Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No Boha v tom aby se čuník vyznal.. Prosím vás, když zmáčknu Trip, tak mi to ukáže pouze dojezd a okamžitou spotřebu, ale průměrnou-dlouhodobou nikde nic, a dál už se mi proklikat nikam nedaří. V pravo nahoře je autíčko a za tím v závorce 1,2, nechápu, ..🙄

Předem děkuji za odpověď. 👌

Odesláno

stáhni si návod😉
Na pravé straně je "páčka" na stěrače.
Ta má uprostřed tlačítko...tím přepínáš dvě dlouhodobé spotřeby a aktuální spotřebu
S návodem to ale budeš mít lepšejší 🙂

Jen pro zajímavost kolik si za auto dal? Případně pokud máš chuť tak si založ vlákno se svým autem

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdar klubaci. Odesla mi RT3 do vecnych lovist. Ked ju zapnem, po 10 sekundach se sama resetuje a tak dokola, takze vlastne ani nenaskoci. Otazka je, ci mozem kupit z vrakacu RT3, ktera ma maly displej. Bude to fungovat, ked ja mam velky? Su ty RT3 vsetky rovnake  akurat maju odlisny dispej? Alebo musim hledat RT3, ktera je uz zapojena na velky displej? Dik moc za radu

Odesláno

Nasel sem na nete RT3, ale ma len jeden konektor na optiku (taky bily valecek) a moja RT3 ma dva. Tak teraz nevim, ci to nebude vadit. Inac vyzeraju rovnako. Podle stitku sa da zistit, ci su kompatibilne? Moja je ta spodna foto

Screenshot_20220821-161821_Samsung Internet.jpg

20220821_130308.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...