Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pred 2mi tydny me vykradli auto, vmackli dovnitr zamek, ukradli z kufru tasku s telefonem. Tyden bylo auto na oprave v AVCAR v Praze. Pak prijedu domu a nefunguje klima.:( Pri spusteni to necvakne jak v minulosti, nicmene otacky motoru se trochu zvysi, pri vypnuti, opet nic neklapne, ani otacky neklesnou. Kdyz je klima pustena slabe to syci, ale nechladi.:(

Tak jsem P406 HDI 2.2L rv 2001, dovezl do AVCAR, po kontrole zjistili, ze chladiciho media je v klima dost, ze i kompresor se toci, nicmene nedava tlak. Novy udajne 19tis, z druhovyroby asi 14500,-

Nevite nekdo o vrakarne v Praze kde by ho mohli mit, pripadne nemate nekdo nejaky funkcni nepotrebny?

Ma mit tato cisla: SD7V16 1228F 5453510180

19tis za to davat je nesmysl a blizi se leto, bez klimi tez nic moc.

Predem diky!

Odesláno

Super, ja jsem taky z Prahy. Nicmene ten kompresor do myho auta udajne musi byt SD7V16 1228F . Na kompresoru je takovy zeleny stitek. Obavam, se ze u 2.2HDI bude jiny. Podival by jste se co je napsano na vasem kompresoru?

Diky

Odesláno

Kompresor jsem sehnal na vakaci, meli ho i vymenit, ale technik mel neco se zady, cili vymena je odlozena na pristi tyden. Tvrdil, ze se zda, ze vse funguje, nicmene v autorizovanem servisu tvrdili, ze se kompresor toci, ale nedava tlak.

Co se mu ale nezdalo, ze pri zapnute klime se netoci sahara, pak sahl nekam do prostoru motoru, sahara sepla na max vykon. Nevite zda se pri zapnute klime ma sahara tocit? Mozna se taky netoci proto, ze kompresor je pokazeny, kdo vi. Co vy na to?

Jinak turbo mam dle PC pry OK, vstriky maji dva korekci cca -0.21 a dva +0.21 cca

Dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...