kocurik Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 predom sorry za ale zaujima ma to aj ohladom mojho pezotika jazdim sluzobne na Sprinteri a min.tyzden zrazu stratil vykon,akoby odislo turbo,proste som slapol na plyn a ziadne zrychlenie,ako kedysi stare skodovky,trvalo par km kym som mal aspon 80km rychlost V servise povedali,ze je upchata/zaseknuta skrtiaca klapka,vraj sadzami, vymenili to a odvtedy mi dost klesla spotreba. Trasu asi 300km som predtym robil priemerne za 9,8-10,2 (po prezuti na letne,cez zimu aj viac) a teraz som to otocil za 8,8 l. Je to mozne,zeby skrtiaca klapka tak vplyvala na spotrebu? alebo som len isiel s \"lahsou\" nohou,co sa mi nezda Citovat
Ferry Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 a co to je za motor ? benzin ? spis si ale myslim, ze ve Sprinterovi bude nafta, ta zadnou skrtici klapku nema, jediny co je v sani je tzv. vaha vzduchu, podle ktere se ridi mnozstvi vstriknuteho paliva, takze kdyz je ucpana a dava spatny signal, pak to zere a nejede Citovat
kocurik Odesláno 6. květen 2010 Autor Odesláno 6. květen 2010 nie,je to diesel,ako asi vsetky,neviem,ci je take velke auto aj benzin. A to mi tvrdili v servise,ze je spinava skrtiaca klapka,ale asi nieco s elektronikou alebo vstrekovanim,lebo proste odislo turbo,ziadne zrychlenie,netahalo to Citovat
hnusoba Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Prečo by nemohla byť v diesli škrtiaca klapka??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.