Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

připoutám se hned jak nastoupim do auta, jako řidič i jako spolujezdec i vzadu. Jsem tak navyklý že se poutám ze zvyku i při parkování, a když nejsem za jízdy připoutanej mám takový divný pocit..

Odesláno

tiez mam divny pocit ked idem v aute a niesom priputany. vzadu sa priputavam ked ideme niekam na dlksie inak na kratke presuny po meste nie. v predu uplna samozrejmost - kym mi nazhavi tak sa priputam.

Odesláno

Jak jsem já zvyklej se furt poutat, tak se mi jednou v autobuse stalo, že jsem tam hledal pásy :D, seděl jsem totiž úplně v předu a nějak jsem měl potřebu se poutat. Brzo mi došlo, že tam žádné nejsou...:roll

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56 Poutáte se i vzadu? jak jste na tom Vy?

Tak já se vzadu nepoutám,protože sedim vepředu:D

ale ostatní , co vezu a sedí vzadu,se poutají , protože jsem je to už konečně naučil a to tak ,že když nasedli a čekali kdy už konečně pojedem,tak jsem řekl,ještě nejste přikurtovaný,trvalo to teda docela dlouho,než to pochopili(asi půl roku) a teď už to dělaji automaticky:D

Odesláno

vždy a všude.... a už několikrát sem se chyt při situaci že si dem jenom s kámošem sednout do auta že mu pustim písničku a připoutám se, nebo se dem najíst..... prostě reflex....

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Qcko

...inak neviem preco si vela ludi mysli ze putat sa vzadu je nejaka hanba alebo co:myslim

Je to stejné, jako když se začaly používat pásy vepředu - taky je spousta lidí ignorovala (stejně jako svícení, blinkry, ......) - všechno chce svůj čas. Ještě dnes se po silnicích prohání nemálo aut, která třeba vzadu pásy ani nemají.

Bezpečnostní pásy a svícení je snad sakra velký rozdíl!

Odesláno

ještě se to maj naučit tiráci,taky jich už dost proletělo oknem

poutal jsem se vždy a teď co ty auta na upozrňují,některý přímo řvou, není co řešit

Odesláno

mno jo no.. ja se taky potam a rikam to i ostatnim.. ale pritelkyne neustale kdyz sedi vzadu.... \"tady je pas?\" takze obcas soptim a musim ji nutit aby se poutala.... pokazdy kdyz tam sedi ji to musim znovu a znovu vysvetlovat... ale moc casto tam nesedi.. takze tak jendou za mesic...., ale i tak se u mne kazdy v aute pouta, a to nejezdim porad jako o zivot.

Odesláno

Mě naučil poutat až airbag. Spolujezdce vedle upozorním a když se nepřipoutá, dál neřeším - jeho problém. Vzadu mi to je jedno. Znám kluka, kterému přerazil páteř notebook, položený na zadním sedadle. Vy všichni, kteří tak důsledně nutíte k poutání spolujezdce, řešíte také náklad, který převážíte?

Odesláno

gurtne som sa naucil zapinat si v autoskole, odvtedy si zapinam vzdy a nutim k tomu aj spolucestujucich, koli bezpecnosti, aj koli opicajtom, parkrat sa nie len mne stalo ze sa za nami otocili a s majakmi nas nahanali koli pasom, ako zlocincov :D

ale vzadu si gurtne nezapinam, nesedavam tam :D

Peta: naklad vzdy na podlahe u spolujazdca alebo v kufri co najviac vpredu oprety o sedacky aby pri nahodnom prudkom zabrzdeni neletel dopredu

[upravil dne 13/5/10 farky]

Odesláno

Tak ja nechcem rypat, ale nejak sa mi to nezda :D

Nikdy som nevyzadoval od nikoho na zadnej sedacke, alebo na sedacke spolujazdca (okrem me partnerky) aby sa putal ...

Vzadu som viezol uz X ludi, a neputal sa snad nikdo ... Ja se vzadu taky nepoutam, ale vzadu sedim velmi zriedka ... Dokonca dnes ma viezli v autoskole vzadu, a nikto odomna pas nechcel, ani od \"ziacky\" ktora sedela vzadu vedla mna ...

Pripada mi to, jako ze to tu vsetci pisu, a tipujem ze minimalne polovica to aj tak od pasazierov vzadu nevyzaduje ... Ale mozna se mylim, len uz ma viezli naozaj v X autach, a nikdy som sa nestretol s tym, ze by to odomna niekto vyzadoval, ani taxikari, a dokonca aj ked ma viezli v sanitke tak odomna nechceli pas, hoc tam bol ...

A teraz do mna :P

Odesláno

Souhlas s Lubkem, pseudomoralisti, ať nás klidně utlučou cepy. Taky od lidí, co vezu vzadu nepožaduju, aby se poutali, jenom od spolujezdce+se sám vždycky poutám (pro případ, kdybych náhodou zase skončil na střeše). Lidi vzadu vozím jednou za čas, jestli třikrát, čtyřikrát do měsíce, tak ještě přeháním. Většinou sám, nebo se spolujezdcem. :P;)

[upravil dne 13/5/10 peugeot09]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...