deadwood Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 zdar.menil som brzdovku , lavý zadný valček a aj tesnenie pravého pred.piestika a nejde ovzdušniť brzdy,teda pri naštartovanom motore našlapaní padá brzd.pedál. ovzdušnovalo sa to aspon 15x a furt padá pedál. dobre brzdí len lavé pred. koleso - na šmyk(nemá ABS) pri šlapnutí 1x pedál neklesá. Citovat
krtek 2 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 no to ze sa pedal prepadava(a brzdova kvapalina sa nestraca )je priznak vadnych gumiciek v hlavnom brzdovom valci, mohol si ich poskodit pri odvzdusnovani hlavny valec by nemal pracovat na sucho ,ako si menil brzdovku najprv si staru vypustil a potom nalial novu?tak by sa to robit nemalo.mal by si najprv so striekackou vypumpovat nadrzku (vo valci kvapalina ostava) a potom naliat novu a postupnym ozdusnovanim vymenit celu napln. Citovat
krtek 2 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx?PrimaryCode=FK%20123010&Sender=Catalog&CatalogPath=FK%20123010 Citovat
deadwood Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 menil som tak že sa postupne doplňala nie na sucho Citovat
krtek 2 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 no tak potom tam mas netesnost nech niekto sadne do auta nastartuje a slape na brzdu a ty kontloluj ci ti brzdovka neunika hlavne na tych miestach (spojoch)kde si menil veci ,hadicky holendre trubky ten unik nebude velky bude to vyzerat len ako keby to bolo mokre a ze je to brzdovka a nie voda zistis tak ze si to trochu potries na jazyk a budes hned vediet. Citovat
deadwood Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 všetko suché. bude to asi hlavný valec.kúpim sadu tesnení,hádam to pomôže Citovat
krtek 2 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 za tych 200 sk sa to urcite oplati vymenit Citovat
brutall Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 krtek 2: s tim jazykem si děláš prdel, né? Citovat
krtek 2 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 brutall:ani nie notebook mam z anglicka ma to inu klavesnicu takze mekcene dlzne nedavam a prerabat sa mi to nechce a ani to neviem. Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 to Krtek 2 Brutall mel asi na mysli to olizovani brzdovky jazykem, ne to, ze pises bez diakritiky ja bych teda brzdovku taky neolizoval, jeste tak chladici kapalinu Citovat
krtek 2 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 aha fakt?jasne kebysi toho zhltol viac tak ti bude spatne ale ked to oliznes spickou jazyka tak ti urcite nic nebude. Citovat
Qcko Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 No ked si predsavim ako to zerie vsetko okolo seba, tak na jazyk by som ju nepchal ... raz som omylom olizol elektrolit z akumulatora a 2 dni som nemal chut :D Citovat
pasy Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: Qcko No ked si predsavim ako to zerie vsetko okolo seba, tak na jazyk by som ju nepchal ... raz som omylom olizol elektrolit z akumulatora a 2 dni som nemal chut :D jezis jak se ti to stalo :D ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.