Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, najednou mi z ničeho nic začala blikat kontrolka airbagu (oranžovej odelníček s nápisem airbag), asi tak po 3 ujetých km. Po dalších cca 5ti km přestala blikat a jenom svítila. Když jsem přijel domů, vypnul jsem motor a pak znova nastartoval. Kontrolka svítila jenom chvilku po nastartování (tak jak má svítit), pak už ne. Nevíte čim to bylo? Nákej kontakt přímo u airbagu ve volantu nebo v přístrojovce? Díky za rady.

[upravil dne 10/5/10 Benžík]

Odesláno

Pokud máš vypínání bagu spolujezdce, může být závada v přepínači u ruční brzdy. Stačí vypnout, zapnout.

Aspoň tohle pomohlo mně.

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Pokud máš vypínání bagu spolujezdce, může být závada v přepínači u ruční brzdy. Stačí vypnout, zapnout.

Aspoň tohle pomohlo mně.

Nemam, nebo aspoň nevim kde by mělo být. :myslim

Odesláno

tak kontrolka bocnych airbagov je presne tam isto kde si pozeral tie kontakty pod sedadlom!! myslim maju bud hnedu,alebo modru farbu.neviem teraz presne musel by som ist do auta. pokial ti blika bocny airbag neutralizator stym nema nic spolocne,to je na predny spolujazcov airbag.mas zase chybu pod tym sedadlom,ale ina koncovka :) par krat to rozpoj a napoj.urob to aj na soferovom aj na spolujazcovom sedadle.

Odesláno

Kontrolka bočních bagů to nebyla, ta už mi taky svítila, to je už opravený (konektory pod sedačkou). Je to jiná kontrolka. Je to oranžovej obdelnik s nápisem airbag. Ta kontrolka na ty boční pytle vypadá jinak.

Vypínač na airbagy nemam, myslel jsem, že může být někde schovanej.

Odesláno

Ahoj, tak dneska se blikani kontrolky opakovalo, jen s tim rozdilem, ze po chcipnuti a nastartovani blikala znova. Nevite nekdo cim to je? Nejspis obvod pyropatrony, ale kde hledat spatny kontakt nebo dratek? A kde najdu ridici jednotku bagu? Muzu obvod bagu zmerit ohmicky obycejnym merakem, nevystrelim tim pytel? Dik za rady.

Odesláno

jednotka je pod rucni brzdou, musis sundat stredovy panel. Konektory jsou pod sedackou, oranzova barva a oranzovy draty k nim, uvidis je na prvni pohled. Obvod bych s pripojenou jednotkou, bagama a pyropatronama nemeril, radeji bych vse predtim odpojil (a pred odpojenim samotnych komponent radeji odpojit i baterku a pockat cca 15min, i kdyz naposled jsem jednotku odpojoval jen pri vypnutem klicku a nic to neudelalo, nicmene nahoda je svine :D )

Odesláno

Diky za radu, ale prestalo to svitit, tak zas neni co hledat. S konektorama pod sedackou jsem hejbal a kejval a nerozsvitilo se to. :myslim:( je mi jasny, ze to za par dni zase bude svitit a az to budu chtit opravit, tak to zhasne.:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...