Přejít na obsah

mblcz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Česká Třebová
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mblcz's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. mblcz

    Homokinetický kloub

    No jo, ale co rozměry? Autokelly mi nabídlo několik s různými odlišnostmi. A s tím si právě nevím rady. Nerad bych to rozdělal a pak zjistil, že mám blbej díl.
  2. Ahoj, mám na svým lvíčkovi problém s homokineťákama. Bohužel jsou už kaput a potřebuju nový, ale bohužel se v serviceboxu nemohu dohrabat jednoznačné odpovědi jaký typ mám koupit. Poraďte prosím někdo VIN: VF32AKFXF40497367 p206, 5-dveří, r.v. 2000 Díky moc
  3. Sundal jsem si ručičky, protože mi přestal fungovat otáčkoměr. Byl špatný strojek, který jsem vyměnil, ale bohužel jsem si neoznačil jak nasadit ručičky paliva a teploty. Palivo je tu vyřešeno, ale co teplota? Napadá někoho jak ji srovnat? :-) Díky
  4. mblcz

    206 s motorem 1.1

    měl jsem 3-dv 1.1. Byl jsem s ní v německu u francouzkých hracic a taky jsem dojel. Měnil jsem jen kvůli počtu dveří.
  5. Mě se to podle těch fotek zdá docela dobrý...
  6. mblcz

    2DIN

    Tak tohle se mi fakt líbí. Přemýšlel jsem o něčem podobným, ale chtěl jsem zvednout celý středový tunel. Bohužel jsem narazil na výrobu \"plastových\" dílů. Předpokládám, že je to sklolaminát. Máte někdo zkušenost?
  7. mblcz

    Tuning motoru

    Jak jsem psal. Nejsem na extrasilný motory. Spíš bych se rád věnoval jen designu. Rád bych si miláčka udělal krásného pro pocit. Zvuk ano, ale šlápnout na plyn a \"trhat\" asfalt nemusím. Asi jsem mírně zvrácen, ale mám to tak.
  8. Ahoj, tuníte někdo motor? Jsem začátečník, tak prozatím mám namysli asi jen nějaký vzhledový změny, ale kdo ví. Má někdo nějakou zkušenost? Má někdo nějaký nápady? Má někdo nějaký fotky? Jinak já mám 1.4 8V z roku 1999. Dá se s tím vůbec něco dělat?
  9. Ahoj. Máte někdo zkušenosti s mytím motoru? Než to odvezu k \"profíkům\", tak bych to chtěl zkusit sám, ale nejsem si úplně jistý, zda můžu vzít wapku a vystříkat celý motorový prostor. Kdo co na to?
  10. mblcz

    Podsvícení budíků

    Pokud chceš jen změnit barvu a design nechat, tak máš nejjednodušší si na aukru koupit nové budíky (jen potisk) za cca 450.- a vybereš si jak barvu budíků tak i barvu podsvícení. Jen to vyměníš a je to. Já zkoušel předělat originál svým vlastním tiskem na několika různých možných médiích a nenašel jsem tu správnou kombinaci. Jak říkám je to jednoduchý, rychlý a hlavně levný řešení. :-)
  11. Ahoj, má prosím někdo zkušenost s doděláním originálního DO do auta s centrálem? Pro případné pátraly VIN: VF32AKFXF40497367 Předem díky :-) [upravil dne 19/6/10 mblcz]
  12. Novou přístrojovku. :-(
  13. mblcz

    Ruční brzda

    Přesně to samé jsem řešil před dvěma měsíci. Totálně zarezlé a polámané pakny. Koupil jsem nové (cca 900,-) vyměnil v garáži a vše naprosto dokonale funguje. :-)))
  14. mblcz

    Kontrolka autodiagnostiky

    Diag. provedeno a vyřešeno... Jen špatná kontrolní kabeláž. Vše jelo OK, ale neměl odezvu z nějakého ventilu, tak hodil chybu. Každopádně motor je opět vcajku. Teď už jen vyřešit Airback. Prý špatný přenos ve volantě, takže čekám na cenu. To zase bude :-(
  15. Já měl taky podobný problém. Jelikož mi začal téct benzín někde od nádrže, tak sjem byl v servisu. O otáčkách jsme se nebavili. Mimojiné mi vyměnili palivový filtr a otáčky jsou stabilní. Nevím zda ti to pomůže, ale třeba jo :-)))
×
×
  • Vytvořit...