Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Převodovka a nový motor

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

měla bych na Vás dotaz. Dostal se mi do rukou Peugeot 407, r.v. 2006, 1997cm3, 100kW (136PS), P, M6, nafta v plné palbě. Měla bych ho za 50 000 Kč. Ale má poškozený motor i s převodovkou.

Nevíte na kolik by mě vyšel nový motor i s převodovkou tak aspoň zhruba?

Předem díky za odpovědi.

Odesláno

Myslím, že na vrakovišti by to bylo ještě levnější, ale nikde není záruka stavu. Ovšem za nový motor (holý) cca 130t a za novou převodovku cca 75t.

Odesláno

Jestli můžu poradit tak v Polsku v Lubinu na trhu ho koupíš celý komplet motor velice zachovalý do 30 000 Kč v přepočtu. Hdi 136PS;) , převodovku taky za pár babek.

Odesláno

Tak s automechanikem by nebyl problém, mám svoje známé. V téhle chvíli mám Renault Safrane, a veškeré opravy mám doslova za pár kaček. Když něco měním, tak mi ani trochu nedoporučují náhradní díly z Polska, prý nejsou kvalitní. Ojetý motor mi nevadí, ale záleží na tom, zda to tak není i s tím motorem. Jaké máte zkušenosti s díly z Polska?

Odesláno
Původně zaslal: eny001

Tak s automechanikem by nebyl problém, mám svoje známé. V téhle chvíli mám Renault Safrane, a veškeré opravy mám doslova za pár kaček. Když něco měním, tak mi ani trochu nedoporučují náhradní díly z Polska, prý nejsou kvalitní. Ojetý motor mi nevadí, ale záleží na tom, zda to tak není i s tím motorem. Jaké máte zkušenosti s díly z Polska?

Z Poľska neberiem žiadne diely už od čias mojej škodovky:fnuk otrasná kvalita kede tu ešte nejaká čínska napodobenina:blicismajlik

Odesláno

Ted sem prodával převodovku plně funkční na 407 RHR motor t.j. 2.0 HDI 100Kw za 5000,- Kč.....ale už bohužel....a Krnov nebyl tak daleko....ale už je prodaná......

[upravil dne 28-4-10 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...