Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám na Vás takový dotaz, přes týden sem stál na parkovišti u kolejí. Dnes sem šel přeparkovat, dojdu, nastartuju, sundám ručku a chcu vyjet na zpátečku. Ale ejhle, jak kdybych zadním kolem přes něco přejel, ale nic tam nebylo. Tak sem to zkoušel parkrát a vypadá to že ikdyž dám ručku dolů tak prostě jak kdyby byla zatáhla. Nakonec sem vycouval a když sem zaparkoval tak ručka šla vytáhnout upe moc nahoru. Parkrát sem zkoušel popojíždět a pak šla dát zase normálně. Ale když couvám tak tomu musím trochu dat abych vyjel ... nevíte někdo čím by to mohl být?

Za případné odpovědi díky ...

Odesláno

Přesně to samé jsem řešil před dvěma měsíci. Totálně zarezlé a polámané pakny. Koupil jsem nové (cca 900,-) vyměnil v garáži a vše naprosto dokonale funguje. :-)))

Odesláno

Na otcovej oktavii sa tak zasekli zadne bubny, ze sa nedalo pohnut autom,ani dopredu ani dozadu,rozchodilo to az kladivo,a potom rovno do servisu,komplet zahrdzaveny cely mechanizmus,auto stalo 3 dni na parkovisku v dazdi a mraze bez zatiahnutej rucnej brzdy.Ako zaparkoval tak zabrzdil noznou brzdou zaradil rychlost, zamkol ,rucnu nezatahoval.Svagrova jednu dobu vozila kladivo v kufri,parkovala v kopci, a ked prsalo tak jej ostavala vysiet rucna,raz som ju videl ako mlatila dokonca nie po kolese ale po puklici.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...