MilanF1 Odesláno 24. červenec 2011 Autor Odesláno 24. červenec 2011 Téměř finální verze. Ještě malé úpravy a půjde to do auta. Přední tapecy se budou upravovat nejdříve v pondělí, dnes na ně čas nebude. Citovat
Slipkont Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 tož zajímavé ale vypadá to velmi dobře .... Citovat
Chajda Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 MilanF1: Prosím tě co je to za materiál, kterým to potahuješ ? Popřípadě na kolik tě vyšel ? A jinak je to lepený i na dveře i na ten tunel ? pokud ano jakým lepidlem ? Díky moc. Jinak pěkná práce Citovat
marko306 Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Milan, možno sa ti nebude páčiť môj názor, ale mne to tam nejako nesedí. Vidím tam aj nejaké zle zarezané miesta. Vyzerá to tak trochu ako keby odfušované, narýchlo urobené. Keď tak, tak by som skôr dal dole starú látku čo je v hornej časti tapecov a tam by som tú koženku dal. Riešil to už takto napríklad aj Qcko, ale z čiernou koženkou. Spodok si mal nechať tak ako je. Citovat
MilanF1 Odesláno 24. červenec 2011 Autor Odesláno 24. červenec 2011 Je to origo matroš, který dávali ve VW do Tuarega, je asi 2,5 mm silný - bohužel. Spodek je nějaká pěna a vršek - světlý - asi nějaká koženka. Na omak to je \"měkké\" díky té pěně. Ten tunel nevypadá úplně suprově, protože pořádně se mi to nepovedlo ořezat, protože jsem to nejdříve musel nalepit a až pak oříznout, snažil jsem se co nejvíce to šlo, ale stejně to není ono. Materiál je trochu poddajný, především po nahřátí. Ten tunel ale z jednoho kusu nešel, prostě to nešlo naohýbat (snad ani klasická koženka by tak nešla, ale určitě by to lícovalo lépe. Lepím to alkeprenem 25 (na nesavé povrchy) a drží to velmi dobře. V originále se používá nějaké dvousložkové lepidlo německé výroby, nanášené stříkáním. Toho materiálu mám mraky, kdyby měl někdo zájem . Jenom dodám, že šíři má jen 53 cm ... délku mám min. ještě 15 metrů, takže mi určitě něco zbude. Citovat
MilanF1 Odesláno 24. červenec 2011 Autor Odesláno 24. červenec 2011 Marko: Narychlo urobené to není, docela dlouho jsem se s tím crcal, ale bohužel já to v ruce pořád nemám. Ideální by bylo si to přesně vyměřit, zastříhnout dokonale a pak lepit, ale v řadě případů bylo nutné si ten materiál nahřát a natáhnout na patřičná místa - především kvůli varhanům. O horní části tapeců jsem taky uvažoval, ale hodil jsem do světlé jenom spodek. Kdyžtak mohu ten vršek hodit taky do světlé (ale to nevím, zda by už vypadalo dobře). Citovat
MilanF1 Odesláno 25. červenec 2011 Autor Odesláno 25. červenec 2011 Dneska jsem nezahálel a opět jsem si hrál s pár věcmi ... na fotkách neskutečný bordel (foceno mobilem, po roce se uráčil, že bude opět dělat fotky). Kdo pozná, jaké věci jsem potahoval? Citovat
MilanF1 Odesláno 25. červenec 2011 Autor Odesláno 25. červenec 2011 A ještě jedna, abyste mohli hádat Citovat
Jacobsoon Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 to na zemi vypada na sloupky u predniho okna Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Paráda, jsou to \"A\" sloupky Citovat
Slipkont Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 já to tušil , jsen jsem nevěděl jak to formulovat .. ale krásná práce Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 A ještě v autě, jinak na stole jsou další věci, kdo uhodne? Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Vidíš tam někde palubku? Ta by se na stůl ani nevešla. Nicméně do ní se asi vůbec pouštět nebudu ... hlavně bych to dělal v autě, pak by to asi vypadalo. Na stole je jeden párový díl a jeden nepárový. Ten párový byste mohli uhodnout, ten nepárový je focen zezadu ... Citovat
Slipkont Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 to byl jen návrh ... ten nepárový není to náhodou kastlík u spolujezdce ?? a párový asi krytky na ovl.oken ( nevím jestli nemáš elektro ) Citovat
Jacobsoon Odesláno 26. červenec 2011 Odesláno 26. červenec 2011 nemas tento matrerial v cerne barve? Citovat
MilanF1 Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Jacobsoon, mám to jenom v této světle hnědé. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.