Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Inak tie dekory interieru na mieru su fakt kvalitne, ale je s tym dost roboty, kazdopadne presnost a kvalita je dost dobra, videl som to 2x v aute a fakt pekne ;)

Akurat neviem ci by bol cely dekor na ramik okolo pristrojovky, to je dost velky kus:myslim

Odesláno

Ahoj, rad bych se zeptal, jaky je rozdil v tom, kdyz ten panel klimy ma jakoby jednotliva tlacitka jakoby ovalna (ze pridavani a ubirani teploty jsou dve tlacitka atd..) a nebo kdyz jsou takhle ta spojena velka tlacitka - jako na fotce v prvnim prispevku?

Diky

Odesláno

prave, ze oboji je v kombikach z roku 99 po faceliftu (2.0HDi)

Tak me zajima, jestli je to jen designovy rozdil, nebo jestli tam je i nejaka jina elektrika a tak...

jedna se mi o toto

acfotophp.th.jpg

vs.

to co je nahore...

Odesláno

tak konkretne tohle je jeste panel ze staryho modelu, pokud je vnejsek auta po faceliftu, pak je to urcity mezityp, kdy uz sice byla nova kastle s ciryma svetlama, ale jeste stara elektrika, tech aut bylo jen par kolem 4/99. Ma to jiny zapojeni, konektory atd., ty ovladaci panely nejsou mezi sebou kompatibilni

Odesláno

h4wk3y ty mas este stary model!! mozno iba nejaka prerabka,lebo medzy typ uz,ma bsi,cire svetla,ine narazniky,iny kufor,ine calunenie.ty co mas je old model.daj foto budikov urcite su old.a predok ked mas iny(cire svetla) podla man je to na 95% prerabka.

Odesláno

Nevíte k čemu je na panelu digiklimy old model vlevo nahoře ta \"mřížka\"? Nic pod ní neni, jenom díra skrz celou jednotku klimy. Ta \"mřížka\" ve skutečnosti ani neni průchozí.

Odesláno
Původně zaslal: sharpers

novější 406ky měly ten středovej panel stříbrnej....já mám ten černej...chci se zeptat je těžké to předělat ? ten stříbný se mi strašně líbí, jde sehnat pouze ty přední části nebo je to napevno ?

Myslíš tenhle?Tak to je můj interiér ale bral bych ještě kožený tapecí ja mám jen černý látkový....:fnuk

[upravil dne 6/5/10 Charlie 1]

Odesláno
Původně zaslal: Charlie 1

Původně zaslal: sharpers

novější 406ky měly ten středovej panel stříbrnej....já mám ten černej...chci se zeptat je těžké to předělat ? ten stříbný se mi strašně líbí, jde sehnat pouze ty přední části nebo je to napevno ?

Myslíš tenhle?Tak to je můj interiér ale bral bych ještě kožený tapecí ja mám jen černý látkový....:fnuk

[upravil dne 6/5/10 Charlie 1]

Odesláno

přesně takový nějaký interier sem si představoval....já mám střed palubky a kolem budíků černé, sedačky a tapecy šedé...takové nudné to je :P kožené sedačky nechcu, ale chtěl bych časem sehnat sedačky s nějakým motivem, popř takové jako máš ty

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Jo, ty lišty se mi taky docela líbí. Ale ani ty \"dřevěné\" a modré co bývají v 2.2 nejsou taky zlé... :mrk

Charlie: ty máš budíky s chromem z výroby?

Ty budíky mám taky s chromem z výroby.

Odesláno
Původně zaslal: Luboš406k

Ty budíky mám taky s chromem z výroby.

Ano, ale máš je v HDičku a ještě s fapem.

On má \"obyč.\" benzín i se stejným r.v. jako já a má to úplně jiné. :aut

Odesláno

BoneDaddy má pravdu tyhle interiéry se dávaly hodně do2.2 hdi nebo 2.2 benzín ještě s polokoženýma sedačkama v ostatních to byla výbava na přání a sehnat auto s takovým interiérem a v motorizaci 1.8 benzín je skoro nemožný....teď je na Sauto ještě jedna 1.8 85kw černá metalíza s tímhle interiérem vybíral jsem mezi ní a tou mojí ale je tam za 135000kč já ji měl za míň.....:)ty budíky jsou origo z výroby....

[upravil dne 7/5/10 Charlie 1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...