Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim kluci, tak mám dalši problem :D ale to už je jen kosmetika a spiš taková zajimavost... začla se mi loupat potahová látka ze stropnice a loupala se a loupala, až se odervala sviňa jedna celá. a protože sem docela vysokej, to lehtáni na hlavě mě dost sr*lo :D takže sem ji urval uplně, sundal stropnici (teda byl to porod, byla festovně přidělaná) a abych ji vyndal, musel sem ji zohnout a protahnout dveřma, což doufám nevadi... no ale chtěl sem se zeptat, esi nemáte nějaky tipy na očištěni toho ohavnyho molitanu a nějaky tipy na to, čim to pak přilepit zpátky ke střeše nebo čim přilepit novou potahovou látku (nejspiš černou koženku) k té stropnici atd? docela bych byl vděčnej :) jo a mimochodem, nevite co to je za humus povrchovou upravu na A, B a C sloupkách? když na to zatlačim prstem, zustane mi to na něm a taky to dost lepi... tzn že to taky nějak oškrabu a sloupky taky potahnu stejnym matrošem jako strop.

Odesláno

Ja som to tiez mal. Na 2 autach sa mi to odlepilo a padalo.

Tak som to vybral. V Martine som nasiel jedneho calunika co mi to spravil cca 2000 SK vratane latky a lepu.

lep do 400 ´C bo mi to musel prerabat lebo do 200 ´C sa to odlepilo asi po 2 tyzdnoch. Kozenku by som nedaval. bo bude tahat teplo a budes mat sparno. strecha je svina ak mas tmavu farbu tym duplom. Ja mam ciernu kozu a strop je svetla latka.

:bojim

Odesláno

No, zavolej 583 411 572 Zábřeh a domluv se, případně se zajeď ukázat. Pak zřejmě (pokud je potřeba) sežeň z vrakáče (Křelov, Nová Hradečná, Rymice, Bystročice, Nedvězí, Holubice) nový potah a v Zábřehu Ti ho nasadí. Kdo to dělal mockrát, ví jak na to.

Anebo se aspoň při obhlídce dozvíš, co a jak.

[upravil dne 11.5.2010 P607Olda]

Odesláno

mmartinkovic: no já mám bíly auto a třeba Fabia RS má taky černej strop. a proč by nemohla byt koženka? je sice pravda, že to nebude dejchat... ale tak to bude unikat jinudy... nevim no...

P607Olda: diky, zavolám tam, ale radši bych si to udělal pokud možno svépomocí... :D

Odesláno

tak v neděli jedu pro jednu 605 na ND do Ostravy... je to sice před FL model, ale tak převodovka snad bude stejná. a navic se hodi i pár dalšich části... :)

Odesláno

tak sem sehnal převodovku.... teda s ní cely auto :) sice phase I ale nevadi... Má koženej interier, dřevěny obloženi, manuálni klimu a všecky 4 okna v elektrice... ty sedačky jsou elektricky nastavovany, nevite, jestli jde nějak udělat, abych ty sedačky hodil do svyho s manuálnim nastavenim nebo nějak připojit to el. nastavováni? Já vim že je to offtopic a převodovka je duležitějši, ale teď mám svaťák a pak maturu tak zatim přemyšlim jen nad pokud možno přijemnyma věcma... :D:)

Odesláno

tak myslim, že by to mohlo jit rovnou do pojistkovky právě ne? mimochodem nemáte tu někdo někde nějaky schema pojistkovky? já nikde žádny nenašel a v autě taky neni :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...