Dundee Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Prosím všechny (hlavně asi spíš Pražáky), aby mi dali vědět, kdyby někde viděli zaparkovanou mou \"EX\", tj. 405 STDT. Potřebuju sehnat nynějšího vlastníka, protože má trvalý pobyt hlášený na ÚMČ P-20 Horní Počernice a ani si tam nevyzvedává poštu (před chvílí jsem tam byl osobně). Zezadu vypadala naposledy takhle nějak, jen ten stříbrnej nárazník byl nastříkanej černou a nálepky na okně byly skoro celý oloupaný. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Doufám žes mu nedal auto bez peněz. budu mít oči very open. Citovat
Devils-night Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 ja ji viděl asi tejden po tom cos ji prodal ty na Bazosu že ji prodaval dal. :-/ Citovat
Dundee Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Tak to je dobrý Bez peněz ne, ale trojku mi visí, komediant jeden:grr:bacha EDIT: Davide, náhodou sis nevšiml kontaktu, co? Teď jsem na Bazoš koukal a už jsem ji tam nenašel:( [upravil dne 29/4/2010 Dundee] Citovat
Peca24 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 na tom bazosu jsem ji videl taky a cena tam byla dost vysoka myslim 36000 Citovat
Dundee Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Peca24: A jak je to dlouho? Teď jsem Bazoš projížděl znova od koruny až do 40.000,- a nenašel:( Byla tam vedená jako Peugeot 405 nebo nějak jinak? Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Trojka zas není až tak drahý ponaučení - mohlo bejt i hůř (teda mě napadaly asi podobně černý myšlenky jako Pe.Tra, naštěstí to dopadlo \"jen\" takhle). Dotyčný se Ti asi dobrovolně hlásit nebude a najít ho podle auta bude dost problém - kór když ho chce poslat dál. Citovat
Peca24 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 muze to byt tak 3 tydny co jsem ji tam videl ale zkousel jsem to ted hledat taky ale uz tam fakt neni asi to smazal co si pamatuju tak bylo tam tak 5 fotek nejaky delsi popis k tomu autu a jmeno a telefon ale samozrejme uz nevim jake takze vic nepomuzu Citovat
Devils-night Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 dundee:Nejak tak jak pise Peca24 , zhruba 3tejdny,mozna mesic zpet.Vim ze sem si rikal , ze to bylo chvilku po tom cos tu napsal ze je prodana,tak sem se divil ze ji prodava. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.