ART Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 připoutám se hned jak nastoupim do auta, jako řidič i jako spolujezdec i vzadu. Jsem tak navyklý že se poutám ze zvyku i při parkování, a když nejsem za jízdy připoutanej mám takový divný pocit.. Citovat
automale Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 tiez mam divny pocit ked idem v aute a niesom priputany. vzadu sa priputavam ked ideme niekam na dlksie inak na kratke presuny po meste nie. v predu uplna samozrejmost - kym mi nazhavi tak sa priputam. Citovat
peugeot09 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Vzadu se nepoutám-jezdím vepředu. Citovat
MilanF1 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Jak jsem já zvyklej se furt poutat, tak se mi jednou v autobuse stalo, že jsem tam hledal pásy , seděl jsem totiž úplně v předu a nějak jsem měl potřebu se poutat. Brzo mi došlo, že tam žádné nejsou... Citovat
Qcko Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 (6) Přepravovaná osoba při jízdě na motocyklu se musí nohama dotýkat stupaček a nesmí kouřit. Jesť a piť môže? Citovat
vendelinek Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Původně zaslal: ozzy56 Poutáte se i vzadu? jak jste na tom Vy? Tak já se vzadu nepoutám,protože sedim vepředu:D ale ostatní , co vezu a sedí vzadu,se poutají , protože jsem je to už konečně naučil a to tak ,že když nasedli a čekali kdy už konečně pojedem,tak jsem řekl,ještě nejste přikurtovaný,trvalo to teda docela dlouho,než to pochopili(asi půl roku) a teď už to dělaji automaticky:D Citovat
Benžík Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Původně zaslal: peugeot09 Vzadu se nepoutám-jezdím vepředu. Já taky, ze zadu totiž nedosahnu na volant. Citovat
praktik Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 No ja som sa už pristihol že sa putam aj ked davam auto z dvora do garaže :D:Dcca5m:D pri mne musi byť priputany každy:bachainač nepohnem:D:D:D Citovat
wooody Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 vždy a všude.... a už několikrát sem se chyt při situaci že si dem jenom s kámošem sednout do auta že mu pustim písničku a připoutám se, nebo se dem najíst..... prostě reflex.... Citovat
OK406 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Qcko ...inak neviem preco si vela ludi mysli ze putat sa vzadu je nejaka hanba alebo co:myslim Je to stejné, jako když se začaly používat pásy vepředu - taky je spousta lidí ignorovala (stejně jako svícení, blinkry, ......) - všechno chce svůj čas. Ještě dnes se po silnicích prohání nemálo aut, která třeba vzadu pásy ani nemají. Bezpečnostní pásy a svícení je snad sakra velký rozdíl! Citovat
Haryk Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 ještě se to maj naučit tiráci,taky jich už dost proletělo oknem poutal jsem se vždy a teď co ty auta na upozrňují,některý přímo řvou, není co řešit Citovat
wooody Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 dokonc i zastavujou, jel sem v nějakym autě a tomu po 5 minutách jízdy přestal fungovat plyn, když si nebyl připoutanej... Citovat
Chepp Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 mno jo no.. ja se taky potam a rikam to i ostatnim.. ale pritelkyne neustale kdyz sedi vzadu.... \"tady je pas?\" takze obcas soptim a musim ji nutit aby se poutala.... pokazdy kdyz tam sedi ji to musim znovu a znovu vysvetlovat... ale moc casto tam nesedi.. takze tak jendou za mesic...., ale i tak se u mne kazdy v aute pouta, a to nejezdim porad jako o zivot. Citovat
Péťa Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Mě naučil poutat až airbag. Spolujezdce vedle upozorním a když se nepřipoutá, dál neřeším - jeho problém. Vzadu mi to je jedno. Znám kluka, kterému přerazil páteř notebook, položený na zadním sedadle. Vy všichni, kteří tak důsledně nutíte k poutání spolujezdce, řešíte také náklad, který převážíte? Citovat
Qcko Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Chepp: tak jej predved brzdy a neboj sa ako sa bude putat Citovat
farky Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 gurtne som sa naucil zapinat si v autoskole, odvtedy si zapinam vzdy a nutim k tomu aj spolucestujucich, koli bezpecnosti, aj koli opicajtom, parkrat sa nie len mne stalo ze sa za nami otocili a s majakmi nas nahanali koli pasom, ako zlocincov ale vzadu si gurtne nezapinam, nesedavam tam Peta: naklad vzdy na podlahe u spolujazdca alebo v kufri co najviac vpredu oprety o sedacky aby pri nahodnom prudkom zabrzdeni neletel dopredu [upravil dne 13/5/10 farky] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Tak ja nechcem rypat, ale nejak sa mi to nezda Nikdy som nevyzadoval od nikoho na zadnej sedacke, alebo na sedacke spolujazdca (okrem me partnerky) aby sa putal ... Vzadu som viezol uz X ludi, a neputal sa snad nikdo ... Ja se vzadu taky nepoutam, ale vzadu sedim velmi zriedka ... Dokonca dnes ma viezli v autoskole vzadu, a nikto odomna pas nechcel, ani od \"ziacky\" ktora sedela vzadu vedla mna ... Pripada mi to, jako ze to tu vsetci pisu, a tipujem ze minimalne polovica to aj tak od pasazierov vzadu nevyzaduje ... Ale mozna se mylim, len uz ma viezli naozaj v X autach, a nikdy som sa nestretol s tym, ze by to odomna niekto vyzadoval, ani taxikari, a dokonca aj ked ma viezli v sanitke tak odomna nechceli pas, hoc tam bol ... A teraz do mna Citovat
peugeot09 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Souhlas s Lubkem, pseudomoralisti, ať nás klidně utlučou cepy. Taky od lidí, co vezu vzadu nepožaduju, aby se poutali, jenom od spolujezdce+se sám vždycky poutám (pro případ, kdybych náhodou zase skončil na střeše). Lidi vzadu vozím jednou za čas, jestli třikrát, čtyřikrát do měsíce, tak ještě přeháním. Většinou sám, nebo se spolujezdcem. ;) [upravil dne 13/5/10 peugeot09] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.