Přejít na obsah

Ferlo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Žilina
  • Stát
    Slovenská republika

Ferlo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ferlo

    waitec 30mm

    Mam, podarilo sa Musel som to trosku ale oklamat.
  2. Ferlo

    Ake kolesa na 207 16 , 17 ?

    Ja mam na 1,4 65 kW obute 17\" original peugeot pitlane a mensie by som nechcel. Nie je to nejako poznat na rozbiehani, ale neviem co ten slabsi motor.
  3. Ferlo

    waitec 30mm

    Na klasickeho peugeota 207 su 30 mm znizene pruziny dostatocne. V kombinacii so 17\" diskami to aj dobre vyzera a vozenie nie je az prilis tuhe. Treba ratat, ze auto je nezatazene a ked ho nalozis, tak to este klesne. Prikladam ukazku 30 mm weitec a 17\" original diskov peugeot.
  4. Ferlo

    divný zvuk..

    Kedy pozorujes tento zvuk? Ak je to taky klepot plechu, tak to moze byt hlinikovy plech okolo vyfuku. Tiez som to niekedy v zime chytil o sneh a pri nizkych otackach mi to rezonovalo. Ak je to ono, staci lahnut pod auto a rukou narovnat zo vsetkych stran ten hlinikovy plech okolo vyfuku (najlepsi pristup je k nemu, ked si lahnes pod prave zadne dvere).
  5. Velmi pekny volantik, paci sa mi. Aka bola jeho cena?
  6. Ferlo

    Zadní světla

    Dajte niekto foto, ako vypadaju na aute. Vedel by som si predstavit aj krajsie, ale je celkom dobra cena.
  7. Ferlo

    Fanfáry

    Potom ich nezabudnite pouzit na technickej kontrole
  8. Ferlo

    Upozornenie pri smerovke

    Tak som nasiel chybu v com sa to deje. Na zadnom lavom svetle bola prehorena kostra, niekedy fungovala a niekedy nie. Tato kostra je pre cele zadne svetlo, cize mi to robilo hocikedy. Kedze bola vyhorena aj koncovka, tak som to natvrdo odstrihol a prepajkoval priamo kostru svetla. Ak niekomu bude auto vydavat upozornovaci ton bez inej signalizacie, bude treba skontrolovat uchytenie kostry. Skoda, ze chybu nevedeli najst a spravit v servise, za to mi pomenili ziarovky, ktore som nechcel. Akurat mi volali so spokojnostou, tak som im vylepsil rating . Vymena 4 ziaroviek ma stala cca 40 Eur, ja som chybu odstranil za cca 1 hodinu prace.
  9. Ferlo

    Chiptuning

    Je to ten starsi typ motora 16V. Nemyslim si, ze je to nejaky oblb. Oni mi rovno povedali, ze sa od toho moc ocakavat neda, tak som tam isiel s tym, ze iba vyladim momentovu krivku. Keby auto malo normalne papierove hodnoty, tak z toho moc nedostaneme. Z mojej strany spokojnost, aj ked som ten vykon mal mat uz od kupy. Keby bolo este auto v zaruke, tak po odmerani im to budem reklamovat. Predsta nebudem platit za vyssii vykon, ktory tam realne nie je. V prilohe je graf, ak som nieco nepokaslal
  10. Tak dnes som absolvoval chiptuning vo firme Profituning. Mozno poviete zbytocnost pri atmosferickom benzinovom motore 1,4 16V 65 kW (90 PS) 133 Nm. Povodne som od toho moc neocakaval, mozno zlepsenie chodu motora a plus nejake 2-3 PS naviac. Hned po zmerani na brzde ma zarazil celkovy vykon tohto auta. Niekto by povedal, ze po case a tych kilometroch to uz take bude. Auto sa mi zdalo stale rovnake od zaciatku kupy - v podstate trochu lenive. Pri standardnom merani sme namerali 78 PS a 118 Nm. Pri hranici 2200 rpm akurat mal motor 100 Nm. Po uprave riadiacej jednotky sme skusali vykon znovu odmerat. Namerali sme 90 PS a 133 Nm, co bol narast, ktory som necakal. Co sa tyka momentovej krivky, tak uz od 1800 rpm ma motor 110 Nm, co je radikalne zlepsenie. Odporucam kazdemu si dat svoj motor zmerat a uvidite, ze auto nebude mat vykon udavany v papieroch ani ked je nove. Narast vykonu na tomto aute predpokladam za zle povodne nastavenie. Ak by to bolo dobre nastavene, tak sa to mozno bude hybat len malu hranicu. Cez vikend ma caka dlhsia cesta, tak budem sledovat chod auta, spotrebu a budem sa vediet viacej vyjadrit.
  11. Ferlo

    Upozornenie pri smerovke

    Nie, zatial len na Vajnorskej, ale pristup mozno podobny.
  12. Ferlo

    Upozornenie pri smerovke

    Uz mi to zacala vydavat zvuk aj mimo toho, ked smerovku nemam pustenu. Zvuk je coraz castejsie. Dnes som bol v servise a na nic neprisli. Akurat mi povymienali parkovacie ziarovky a osvetlenie evidencneho cisla, ktore nesvietili. Pytal som sa ich, ci to este vydava pipnutie a oni, ze to neskusali. Samozrejme to stale neprestalo a zavada nie je odstranena. Skoda, ze som mimo zaruky, cize ich zistovania im hradit nebudem. Nemate ponatia v com moze byt problem? Cez vikend skusim vytiahnut kable od vsetkych svetiel a precistit kontakty.
  13. Pipistrel, kolko ta vysla ta opierka? Mne sa celkom pozdava tato za 79 €: http://www.tuning.sk/dokument-laktove-opierky-luxusna-stredova-opierka-armster-interier
  14. Ferlo

    Střešní nosič

    No asi to bude pravda. Potom treba na ten stresny nosic pripevnit nosic na bicykle.
  15. Ferlo

    Střešní nosič

    Ja mam doma original peugeot na 5 dverovy a na nom namontovane nosice na lyze. Stal tak pred dvomi rokmi 5400 Sk. Myslim, ze rozdiel medzi 3 a 5 dverovou verziou by nemal byt. Ak potrebujes preniest 2 kolesa, odporucam skor kufor. Neviem si predstavit, ako by si to tam uchytil.
×
×
  • Vytvořit...