Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jde o to, že když ti otřesem přestane hrát mp3, nebo se přehraje blbě, tak se nic neděje. Kdežto když se projeví chyba čtení při aktualizaci map, může z toho být problém. Proto je to napsáno v návodu.

Odesláno

Ale problem sa vyriesi ked nanovo prehras img. Nakolko ho prepise. Nemyslim si ze to skodi, to je v navode len z dvovodu aby pokojne spali ze to tam nezabudli napisat, ten hdd musi zvladat mnoho nakolko je predsa v aute ktore ma otrasy neustale.

Odesláno (upraveno)

Hmm take ako cache, ukladanie hlaviciek na spanie a pod srandicky? Ano tie hdd su stavane na otrasy, avsak som presvedceny ze cez caching je osetrene ako pristupuje k hdd ked naviguje, a sprava sa inak ako pri pisani nan, naslednom rozbalovani atd...

Kazdy moze robit ako chce:) su aj riesenia ako hdd vyrazit a potom ho to uz nemusi trapit kedy robi update map

Upraveno uživatelem merlin99
Odesláno

Alebo tam dat ssd ;)

k tomu som sa uz predtym vajdroval, malo citas;-) SSD je dost drahe do tohoto zariadenia. Je malo SSD ktore vedia fungovat spolahlivo pri -20 ;-) a plus neviem kolko...

Odesláno (upraveno)

@lukas: nemal som ten disk este vonku, takze presny model ti nepoviem. Ano ked moj privatny notebook donesiem z -20 dovnutra, tak ho hned nezapinam. Su veci v ktorych som staromodny:)

Do strojov ktore sme robili a mali fungovat aj v extrem teplotach sme vzdy museli pouzivat nato hdd urcene, a tie radovo stali dost viac...presne to iste s ssd.

Upraveno uživatelem merlin99
  • O 1 rok později...
Odesláno

Nazdar ľudia, všelikde som hľadal, ale zatiaľ bezvýsledne ... mám RT3 a často cestuje z východu na západ, 97,43% času, nedokážem poriadne chytitť nijaké rádio, vkuse šum a rušenie, už som z toho zúfalý ... prekontroloval som káble a pripojenia aj pod kastlíkom spolujazdca, aj pod zadným platom, ktoré je pod oknom na sedane, prestriekal som konektory a nič. Vždy keď so mnou niekto cestuje, všetci hundrú, že mi nefunguje rádio a majú pravdu ... doposiaľ som tento problém na iných autách nemal, len na 407me. Robí to aj vám? Riešil to už niekto?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mám SW a taky nevim co s tim.. už ho raději neposlouchám

Odesláno

No bohovsky, tak aspon viem, ze nie som sam ... aj na zahranicnych forach sa o tom pisalo. Je to fak na nervy ...

Rozmyslal som o zosilnovaci anteny, len neviem, ci by to pomohlo, mohol by sa k tomu vyjadrit nejaky odbornik

• O 2 měsíce později...
Odesláno

jj dikes podla tohoto navodu som to nasiel a otvoril, bol som uz aj v obchode kupit new disk, zial bolo povedane ze uz ich nezozeniem ze sa nevyrabaju, tak som sa tu este docital ze mozem pouzit CF kartu cez redukciu, CF kariet mam doma vela kedze som fotograf, kazdopadne ale nemozem najst tu redukciu, nachadzam sa v zahranici, rad by som to objednal ale neviem ktora to je 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...