MilanF1 Odesláno 5. září 2013 Autor Odesláno 5. září 2013 Vyměněno řízení, už nemá vůli a také manžeta poloosy, která byla prasklá. Teďka jenom zajet na geo. Citovat
John Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Copak auto nevydrželo ten tvůj ,,let\" 195km/h v sobotu :D Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 Koukám, že informace se šíří velmi rychle ... Já ten servis měl delší dobu plánovaný, už před Kněžnicí. Dneska jsem absolvoval geo za příjemných 400 Kč Citovat
Guest servisman Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 ono záleží co dělali zda jen předek či i zadek Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 Byla to laserovka. Dělali pochopitelně jenom předek, nevím, co bys nastavoval na zadku. Předek se nastavil podle zadní nápravy. Citovat
ChouLu Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Zadek se dá taky slušne nastavit na těch 4 silenblokách co drží nápravu Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 Nastavit? Jak? Jako, že budu hýbat se šroubama v kufru? Pěkný, ale to bych tam nebyl 40 minut ... myslím, že stačí ten předek. Na geo jsem byl prvně, po 70 tkm Citovat
ChouLu Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 V kufru nvm jestli máš šrouby.. ale vím, že to jde... dělali mi to po bouračce na SW Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 Na StibTově autě jsme měnili nápravu, tak vím, jak to vypadá. Šrouby mají v dírách určitou vůli, to je pravda. Sice auto bylo 2x zezadu lehce bouráno, ale je hnutá trochu jenom karosérie, do nápravy to nešlo. Pro mě je důležité, že je náprava srovnaná. Doted se mi gumy nesjížděly, a to jsem na nápravě vyměnil všechno. Ale tedka po výměně řízení to byla nutnost. Potvrdil to i technik - jedno kolo rozbíhavé, druhé sbíhavé ... Citovat
ChouLu Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Na předku určitě já čekám na správnou poloosu a taky musím Citovat
John Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Koukám, že informace se šíří velmi rychle ... To víš když se člověk dozví,že jednou za století jedeš svižně tak se nedá nezareagovat. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 Já jsem nikdy takto rychle nejel, byla to moje první zkušenost a dlouho bude poslední, moc užitku to nepřineslo Citovat
ChouLu Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Milanovi vypadla cihla z podpedálu a dostala se mu nad pedál Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 Já nevím, asi mi ruplo v bedně na mokré dálnici jsem točil 4000 ... od té doby mi přijde, že mi píská turbo, ale to je fuk ... Tou jízdou jsem získal tak 3 minuty k dobru, trochu adrenalinu, který nepotřebuji ... tudíž nic, co třeba zopakovat. Jízda do 150 km/h (tachometrově) dává smysl kvůli úspoře času a relativní bezpečnosti v provozu, ale téměř 200 fakt ne. Možná s V6 bych měl jiný názor Citovat
Medvěd Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Na dálnici je myslím minimální rychlost 80 km/h a mohou na ní pouze vozidla, která konstrukční rychlost alespon 80 km/h. Myslím, že Avia A30 má konstrukční rychlost 79 km/h, ta tam nemá co dělat. Nicméně tahle Avka už je opravdu historie Milane, pokud Ti to nějak pomůže, tak nejnižší konstrukční rychlost pro auta na dálnici je 60 km/h, takže tam může vlastně vše krom traktoru, Multikrávy, kozího dechu a Babetty. Jo a taky tam nesmí ty nebezpečný piksly pro synáčky bohatých tatínků, na které se dá využít řidičák na malé moto (mají omezovač výkonu a maximálku tuším 50) a stojí víc než Fóbie. Pokud pojedeš mezi kamiony v pravém, klíďo Ti i čtyřkama zablikám, ale stejnou rychlostí jako Ty bych jet dlouho neuměl. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 Medvěde, tady píšou něco jiného: http://www.uamk.cz/component/turistika/?Itemid=345&a=k&p=47 \"Na dálnici je dovolen jen provoz motorových vozidel a souprav, jejichž nejvyšší dovolená rychlost není nižší než 80 km/h.\" Citovat
Mizlerek007 Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 milan konečně vyhnal pavouky z turva a vejfuku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.