Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Koukám, že informace se šíří velmi rychle ... :D

Já ten servis měl delší dobu plánovaný, už před Kněžnicí.

Dneska jsem absolvoval geo za příjemných 400 Kč :)

Odesláno

Byla to laserovka. Dělali pochopitelně jenom předek, nevím, co bys nastavoval na zadku. Předek se nastavil podle zadní nápravy.

Odesláno

Nastavit? Jak? Jako, že budu hýbat se šroubama v kufru? Pěkný, ale to bych tam nebyl 40 minut ... myslím, že stačí ten předek. Na geo jsem byl prvně, po 70 tkm :D

Odesláno

Na StibTově autě jsme měnili nápravu, tak vím, jak to vypadá. Šrouby mají v dírách určitou vůli, to je pravda. Sice auto bylo 2x zezadu lehce bouráno, ale je hnutá trochu jenom karosérie, do nápravy to nešlo.

Pro mě je důležité, že je náprava srovnaná. Doted se mi gumy nesjížděly, a to jsem na nápravě vyměnil všechno. Ale tedka po výměně řízení to byla nutnost. Potvrdil to i technik - jedno kolo rozbíhavé, druhé sbíhavé ...

Odesláno
Koukám, že informace se šíří velmi rychle ... :D

To víš když se člověk dozví,že jednou za století jedeš svižně tak se nedá nezareagovat. :D

Odesláno

Já nevím, asi mi ruplo v bedně na mokré dálnici jsem točil 4000 ... od té doby mi přijde, že mi píská turbo, ale to je fuk ... :D

Tou jízdou jsem získal tak 3 minuty k dobru, trochu adrenalinu, který nepotřebuji ... tudíž nic, co třeba zopakovat.

Jízda do 150 km/h (tachometrově) dává smysl kvůli úspoře času a relativní bezpečnosti v provozu, ale téměř 200 fakt ne. Možná s V6 bych měl jiný názor :D

Odesláno
Na dálnici je myslím minimální rychlost 80 km/h a mohou na ní pouze vozidla, která konstrukční rychlost alespon 80 km/h. Myslím, že Avia A30 má konstrukční rychlost 79 km/h, ta tam nemá co dělat. Nicméně tahle Avka už je opravdu historie :D

Milane, pokud Ti to nějak pomůže, tak nejnižší konstrukční rychlost pro auta na dálnici je 60 km/h, takže tam může vlastně vše krom traktoru, Multikrávy, kozího dechu a Babetty. Jo a taky tam nesmí ty nebezpečný piksly pro synáčky bohatých tatínků, na které se dá využít řidičák na malé moto (mají omezovač výkonu a maximálku tuším 50) a stojí víc než Fóbie. Pokud pojedeš mezi kamiony v pravém, klíďo Ti i čtyřkama zablikám, ale stejnou rychlostí jako Ty bych jet dlouho neuměl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...