Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsem stoho jelen na tiskárně Canon MP520 jsem jsi koupil sadu injekcí s inkoustem pro danou tiskárnu.

Tak zaprvé jak se tam ten inkoust doplňuje?:myslim.Já jsem zkusil u purpurové jehlou z vrchu do nádržky udělat dírku poté jsem přes ní prostrčil jehlu a doplnil inkoust.Pak jsem zalepil izolačkou dírku ať těsní.Vložíl jsem do tiskárny,ale hlásí mi stále,že je tam malo inkoustu?:myslim Co jsem udělal špatně?

Poraďte kdo má zkušenost:fnuk

Odesláno

Neviem uz presne pri ktorych to bolo ale pri niektorych tlaciarnach sa mi stavalo ze po naplneni mi stale pisalo ze malo atramentu a pri tom tlacila ako diva.

Pokial sa nedal teda novy original cartridge.

Odesláno

No hlášku o inkoustu ti to bude psát pořád,dokud nevyměníš cartridge za novou origo. Tiskárna jinak tiskne bez problému?

Nebo příště koupit neorigo s čipem a je to bez problému

Odesláno

Jí mám pixmu5200 .... je třa vydloubnout tu kuličku na vrchu, tím otvorem naplnit zásobník, al eještě předtím nakapat 1 dílek na houbičku. A tiskárna to hlásí proto, že čip na kazetě prostě má záznam o prázné nádrži :) u pixmy stačí při hlášce podržet 5sec tlač. Release a tisk bude pokračovat i bez inku... dojde k porušení záruky- vypneš sledování hladiny inku ...

Odesláno

Buď to vypneš to hlídání a bude ti furt ukazovat prázdný nebo musíš koupit reseter aby ti to hodilo do plnýho stavu.

A tu lepící pásku neriskuj, dej tam horký lepidlo protože jak se ti jedna barva do tiskárny vylije tak ji můžeš zahodit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...