno

Až budete mít na kontě jen 4 body jako já tak vás rychlá jízda omrzí :)), jezdím teď tak, že i žák v autoškole je proti mě drsnej pirát silnic. Jinak mám za sebou prvních letošních 1000km a musím říct že byly krásné. Mám najeto 33000km a v autě taktéž nic nevrže. :papa

Odesláno
Tak při tom stylu ježdění se ani nedivím, že \"něco drnčí a silně klepe\"... To se chce k tomu autu taky aspoň občas chovat trochu lidsky :roker

Nevím co by na mém stylu ježdění bylo špatně. Můj poslední průměr za 400km je 5,4l. Max rychlost jsem vyzkoušel 3x z toho 1 i u nás :mad: a to tak, že jsem se tam dostal a hned šel dolů. Mimo to za záběh se považuje prvních 1500km.

A vrzání dělá od naprostého začátku, teda kromě sklíčka v otáčkoměru. Pravý reproduktor se mi celý hýbe.

Jenom mě zajímalo kolik dokáže max auto jet s tímto výkonem a podělil jsem se o zkušenost s omezovačem a k tomu nepotřebuji školení typu abych se choval lidsky. Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...