peugeot09 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Hvězdné války [upravil dne 7/5/10 peugeot09] Citovat
marisw Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Neviem ci je to vtipny obrazok. ale pridem i to dost smiesne...kurva co vstko s a vtom zdravotnicve robi. Dnes mi to prislo mailom, ... Je to sexisticke, ale nedalo mi to....je to hruza,co sa to v tom dnesnom svete deje Citovat
MilanF1 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 marisw: tak to sila, to bych fakt nečekal, že se něco takového praktikuje Citovat
Honza z Nera Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Opravdu nemocnice u nás v Nera?? No v podstatě . . . . když vezmu co se tady o ní povídá . . . tak se vlastně ani nedivím. Citovat
Ravel Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: marisw Neviem ci je to vtipny obrazok. ale pridem i to dost smiesne...kurva co vstko s a vtom zdravotnicve robi. Dnes mi to prislo mailom, ... Tak tohle řešili asi před rokem v televizních zprávách. Je to úplná pitchovina. Citovat
Šalda Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Přesně tak, ty fotky sou fake;) nebo si snad myslíte že bude na operačním sále jedinej doktor či kdo to je?? Citovat
Ravel Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Tak jsem si vyzdobil služebáka [upravil dne 27/5/10 Ravel] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.