Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

predom sorry za :xvul ale zaujima ma to aj ohladom mojho pezotika

jazdim sluzobne na Sprinteri a min.tyzden zrazu stratil vykon,akoby odislo turbo,proste som slapol na plyn a ziadne zrychlenie,ako kedysi stare skodovky,trvalo par km kym som mal aspon 80km rychlost :nevim V servise povedali,ze je upchata/zaseknuta skrtiaca klapka,vraj sadzami, vymenili to a odvtedy mi dost klesla spotreba. Trasu asi 300km som predtym robil priemerne za 9,8-10,2 (po prezuti na letne,cez zimu aj viac) a teraz som to otocil za 8,8 l. Je to mozne,zeby skrtiaca klapka tak vplyvala na spotrebu? alebo som len isiel s \"lahsou\" nohou,co sa mi nezda :D

Odesláno

a co to je za motor ? benzin ? spis si ale myslim, ze ve Sprinterovi bude nafta, ta zadnou skrtici klapku nema, jediny co je v sani je tzv. vaha vzduchu, podle ktere se ridi mnozstvi vstriknuteho paliva, takze kdyz je ucpana a dava spatny signal, pak to zere a nejede

Odesláno

nie,je to diesel,ako asi vsetky,neviem,ci je take velke auto aj benzin. A to mi tvrdili v servise,ze je spinava skrtiaca klapka,ale asi nieco s elektronikou alebo vstrekovanim,lebo proste odislo turbo,ziadne zrychlenie,netahalo to

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...