Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, po opakujicích problémech jsem včera vytáhnul a zkusil očistit drv ventil (chcípaní po acc) žel bohu, k mému překvapení bylo nanosítko obaleno kovovými pilinami... hlásilo by se přidřené vysokotlaké čerpadlo na diag? Nebo je to \" běžný jev\"

Odesláno

no pokud je šikovnej a můžeš se na něj spolehnout tak i ten,ale chce to jak píše koblih69 vzít to ultrazvukem.....,ale bacha na reil,aby to tam zpět vše dal správně.....,ale říkám,je lepší to vzít komplet i včetně trubek

Odesláno
Původně zaslal: Birkov

Proc byste cistili ty vstriky? tam se preci zadne piliny dostat nemohou.

Z čerpadla do railu a následně do vstřiků neni žádnej filtr, takže mohou:
Odesláno

To není z CR,ale z podávacího čerpadla nafty,které je umístěno v nádrži.Už jsem to několikrát viděl včetně mého auta.Jak se rozpadává rotor tak to jsou takové měděné šupinky jak v palivovém tak se to umí dostat i na drv.

Odesláno

super, prohlednu ten filtr a uvidim jestli tam najdu piliny :-) radeji bych resil vymenu podavaciho cerpadla nez co jineho..

Jeste dodam, od chvile co jsem ten drv ocistil tak mi to hure chytá.

Odesláno

a když jsi ho vyndával ten DRV měl jsi tam jako těsnění plechový plíšek nebo O kroužek ?? jestli si ten O kroužek střihnul jak si to dával z5 což je možné tak to netěsní tak jak má,ale pokud tam O kroužek nemáš,a chceš,tak mi napiš,ještě jich tu pár mám....

Odesláno

tak to nemám ponětí, ale startování už se uklidnilo... bohužel po vymazání chyb stacila rychlejsi jizda na dalnici a jsem zase v nouzaku... prohlednu ten filtr a kdyz tam budou piliny sezenu to podavaci cerpadlo.

Odesláno

tak me to dneska nechalo v křižovatce v ústí a byl jsem poprve tazen na laně :( filtr je cisty takze pocitam ze to bude tim cerpadlem....

Porad nechapu, jak je mozny, ze dokud jsem nezkousel cistit drv ventil tak to sice bylo v nouzaku ale nedelalo to problem, vycistim ho a najednou tohle.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...