Benžík Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Ahoj, najednou mi z ničeho nic začala blikat kontrolka airbagu (oranžovej odelníček s nápisem airbag), asi tak po 3 ujetých km. Po dalších cca 5ti km přestala blikat a jenom svítila. Když jsem přijel domů, vypnul jsem motor a pak znova nastartoval. Kontrolka svítila jenom chvilku po nastartování (tak jak má svítit), pak už ne. Nevíte čim to bylo? Nákej kontakt přímo u airbagu ve volantu nebo v přístrojovce? Díky za rady. [upravil dne 10/5/10 Benžík] Citovat
Qcko Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 No vacsinou je to kontakt z pyropatrony pod sedackou, ak sa to prejavi iba takto sem tam Citovat
Benžík Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Kontakty pod sedačkou už jsou ok, než jsem je opravil, rozsvěcovala se jiná kontrolka, kontrolka bočních pytlů + sedaček. Citovat
kobr Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Pokud máš vypínání bagu spolujezdce, může být závada v přepínači u ruční brzdy. Stačí vypnout, zapnout. Aspoň tohle pomohlo mně. Citovat
Benžík Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Původně zaslal: kobr Pokud máš vypínání bagu spolujezdce, může být závada v přepínači u ruční brzdy. Stačí vypnout, zapnout. Aspoň tohle pomohlo mně. Nemam, nebo aspoň nevim kde by mělo být. Citovat
martis Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 tak kontrolka bocnych airbagov je presne tam isto kde si pozeral tie kontakty pod sedadlom!! myslim maju bud hnedu,alebo modru farbu.neviem teraz presne musel by som ist do auta. pokial ti blika bocny airbag neutralizator stym nema nic spolocne,to je na predny spolujazcov airbag.mas zase chybu pod tym sedadlom,ale ina koncovka par krat to rozpoj a napoj.urob to aj na soferovom aj na spolujazcovom sedadle. Citovat
koblih69 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Ten vypínač bys měl tady ( červenej na klíček ) Citovat
Benžík Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Kontrolka bočních bagů to nebyla, ta už mi taky svítila, to je už opravený (konektory pod sedačkou). Je to jiná kontrolka. Je to oranžovej obdelnik s nápisem airbag. Ta kontrolka na ty boční pytle vypadá jinak. Vypínač na airbagy nemam, myslel jsem, že může být někde schovanej. Citovat
Benžík Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Ahoj, tak dneska se blikani kontrolky opakovalo, jen s tim rozdilem, ze po chcipnuti a nastartovani blikala znova. Nevite nekdo cim to je? Nejspis obvod pyropatrony, ale kde hledat spatny kontakt nebo dratek? A kde najdu ridici jednotku bagu? Muzu obvod bagu zmerit ohmicky obycejnym merakem, nevystrelim tim pytel? Dik za rady. Citovat
Ferry Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 jednotka je pod rucni brzdou, musis sundat stredovy panel. Konektory jsou pod sedackou, oranzova barva a oranzovy draty k nim, uvidis je na prvni pohled. Obvod bych s pripojenou jednotkou, bagama a pyropatronama nemeril, radeji bych vse predtim odpojil (a pred odpojenim samotnych komponent radeji odpojit i baterku a pockat cca 15min, i kdyz naposled jsem jednotku odpojoval jen pri vypnutem klicku a nic to neudelalo, nicmene nahoda je svine ) Citovat
Benžík Odesláno 12. květen 2010 Autor Odesláno 12. květen 2010 Diky za radu, ale prestalo to svitit, tak zas neni co hledat. S konektorama pod sedackou jsem hejbal a kejval a nerozsvitilo se to. je mi jasny, ze to za par dni zase bude svitit a az to budu chtit opravit, tak to zhasne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.