Qcko Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Inak tie dekory interieru na mieru su fakt kvalitne, ale je s tym dost roboty, kazdopadne presnost a kvalita je dost dobra, videl som to 2x v aute a fakt pekne Akurat neviem ci by bol cely dekor na ramik okolo pristrojovky, to je dost velky kus:myslim Citovat
h4wk3y Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Ahoj, rad bych se zeptal, jaky je rozdil v tom, kdyz ten panel klimy ma jakoby jednotliva tlacitka jakoby ovalna (ze pridavani a ubirani teploty jsou dve tlacitka atd..) a nebo kdyz jsou takhle ta spojena velka tlacitka - jako na fotce v prvnim prispevku? Diky Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 rozdil bude v rocniku vyroby, delalo se nekolik typu ovladacich panelu a jsou rozdeleny podle roku vyroby Citovat
h4wk3y Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 prave, ze oboji je v kombikach z roku 99 po faceliftu (2.0HDi) Tak me zajima, jestli je to jen designovy rozdil, nebo jestli tam je i nejaka jina elektrika a tak... jedna se mi o toto vs. to co je nahore... Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 tak konkretne tohle je jeste panel ze staryho modelu, pokud je vnejsek auta po faceliftu, pak je to urcity mezityp, kdy uz sice byla nova kastle s ciryma svetlama, ale jeste stara elektrika, tech aut bylo jen par kolem 4/99. Ma to jiny zapojeni, konektory atd., ty ovladaci panely nejsou mezi sebou kompatibilni Citovat
h4wk3y Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 aha, tak to jsem rad, ze jsem si toho vsimnul... Dekuju moc za rady! Citovat
katkav Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 A neví někdo zda jdou z panelu digi klimy oddelat ovlad. tlačitka-a vyměnit??? Citovat
Benžík Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Určitě jo. Ale samotný tlačítka Ti asi nikdo neprodá. Citovat
martis Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 h4wk3y ty mas este stary model!! mozno iba nejaka prerabka,lebo medzy typ uz,ma bsi,cire svetla,ine narazniky,iny kufor,ine calunenie.ty co mas je old model.daj foto budikov urcite su old.a predok ked mas iny(cire svetla) podla man je to na 95% prerabka. Citovat
Benžík Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Nevíte k čemu je na panelu digiklimy old model vlevo nahoře ta \"mřížka\"? Nic pod ní neni, jenom díra skrz celou jednotku klimy. Ta \"mřížka\" ve skutečnosti ani neni průchozí. Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Původně zaslal: sharpers novější 406ky měly ten středovej panel stříbrnej....já mám ten černej...chci se zeptat je těžké to předělat ? ten stříbný se mi strašně líbí, jde sehnat pouze ty přední části nebo je to napevno ? Myslíš tenhle?Tak to je můj interiér ale bral bych ještě kožený tapecí ja mám jen černý látkový.... [upravil dne 6/5/10 Charlie 1] Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Původně zaslal: Charlie 1 Původně zaslal: sharpers novější 406ky měly ten středovej panel stříbrnej....já mám ten černej...chci se zeptat je těžké to předělat ? ten stříbný se mi strašně líbí, jde sehnat pouze ty přední části nebo je to napevno ? Myslíš tenhle?Tak to je můj interiér ale bral bych ještě kožený tapecí ja mám jen černý látkový.... [upravil dne 6/5/10 Charlie 1] Citovat
Qcko Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Moc moc moc krasny intros, ta cierna je super ... stredovy panel mam ten isty ako ty, ale tie listy a zbytok, to je parada Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Jo, ty lišty se mi taky docela líbí. Ale ani ty \"dřevěné\" a modré co bývají v 2.2 nejsou taky zlé... Charlie: ty máš budíky s chromem z výroby? Citovat
sharpers Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 přesně takový nějaký interier sem si představoval....já mám střed palubky a kolem budíků černé, sedačky a tapecy šedé...takové nudné to je kožené sedačky nechcu, ale chtěl bych časem sehnat sedačky s nějakým motivem, popř takové jako máš ty Citovat
Luboš406k Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: BoneDaddy Jo, ty lišty se mi taky docela líbí. Ale ani ty \"dřevěné\" a modré co bývají v 2.2 nejsou taky zlé... Charlie: ty máš budíky s chromem z výroby? Ty budíky mám taky s chromem z výroby. Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: Luboš406k Ty budíky mám taky s chromem z výroby. Ano, ale máš je v HDičku a ještě s fapem. On má \"obyč.\" benzín i se stejným r.v. jako já a má to úplně jiné. Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 BoneDaddy má pravdu tyhle interiéry se dávaly hodně do2.2 hdi nebo 2.2 benzín ještě s polokoženýma sedačkama v ostatních to byla výbava na přání a sehnat auto s takovým interiérem a v motorizaci 1.8 benzín je skoro nemožný....teď je na Sauto ještě jedna 1.8 85kw černá metalíza s tímhle interiérem vybíral jsem mezi ní a tou mojí ale je tam za 135000kč já ji měl za míň.....:)ty budíky jsou origo z výroby.... [upravil dne 7/5/10 Charlie 1] Citovat
foxo Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 toto je pomerne rozsireny interier, ale taka polokoza s cernym tapecem je \"exkuziv\" jak ma bonedaddy [upravil dne 8.5.2010 foxo] Citovat
Qcko Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Teraz je tu v jednom vlakne inzerat a tam ma 406 polep s imitaciou dreva, vyzera to v aute takto --> Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.