Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podarilo sa mi nahodit 17\" disky na peugeota 207 s rozmermi pneu 205/45 R17. Viete mi poradit na odporucany aky tlak by som ich mal nafukat?

Na aute mam len vyznaceny tlak pre 185/65 R15 a pisu o 2,4 bar pre obidve napravy pre nezatazeny automobil.

Odesláno
Původně zaslal: Ferlo

Podarilo sa mi nahodit 17\" disky na peugeota 207 s rozmermi pneu 205/45 R17. Viete mi poradit na odporucany aky tlak by som ich mal nafukat?

Na aute mam len vyznaceny tlak pre 185/65 R15 a pisu o 2,4 bar pre obidve napravy pre nezatazeny automobil.

Pneumat uvádza pre oba rozmery rovnaký tlak 2,4.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: Ferlo

Pneumat uvádza pre oba rozmery rovnaký tlak 2,4.

to je moooooooc to tak pri plnej zataži by som dal:cool:

Odesláno
Původně zaslal: antal

No ja to hustím už tretím rokom cez 2,5bar a som spokojný:cool:

a jazdiš na stred pneumatiky. :super

je nato jednoduchý test. Ktorý použivam aj ja. Umy si pneumatiky (behuň) ale uplne že došista. Potom si pred pneumatiky nasip jemný prašok najlepšie inej farby ako je guma........

Sadni do auta a prejdy ten prašok ..... potom vieš akou širkou sa dotikaš zeme. Sprav to naraz na všetkých pneu. (okrem rezervy);)

Nezabudajte nato že ak nemáte plin v pnumatikách. Tak po určitej trase sa pneu zohreje a zviši sa v nej tlak vzduchu.

Takže ak by som tam mal 2,5 tak po splety zakrut tam može byť aj 2,9.

Takže ja merám za studena a ratam stim že ked sa zohreju aj tak budu tvrdšie.

Takže moj nazor 2,2 bar vpredu a 1,9 bar vzadu. Pneu 205/45/R17.

Motor je tažký a v zadu žiadna váha. Tymto sa aj ziemný odskakovanie zadnej napravy v zákrutách (pri nerovnostiach).

Odesláno

207lemans

Kľudne si fúkaj hoci i na 1,5. Napísal som hodnoty ktoré uvádza jedna z najväčších sietí pneuservisov. Myslíš že máš viacej skúseností a rozumieš tomu lepšie ako oni?

Odesláno

Moje staré pneu ktore som hustil tak ako som písal vyššie su rovnomerne zodreté,respektíve boli.

Teraz ma napadlo že mam ešte zadne ktoré musím predat:) nechcete niekto?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...