Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar.menil som brzdovku , lavý zadný valček a aj tesnenie pravého pred.piestika a nejde ovzdušniť brzdy,teda pri naštartovanom motore našlapaní padá brzd.pedál. ovzdušnovalo sa to aspon 15x a furt padá pedál. dobre brzdí len lavé pred. koleso - na šmyk(nemá ABS) pri šlapnutí 1x pedál neklesá.

Odesláno

no to ze sa pedal prepadava(a brzdova kvapalina sa nestraca )je priznak vadnych gumiciek v hlavnom brzdovom valci, mohol si ich poskodit pri odvzdusnovani hlavny valec by nemal pracovat na sucho ,ako si menil brzdovku najprv si staru vypustil a potom nalial novu?tak by sa to robit nemalo.mal by si najprv so striekackou vypumpovat nadrzku (vo valci kvapalina ostava) a potom naliat novu a postupnym ozdusnovanim vymenit celu napln.

Odesláno

no tak potom tam mas netesnost nech niekto sadne do auta nastartuje a slape na brzdu a ty kontloluj ci ti brzdovka neunika hlavne na tych miestach (spojoch)kde si menil veci ,hadicky holendre trubky ten unik nebude velky bude to vyzerat len ako keby to bolo mokre a ze je to brzdovka a nie voda zistis tak ze si to trochu potries na jazyk a budes hned vediet.

Odesláno

to Krtek 2 Brutall mel asi na mysli to olizovani brzdovky jazykem, ne to, ze pises bez diakritiky ;) ja bych teda brzdovku taky neolizoval, jeste tak chladici kapalinu :)

Odesláno

No ked si predsavim ako to zerie vsetko okolo seba, tak na jazyk by som ju nepchal :D ... raz som omylom olizol elektrolit z akumulatora a 2 dni som nemal chut :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No ked si predsavim ako to zerie vsetko okolo seba, tak na jazyk by som ju nepchal :D ... raz som omylom olizol elektrolit z akumulatora a 2 dni som nemal chut :D:D

jezis jak se ti to stalo :D :D ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...