Birkov Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Ahoj, po opakujicích problémech jsem včera vytáhnul a zkusil očistit drv ventil (chcípaní po acc) žel bohu, k mému překvapení bylo nanosítko obaleno kovovými pilinami... hlásilo by se přidřené vysokotlaké čerpadlo na diag? Nebo je to \" běžný jev\" Citovat
foxo Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 diagnostika ti nenapise, ci je pridrene alebo opotrebovane cerpadlo CR. A bezne to neni, pac uz ide do kytek... Citovat
Burisek Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 no do kytek jít nemusí,ale nechal bych kompletně pročistit reil i pumpu..... Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Rozhodně bych vyndal i vstřiky a nechal je vyčistit ultrazvukem. Citovat
Birkov Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 zvládne to pročistit šikovný automechanik? nebo se to musí dát někam odborně? Citovat
Burisek Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 no pokud je šikovnej a můžeš se na něj spolehnout tak i ten,ale chce to jak píše koblih69 vzít to ultrazvukem.....,ale bacha na reil,aby to tam zpět vše dal správně.....,ale říkám,je lepší to vzít komplet i včetně trubek Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Já bych s tím spíš zajel do Bosch diesel servisu. Vyčistění jednoho vstřiku je tak za 250,-, navíc by bylo dobré vyměnit ty podložky ... http://www.bosch-service.cz/Autoservisy-bosch-diesel-service.html Citovat
brutall Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Možná, že by pomohl i TEC 2000 z Autokelly. Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Mno já bych spíš preferoval tohle http://www.axa-oleje.cz/stp-diesel-injector-cistic-vstrikovaciho-systemu-diesel ale to je spíš na rozpuštění karbonu... železný piliny to nerozpustí... Citovat
Birkov Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 Proc byste cistili ty vstriky? tam se preci zadne piliny dostat nemohou. Citovat
brutall Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Původně zaslal: Birkov Proc byste cistili ty vstriky? tam se preci zadne piliny dostat nemohou. Z čerpadla do railu a následně do vstřiků neni žádnej filtr, takže mohou: Citovat
bara Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 To není z CR,ale z podávacího čerpadla nafty,které je umístěno v nádrži.Už jsem to několikrát viděl včetně mého auta.Jak se rozpadává rotor tak to jsou takové měděné šupinky jak v palivovém tak se to umí dostat i na drv. Citovat
Birkov Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 jestli to je z podavaciho cerpadla, tak by to melo byt i na palivovem filtru teda videt ze? Citovat
Birkov Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 super, prohlednu ten filtr a uvidim jestli tam najdu piliny :-) radeji bych resil vymenu podavaciho cerpadla nez co jineho.. Jeste dodam, od chvile co jsem ten drv ocistil tak mi to hure chytá. Citovat
Burisek Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 a když jsi ho vyndával ten DRV měl jsi tam jako těsnění plechový plíšek nebo O kroužek ?? jestli si ten O kroužek střihnul jak si to dával z5 což je možné tak to netěsní tak jak má,ale pokud tam O kroužek nemáš,a chceš,tak mi napiš,ještě jich tu pár mám.... Citovat
Birkov Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 tak to nemám ponětí, ale startování už se uklidnilo... bohužel po vymazání chyb stacila rychlejsi jizda na dalnici a jsem zase v nouzaku... prohlednu ten filtr a kdyz tam budou piliny sezenu to podavaci cerpadlo. Citovat
Birkov Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 tak me to dneska nechalo v křižovatce v ústí a byl jsem poprve tazen na laně filtr je cisty takze pocitam ze to bude tim cerpadlem.... Porad nechapu, jak je mozny, ze dokud jsem nezkousel cistit drv ventil tak to sice bylo v nouzaku ale nedelalo to problem, vycistim ho a najednou tohle. Citovat
brutall Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 To je jedno.Přišlo by to dříve, nebo pozdeji. Bez ohledu na to, jestli jsi čistil, nebo ne. Citovat
Birkov Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 No mě to moc jedno není .-) jedna věc je jezdit v nouzáku a úplně něco jiného je nejezdit vůbec... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.