Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kde dojdou argumenty, nezbývá nic jiného, než síla

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BV406verejnost nechce videt, vymezit se dnes zrovna proti paroubkovi je jen tupost stada, takze klidne tu svou tupost predvedte ... jendo ses \"borec\" !!!

Nesnáším ho, důvody proč? Čím začít, chováním vychcaností, kupováním důchodců, jednáním ve stylu po mě potopa? Díky za to že jsi mě označil za tupce ač mě vůbec neznáš, vážím si toho.... A ano jsem borec mám i tričko, mnohem hezčí, už jsem za něj málem dostal francouzskejma holema.... třicet korun je třicet korun žejo

Odesláno

me hlavne neni jasne, ze ve svem okoli neznam zadneho parobkova priznivce, na to, ze jich je statisticky cca tretina z nas.

prijde mi to, ze ti lide si moc dobre uvedomuji svou preferenci dalsich klidnych 4 let na ukor nekoho jineho. v hospode si kolektivne zanadavaji na statni dluh a nabubreleho tloustika, aby si pak doma rekli, ze 3petky usetrene u doktora jsou dobre a o zbytek at se postara nekdo jiny.

Odesláno

Jendo & Medvěde, vystihli jste to krásně

Já jen zopakuju: Arogance, nereálné sliby

a hlavně památná věta jistě vepsaná do socdemáckých učebnic:\"Přátelé, kdo z vás to má?!\"

Paroubek dle mého nemá sociální cítění, on si prostě potřebuje koupit hlasy, aby se další čtyři roky udržel (co by neudělal pro peníze a své ego). Ptám se, kde si seženu nejsnadněji hlasy? No přece u důchodců a sociálních vrstev, kterým naslibuji hory, doly

Hlavně že on \"to má\" :blicismajlik

Přesně BV vím co napíšeš, že si hlasy kupují i ostatní strany. Ano, kupují, ale mají alespoň trochu reálně postavený program a veřejnost tak neprudí, v každý partaji je nějakej blbec, tu Langr, tu Katka biomasa, ale Dr.Rátha a Paroubka to prostě nepřeváží, kdyby ses na hlavu stavěl:aut

Odesláno
Původně zaslal: BV406

Původně zaslal: Fusion

Pádná otázka pro BV: proč tam ČSSD nerozdávala mrkve po koruně?

[upravil dne 11/5/2010 Fusion]

promin, ale tuhle detinskou otazku snad nemyslis vazne .... :myslim ... proc by mela ?? videl jsi to nekdy u nejake strany ??

co se tyka trendovosti stylu antiparoubek, ono me to celkem uz unavuje a priznam se, nevidim v tom zadny cil, je to proste trend, ktery je podporovan medii a tzv. mladou generaci ... me osobne je jirik, jako politik ukradeny, nikdy bych nevolil zadnou stranu jenom proto, ze ma takoveho a takoveho predsedu, nebo, ze naopak nema ... marne uvazuju nad tim, cim jiri paroubek vyvolava tyto vlny, jeste mi nikdo nebyl schopen rict konkretni duvody, vzdy se rad zamyslim nad tim, co lidi vede k tomuto uz temer fanatickemu antiparoubkovani .... uz to vypada tak, ze i kdyby predsedove ostatnich stran postrileli na ulici tisice lidi, tak to bude kazdemu fuk :D ... nejak to verejnost nechce videt, vymezit se dnes zrovna proti paroubkovi je jen tupost stada, takze klidne tu svou tupost predvedte ... jendo ses \"borec\" !!!

timto se paroubka nezastavam, jen marne tapu v cem tkvi jeho kontroverznost vuci jinym politikum ? :myslim

mimochodem, tendencni klip \"umelcu\" issove a madla ... videli jste ho ?je to hruza az za hrob, vazne uvazuju o jejich dusevnim zdravi a dal bych je za tohle zavrit, jen to prohloubi rozdily mezi generacemi a vzajemne odcizeni, agresivitu a vysmech u mladeze vuci duchodcum a starsim lidem, zde je treba si uvedomit, ze nynejsi duchodci vytvareli hodnoty, ze kterych ted zijem

sory za odboceni od otazky fusiona: tak tedy odpovidam, muzes mi dat Rozumny Argument, proc by mela rozdavat mrkve za kacku, vymysli si neco jineho :) ? ...

Otázka byla řečnická, zamysli se nad ní. Já netvrdím, že by měli rozdávat mrkve.

Krom této fráze v tučným sem se zatím nedozvěděl s čím souhlasíš z volebního programu ČSSD. Ta debata okolo toho je tu sto let a zatím jsi nikdy nenapsal \"Mě se líbí, že..., Souhlasím s...\".

Jen připomenu, že uklízení lidí do kriminálu za jejich názory a svobodnej projev je záležitostí minulýho režimu a tímto dáváš pěkný razítko na svou příslušnost k ČSSD, která přesně toto zamlčení nepřijemných osob často provádí.

[upravil dne 11/5/2010 Fusion]

Odesláno

hezka kalkulacka :) i kdyz jsem cekal ponekud lepsi shodu nez par procent... no nic

(ODS ) 8%

(TOP 09) 7%

(SZ ) -2%

(KDU-ČSL) -5%

(KSČM ) -16%

(ČSSD ) -31%

BV406: pan Paroubek si za nalady ve spolecnosti proti sve osobe muze sam, dotahnul do dlouho nevidanych extremu arogantni chovani (za vsechny jen priklad \" Kdo z Vas na to ma ? \"), nezvladani sama sebe (viz jeho slavny projev nebo spise ulet v tesnem zaveru minulych voleb do parlamentu), nerespektovani vlastnich slibu ci verejnych prohlaseni, rozdavani z ciziho ( viz kampan pred krajskymi volbami v duchu CSSD za Vas zaplati zdravotnicke poplatky - mozna by stalo za to, aby kraje poslali ucet stranickemu sekretariatu... krajske rozpocty NEPATRI CSSD) za ucelem kupovani hlasu, jeho pusobeni na magistratu hl.m. Prahy na postu ekonomickeho namestka atd atd atd... ale to uz jsou veci, ktere ani neni vhodne publikovat na verejnych forech :nevim

Odesláno

Lidi neblbněte. Vytvářet si svůj názor jenom na základě toho, co mu naservíruje televize nebo noviny může jenom hňup. Nade mnou jsou ti hňupové rovnou tři, což mě docela mrzí. Lidi, zamyslete se nad sebou... :roll

Jste už jak ti přiblblí studenti, kteří natruc nevolili ČSSD ale třeba pseudostranu TOP09, které stačilo udělat několik trapných billboardů, založit si komunitu na (mladými lidmi tolik oblíbeném) Fejsbůku a hle, máme skoro vítěze. Zdůvodnění? Paroubek je fuj, Paroubek má bradavici, Paroubek má velké panděro. Takovej Medvěd by mi mohl dělat tátu, takže by od něj člověk čekal alespoň malou dávku inteligence a ne, že ti napíše že je \"Jyřýk\" arogantní, nedodržuje dohody a slibuje podpory, které nemá z čeho zaplatit. Nechci socdemáky nijak obhajovat, ale postavit svůj názor na základě jednoho člověka a navíc na informací z takových nedůvěryhodných médií...to bych tomu člověku normálně sebral volební právo pro nesvéprávnost. :roll

[upravil dne 11/5/10 peugeot09]

Odesláno

Fusion: to s tim zavrenim byl jen recnicky obrat ... beru zpet, ale to nemeni nic na tom, ze jsem na ten spot cumel jak puk a nejen ja a chtelo se mi :blicismajlik, ale spis mi bylo ouzko :) ...

[upravil dne 11/5/10 BV406]

Odesláno

Peugeot 09:

No - možná bych Ti mohl dělat tátu, ale myslím si, že by to ani jeden z nás nechtěl.

Co se týče mého názoru na s. Pablbka, ten je konzistentní a věř, že za vším, co jsem tu kdy o něm napsal si stojím. Chápu, že potencionální voliči DS (či DSSSSSSSS nebo jak si teď náckové říkají) by velice rádi brali volební právo komukoli, kdo si dovolí mít jiný názor, naštěstí to ale udělat nemůžou.

Pokud jsou veškerá média pro Tebe tak nedůvěryhodná, můžeš mi sdělit zdroje důvěryhodných informací, ze kterých těžíš Ty?

Odesláno

Nejsem volič DS, jenom v některých bodech s touto stranou sympatizuji, nic víc.

\"Zdroj důvěryhodnýc informací\" ze kterého těžím? Z žádného a zároveň ze všech (ale spíš povrchně). Jednoduše nemám čas se politikou a čímkoliv jiným do hloubky zabývat, takže (jak jste si mnozí již stačili všimnout) čas od času na foru založím téma, které se věnuje nějaké zajímavé události a protože v téhle věci (jak píšu výše) nemám v podstatě ani šajn, nechám, aby se vyjádřili ostatní, čímž posbírám tolik důležité reakce a případně se pokusím i ostatní usměrnit.

Víc nic. Ke všem politickým stranám zastávám víceméně neutrální postoj, protože s každou v něčem souhlasím a zároveň nesouhlasím.

Je fajn, že si za svým názorem tak stojíš, takových lidí, kdyby bylo více... ;)

Odesláno

Hele, jako jeden ze třech tebou nazvaných \"hňupů\" nad tebou, se i já vyjádřím o tvém hňupství. Není to tak dávno, cos tu založil anketu v souvislosti s náckovskou stranou DS. Pamatuju si moc dobře, jak si po všech chtěl názor a hlasování, ale svůj si se ze začátku zdráhal sdělit(že by zbabělost). Opravdu vlastnost hodná rytíře :nevim

Dále jsi začal někdy i dost silnýma slovama hájit \"svou oblíbenou\" stranu DS. Co najednou takový obrat v tvém mozku? Přeci jsou ti DS sympatičtí, tak ti nemůže vadit mlácení jiných lidí, vždyť to oni rádi pod různýma záminkama sami dělají, tak co se tu najednou oháníš tím, jak je špatný, když někdo dostane po papuli?

Aha, ty musíš být teď hodnej, když jsi v podmínce :aut

A než nazveš někoho hňupem, dobře si to blbečku s jen a pouze kvalitním audiem, ROZMYSLI!!!

Odesláno

Jestli se mi snažíš říct, že jsem zbabělec, tak zajeď, rád Ti řeknu svůj názor do očí. ;)

DS nerovná se mlácení lidí. To si pleteš s někým jiným. Zároveň i tvrzení o vyholených hlavách (proč ho tady nikde nevidím) není (kromě několika trotlů) pravdivé.

Lidi chci usměrňovat, protože mám narozdíl od spousty z nich neutrální pohled na věc (zda je to dobře nebo špatně, to ať si každý rozhodne sám).

:papa

Odesláno

hele nevyhrožuj, mám rád takovýhle, co po fórech vykřikujou něco o statečnosti, je vidět, že v hlavě máš vyboucháno nebo naděláno

taky to zedituju... Nejdřív usměrni své chování a pak někoho jiného, che bych chtěl někoho vidět, kdo by se nechal....

[upravil dne 11/5/10 punkac]

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

DS nerovná se mlácení lidí. To si pleteš s někým jiným. Zároveň i tvrzení o vyholených hlavách (proč ho tady nikde nevidím) není (kromě několika trotlů) pravdivé.

To je stejný a pořád do kola

Ty nechceš vidět že Vandasova strana inklinuje k holejm lebkám a náckům (podobnost znaků a symbolů s fašounskejma partajema předválečného a válečného Německa je samozřejmě dle tebe čistě náhodná)

BV zase nechce opustit ČSSD, ale ten nikomu neříká do hňupů

od něj by se jyrka mohl učit

Jinak si to nazval:\"Když dojdou argumenty.....\" Vidíš a my pořád nějaké argumenty máme

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

....... Jednoduše nemám čas se politikou a čímkoliv jiným do hloubky zabývat, takže (jak jste si mnozí již stačili všimnout) čas od času na foru založím téma, které se věnuje nějaké zajímavé události a protože v téhle věci (jak píšu výše) nemám v podstatě ani šajn, nechám, aby se vyjádřili ostatní, čímž posbírám tolik důležité reakce a případně se pokusím i ostatní usměrnit......

Tak tahle věta je fakt PERLA, nevím, jestli se mám smát (pokud je to fór, pak 1*) nebo brečet. Pokud o něčem nemáš ani páru, tak o čem teda chceš koho přesvědčovat?

No nic - určitě sis všiml, že se snažím vyhýbat se nějakým osobním konfliktům mezi námi, ale citovaná \"myšlenka\" mě fakt rozsekala.

Odesláno

můj táta říkal že kdysi i nějakej Áda hlásal ,,JÁ NECHCI VÁLKU\" -sliby chyby-stokrát opakovaná lež se stane pravdou, pan spíš soudruh J Paroubek nám také slibuje blahobyt ,bez veškerých příplatků 13 důchod ,no né že bych nebral ,ale to bych musel volit doleva fuj nechci!

Jendo & Medvěde :super

Odesláno

aaaaa, tak koukam, ze jsme se tady zase vsichni hezky vyhranili :D

asi je vam jasne, ze argumenty o aroganci paroubka muzu v klidu predat dal a nasmerovat na zbyle spektrum politiku, vetsinou ods a ted i \"zazraku\" top09 ...

zde jsou hezky okomentovane volby06 http://cs.wikipedia.org/wiki/Volby_do_Poslanecké_sněmovny_Parlamentu_České_republiky_2006

osobne si myslim, ze daleko agresivnejsi a stvavou kampan mela ods, co se tyka zverejneni kubiceho zpravy, jsem si jisty, ze toto byl impulz, ktery cssd snizil procenta, nikdo me nepresvedci, ze kdyz takovato lez vyjde na svetlo tyden pred volbama, ze to verejnost neovlivni, bylo to proste na objednavku ... za komentar volebnich vysledku se paroub omluvil ... dobra, dejme tomu ... jak dopadl kubice vime ...

SZ se v prubehu let znemoznila sama, to je taky neodiskutovatelne ... kdu-csl, tak to jako pardon, ale tahle strana snad byla od prvnich demokratickych voleb ve vsech vladach, cili typicti kabatnici, kam vitr, tam plast, nynejsi top09 to je projekt bez komentare, mozna, ze az nekdy budu rozumet tomu, co pan schwarzenberg hovori, mozna me osviti ...

kscm, zatim prilis prizmaticka partaj vzhledem k tomu, jak lide vidi daleko do minulosti ... nicmene je to demokraticka parlamentni strana se silnou podporou volicstva ...

ods: zde znam jenom jednoho cloveka, ktery na me pusobil jakztakz seriozne, byvaly primator a hejtman msk tosenovsky ... opravdu netusim, co mi prinese, kdyz je budu volit, stranu, ktera chudym bere a bohatym dava, vase argumenty o zadluzovani atd. beru take jako momentalni trendovou vlnu, tim nechci poprit, ze zadluzeni nejsme, ale zase kdo neni ?? a modra mafie nas opravdu z dluhu nevyvede, leda si zase namasti kapsy, maji stesti, ze nejspis vyhrajou volby, necas se projevuje velmi neutralne a vstricne a pro nerozhodnute pravicove volice a odpurce znemozneneho topola bude jiste lakadlem ... hovorit o ods a nepridat k tomu spojeni o arogantni politice a vystupovani mi take pripada chybne :)

jinak nevidim nic spatneho 13 duchodu ze zisku cezu :)

musim koncit, musim jit makat, abych dostal superhrubou mzdu a abych mel na pripadneho doktora, kdyz se mi napr. pritizi ... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...