P4WLYK Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 zdravim kluci, tak mám dalši problem ale to už je jen kosmetika a spiš taková zajimavost... začla se mi loupat potahová látka ze stropnice a loupala se a loupala, až se odervala sviňa jedna celá. a protože sem docela vysokej, to lehtáni na hlavě mě dost sr*lo takže sem ji urval uplně, sundal stropnici (teda byl to porod, byla festovně přidělaná) a abych ji vyndal, musel sem ji zohnout a protahnout dveřma, což doufám nevadi... no ale chtěl sem se zeptat, esi nemáte nějaky tipy na očištěni toho ohavnyho molitanu a nějaky tipy na to, čim to pak přilepit zpátky ke střeše nebo čim přilepit novou potahovou látku (nejspiš černou koženku) k té stropnici atd? docela bych byl vděčnej jo a mimochodem, nevite co to je za humus povrchovou upravu na A, B a C sloupkách? když na to zatlačim prstem, zustane mi to na něm a taky to dost lepi... tzn že to taky nějak oškrabu a sloupky taky potahnu stejnym matrošem jako strop. Citovat
mmartinkovic Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Ja som to tiez mal. Na 2 autach sa mi to odlepilo a padalo. Tak som to vybral. V Martine som nasiel jedneho calunika co mi to spravil cca 2000 SK vratane latky a lepu. lep do 400 ´C bo mi to musel prerabat lebo do 200 ´C sa to odlepilo asi po 2 tyzdnoch. Kozenku by som nedaval. bo bude tahat teplo a budes mat sparno. strecha je svina ak mas tmavu farbu tym duplom. Ja mam ciernu kozu a strop je svetla latka. Citovat
P607Olda Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 No, zavolej 583 411 572 Zábřeh a domluv se, případně se zajeď ukázat. Pak zřejmě (pokud je potřeba) sežeň z vrakáče (Křelov, Nová Hradečná, Rymice, Bystročice, Nedvězí, Holubice) nový potah a v Zábřehu Ti ho nasadí. Kdo to dělal mockrát, ví jak na to. Anebo se aspoň při obhlídce dozvíš, co a jak. [upravil dne 11.5.2010 P607Olda] Citovat
P4WLYK Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 mmartinkovic: no já mám bíly auto a třeba Fabia RS má taky černej strop. a proč by nemohla byt koženka? je sice pravda, že to nebude dejchat... ale tak to bude unikat jinudy... nevim no... P607Olda: diky, zavolám tam, ale radši bych si to udělal pokud možno svépomocí... Citovat
P4WLYK Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 takže stropnice se dává k ledu... teď mi pukla převodovka... opět nálada v hajzlu, den před praktickou maturitou a 14 dni před maturitou taková záležitost jenom potěši... http://i44.tinypic.com/9k5eea.jpg [upravil dne 11/5/10 P4WLYK] Citovat
P4WLYK Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 právě že vubec nic... při cca 70km/h na 4ku... Citovat
P4WLYK Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 tak v neděli jedu pro jednu 605 na ND do Ostravy... je to sice před FL model, ale tak převodovka snad bude stejná. a navic se hodi i pár dalšich části... Citovat
P4WLYK Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 tak sem sehnal převodovku.... teda s ní cely auto sice phase I ale nevadi... Má koženej interier, dřevěny obloženi, manuálni klimu a všecky 4 okna v elektrice... ty sedačky jsou elektricky nastavovany, nevite, jestli jde nějak udělat, abych ty sedačky hodil do svyho s manuálnim nastavenim nebo nějak připojit to el. nastavováni? Já vim že je to offtopic a převodovka je duležitějši, ale teď mám svaťák a pak maturu tak zatim přemyšlim jen nad pokud možno přijemnyma věcma... Citovat
tagorarichard Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 pokud máš na původích sedačkách vyhřívání tak to napoj na jejich konektory. sice musíš mít zaplé tlačítko vyhřívání ale nouzově to funguje, já to tak měl asi rok a bylo to bez problému. Citovat
P4WLYK Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 puvodni sedačky jsou uplně obyčejny... já mám to auto bohužel absolutni holátko Citovat
tagorarichard Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 ta vykuchej i svazek co vede k sedačkám a napoj ho třeba na zapalovač. Citovat
P4WLYK Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 tak myslim, že by to mohlo jit rovnou do pojistkovky právě ne? mimochodem nemáte tu někdo někde nějaky schema pojistkovky? já nikde žádny nenašel a v autě taky neni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.