Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cmelak

existují podložky,které našroubuješ na náboj kola a pak na podložku kolo původními šrouby, podle mne tak dlouhé šrouby (ˇplus 15mm) nejsou moc bezpečné...

Odesláno
cmelak

existují podložky,které našroubuješ na náboj kola a pak na podložku kolo původními šrouby, podle mne tak dlouhé šrouby (ˇplus 15mm) nejsou moc bezpečné...

Vím, že to kdysi dělal Foliatec. www.foliatec.de , dneska to asi bude dělat kdekdo, ale já bych do toho moc nešel, vono ve 190 ztratit kolo, nic moc :)

[upravil dne 30/6/11 07:23 cartmen]

Odesláno
Já myslím, že spotřeba dobrá. Ale dneska jsem musela na Prahu 7, přímo na Strosmayerák a jela jsem z Ruzyně, dolů spotřeba super, zpátku teda děs. Prostě do kopečků to je trochu hladový.

Ze Strossmayeráku na Ruzyni je nějakej kopec, kterej 5008a dokáže postřehnout? Veletržní je mírnej stoupák, Evropská jakbysmet ...... Kdybys napsala, že se Ti spotřeba zvedla kvůli tomu, žes Veletržní poskakovala v koloně, to bych třeba i pochopil, ale kvůli kopcům???? Vzhedem k tomu, že jsi mi musela jet skoro pod okny tak vím, o čem mluvím

Odesláno

Ozzy - souhlas. Podložky = rychlejší opotřebení čepů na spodku + riziko, že v krizové situaci něco křupne ... Já bych je nechtěl ani zadara.

Odesláno

Tak asi si myslím, že chtěl čmelák nějakou levnější variantu, než kupoval celá kola. Což je sice pěkný, ale já bych do toho nešel. Buď nešetřit a nebo se smířit s tím jak to je. Koneckonců, ruku na srdce, kdo z vás když cestuje autem vídí své auto zároveň i zvenku :)), třeba se naopak krásná standardní kola ostatním líbí víc, než ta rozšířená :)

Odesláno
Já myslím, že spotřeba dobrá. Ale dneska jsem musela na Prahu 7, přímo na Strosmayerák a jela jsem z Ruzyně, dolů spotřeba super, zpátku teda děs. Prostě do kopečků to je trochu hladový.

Ze Strossmayeráku na Ruzyni je nějakej kopec, kterej 5008a dokáže postřehnout? Veletržní je mírnej stoupák, Evropská jakbysmet ...... Kdybys napsala, že se Ti spotřeba zvedla kvůli tomu, žes Veletržní poskakovala v koloně, to bych třeba i pochopil, ale kvůli kopcům???? Vzhedem k tomu, že jsi mi musela jet skoro pod okny tak vím, o čem mluvím

Máš recht, to není žádnej kopec. Ta spotřeba je prostě vyšší když se poposkakuje po praze no. Ale zase mimo na okreskach se to zprůměruje v krásný číslo. Já myslím, že do kopců je asi hladový kdejaký auto. Aspoň že z kopce nežere nic :)

Odesláno

Jo jo, máte všichni pravdu. Větší opotřebení je jasné, i výhoda širších disků... Jenže širší disky mi \"služebně\" neprojdou, ale podložky ano:) No uvidím, zkusím ještě zapátrat...

Je fakt že je to spíš otázka vizualizace. Občas když přicházím k autu mi prostě přijde, že jsou kola zbytečně utopená. A nevím, nakolik by se rozšíření v reálu projevilo na jízdních vlastnostech auta...

Honza

Odesláno

Hlásím vyměněné přední sklo za pouhých 12600 peněz.Práce provedena perfektně,vyčištěná přístrojovka,prostě paráda.

Ke kolům malá poznámka.Nechal jsem si převažovat přední kola-originál 17. a udivilo mně,jak veliký závaží mi tam lepil.

70 gramů-plachta jako hovado.:)

Odesláno

Stalo se mi něco podobného, ale jen velmi lehce. Stačilo to ke zjištění, že zadní blatník je z plechu tloustky cca jako alobal :) tzn, nejde vytahnout. Takže se to rozleštilo a je....

Odesláno
Inu dobrá, rozkaz ten zněl jasně... Hele nedá mi to a musím se podělit, včera jsem se skoro smál až brečel zároveň. Pujčil jsem manželce auto na dojetí domů a sám popošel pěšky abych se prošel. :) A když takhle přijdu před dům, podotýkám, že bydlím v docela obydlené části prahy, tak jsem našel zamčené auto, zamčenou řadičku. Nicméně otevřená okýnka. Samožřejmě, že jsem měl v autě peníze, doklady, notebook.... když se doma ptam co to jako má znamenat...odpověď: Já myslela, že se okýnka při zamčení zavírají samy. :o takže pánové soucítím..... :roker

Asi je zvyklá na auta VW a spol., tam se opravdu samy zavírají.

Odesláno
Inu dobrá, rozkaz ten zněl jasně... Hele nedá mi to a musím se podělit, včera jsem se skoro smál až brečel zároveň. Pujčil jsem manželce auto na dojetí domů a sám popošel pěšky abych se prošel. :) A když takhle přijdu před dům, podotýkám, že bydlím v docela obydlené části prahy, tak jsem našel zamčené auto, zamčenou řadičku. Nicméně otevřená okýnka. Samožřejmě, že jsem měl v autě peníze, doklady, notebook.... když se doma ptam co to jako má znamenat...odpověď: Já myslela, že se okýnka při zamčení zavírají samy. :o takže pánové soucítím..... :roker

Asi je zvyklá na auta VW a spol., tam se opravdu samy zavírají.

..je to tak :)

Odesláno
Cartmen i u 5008 se okna samy zavírají, podrž déle vysílačku na klíči.

Tuhle vychytávku na koncern VW. U pežotu jsem to zkoušel a nis se nedělo. Možná, že jsem to držel krátce, podržím aspoň minutku :))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...