martis Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 ja som mal davnejsie problem z klimou ze vobec sa nezopla a isiel podla schem kablik po kabliku,ku kompresoru ti idu 2 kable (plus,minus) spajaju sa v konektore pod vzduchovym filtrom je tam velka okruhla koncovka upevnena na zeleznom drziaku,potom stmat kable idu myslim do bsi a to je vsetko.rele na klimu je priamo v bsi,zvykne odist to rele sa zalepi,ale menit by som ho nechcel,mal som uz aj kupene rele ze ho vymenim ,ale rele som mal ok.problem bol,v mojom pripade,ovladaci panel na klimu(co je nad radiom),potom to moze byt aj spinac tlaku chladiva ktory je umeistneny priamo na chladici klimy,ako je spolujazvove svetlo a dole.ten spinac sa da vyskusat,idu tam 4 kable 2 kable su na spinanie sahary a dalsie 2 su na zopnutie klimy(kompresora) ale spajat to iba v tedy ako si si isty ze tam je chladivo.mozes mat problem aj v tom spinaci tlaku chladiva.da sa kompresor napojit aj na priamo z baterky,a vyskusat,ale v takom pripade sa skusat kompresor, a tebe ide,ty mas iny problem,skus vyskusat ten spinac ci snimac tlaku co som pisal. sahary sa ti zacnu normalne tocit? ked zapnes ac tak sa ti ma sahara roctocit pomaly a niekedy sa ma roztocit na max. Citovat
deadwood Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 ked pri 1200 ot.zopne kompresor všetko ide ako má aj sahary. toto auto nemá r.j. relé sa nachádza kde? viem o 1 pri poistkách,druhé je tam kde býva r.j. oba sú červené no a potom 3 pred -nad saharami.zajtra skočím do sevisu zmerať tlakak budú mať volnú chvílu Citovat
martis Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 sorry beriem spet ohladom bsi a rele v nom,som si nevsimol ze mas old model.ale ten pretlakovy spinac by si mal mat.skus skontrolovat ten tlakovy spinac na chladici klimy,mozes mat tam problem.mozno. neviem uz teraz presne ti poradit do old modelov sa nerozumiem,lebo ja mam new model. Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 aha tak ak mas old model tak chba bude v tom spinaci , ktory pracuje presne na takom istom principe ako spinac alebo cidlo na vodnej pumpe. len v tvojom pripade sa jedna o tlak chladiva . najskor skus zistit ci tam mas dost chladiva a ak to bude ok , tak potom treba pozuriet ten spinac.. Citovat
deadwood Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 uvidíme minule som ho prepájal a sahary zoplo kompresor nie-na koncovke k spinaču 2x+,2x-,v zime som takto asi3x napriamo na min.spojil aby sa prebehol kompresor.bolo málo tlaku a už nechcel zapnuť na spinač.vlani ked sa plnila klima pomali unikal tlak-bola dierka-tak po naplnení ak si dobre pametám 750g. chladila ale slabo.ked unikol prebytočný tlak chladila o.k.má tam byť asi 825g. a naplnil 850g.(že vraj) tak ma napadlo či nie je pretlakovaná. už som odpúšťal len či nerobím viac škody ako osohu Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 ak tam ma byt 850 tak asi je to tak . ale ja osobne by som urcite neodpustal.. mozno tam ma byt tych 850 a ten tlakovy spinac ne nastaveny prave na tlak pri tych 850 gr. ak je tam pod urcitu hodnotu tak ti spinac nezopne z dovodu ochrany kompresora. ja som mal to iste a az po riadnom doplneni chladiva mi zacal zopinat. ale mnozstvo si uz nepamatam , ale tych 850 to moze byt. Citovat
h4wk3y Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 ja taky porad laboruju s klimou... mam new model, kde je jake rele u BSI? mam jen jednu saharu - jeden vetrak... pri zapnuti klimy A/C sviti, tak se mi ani neroztoci sahara a samozrejme ani klima nechladi... Sahara jinak beha jak ma... Co se da kde jeste promerit? Pristi tyden se chystam na doplneni klimy, nevim, kolik tam je plynu... Diky Citovat
BV406 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 zkus vyposlouchat jestli se ti sepne kompresor ... je mozne, ze tam fakt malo chladiva a nesepne ti ani komp ani vetrak ... asi bude lepsi kdyz nechas pripadne doplnit chladivo a pak uvidis jestli se ti klima sepne nebo ne, pak muzes laborovat dal Citovat
kobr Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Původně zaslal: h4wk3y ja taky porad laboruju s klimou... mam new model, kde je jake rele u BSI? mam jen jednu saharu - jeden vetrak... pri zapnuti klimy A/C sviti, tak se mi ani neroztoci sahara a samozrejme ani klima nechladi... Sahara jinak beha jak ma... Co se da kde jeste promerit? Pristi tyden se chystam na doplneni klimy, nevim, kolik tam je plynu... Diky nevím, proč by jsi měl vědět pro plnění klimy, kolik má být váha náplně. Plnění klimy provede stroj, a ten určí kolik je toho potřeba pro správný chod. Citovat
deadwood Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 zistené bolo že ked odpojím relé v skrinke pri dr.remeni klima zopína na volnobeh a funguje ako má.do toho relé ide aj signál zo snímača ot.a ked ho odpojím vyradím nejakú ochranu proti poklesu otáčok. verdikt:nefunkčný regulátor otáčok v čerpadle(Bosch).no a teraz poradte ako to spojazdniť ak sa dá svojpomocne Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Původně zaslal: kobr Původně zaslal: h4wk3y Pristi tyden se chystam na doplneni klimy, nevim, kolik tam je plynu... nevím, proč by jsi měl vědět pro plnění klimy, kolik má být váha náplně. Plnění klimy provede stroj, a ten určí kolik je toho potřeba pro správný chod. Podle mě to myslel zcela jinak. Že se chystá na doplnění klimatizace. To že neví kolik tam je chladiva tuším myslel tak, že by to mohl být důvod proč nesepne klima. Citovat
deadwood Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 pre bonedaddy: teraz si písal že \"h4wk3y\" nevie kolko má plynu. Citovat
BV406 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 pro deadwood: bonedaddy reagoval na kobra, ktery reagoval na h4wk3yho, ktery nevi kolik ma chladiva a tim, ze ho tam muze mit malo, mu ted momentalne nemusi spinat kompresor ... babylon Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 pri zopnuti klimy jasne pocut cvaknutie kompresora a jemne znizenie otacok. samo ze bez maxim volume na cd, alebo radia.. Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Původně zaslal: deadwood zistené bolo že ked odpojím relé v skrinke pri dr.remeni klima zopína na volnobeh a funguje ako má.do toho relé ide aj signál zo snímača ot.a ked ho odpojím vyradím nejakú ochranu proti poklesu otáčok. verdikt:nefunkčný regulátor otáčok v čerpadle(Bosch).no a teraz poradte ako to spojazdniť ak sa dá svojpomocne tak to som necakal . skus to hodit do googla pegotu , mozn o tam nieco najdes ... Citovat
h4wk3y Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Původně zaslal: BV406 pro deadwood: bonedaddy reagoval na kobra, ktery reagoval na h4wk3yho, ktery nevi kolik ma chladiva a tim, ze ho tam muze mit malo, mu ted momentalne nemusi spinat kompresor ... babylon Mazec Myslil jsme to presne tak - tedy, ze nevim, kolik mam momentalne chladiva v okruhu a premyslim, zda to muze byt duvodem k nesepnuti sahary... A te duz vim ze ano, jeste budu poslouchat ten kompresor a uvidime... Zatim diky vsem... Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Zkoušel jsi jestli tam je vůbec nějaká náplň? Citovat
BV406 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 a jak to asi vyzkousi v dom. podminkach ??? leda, ze by oddelal cepicku z plniciho ventilu klimy na potrubi vepredu pred baterkou a zmackl ventilek pokud mu neco vysyci, tak tam neco mel ... ja, kdyz jsem menil chladic klimy, tak jak jsem odpojil spodni trubku co vede do chladice na leve strane, tak mi to vyfouklo malem do ksichtu spolu i se zelenou kontrastni penou ... ten zbytkovy tlak by tam tak mohl byt 1,5-2 bary, takze nic moc ... kdyz mi pak kolega okruh plnil, tak ten je natlakovan nekde mezi 7,5-8 bary ... zkousku tesnosti taky porvede ten stroj tim, ze to \"vyvakuuje\" ... Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Původně zaslal: BV406 a jak to asi vyzkousi v dom. podminkach ??? leda, ze by oddelal cepicku z plniciho ventilu klimy na potrubi vepredu pred baterkou a zmackl ventilek pokud mu neco vysyci, tak tam neco mel ... ja, kdyz jsem menil chladic klimy, tak jak jsem odpojil spodni trubku co vede do chladice na leve strane, tak mi to vyfouklo malem do ksichtu spolu i se zelenou kontrastni penou ... ten zbytkovy tlak by tam tak mohl byt 1,5-2 bary, takze nic moc ... kdyz mi pak kolega okruh plnil, tak ten je natlakovan nekde mezi 7,5-8 bary ... zkousku tesnosti taky porvede ten stroj tim, ze to \"vyvakuuje\" ... presne tak , po natlakovani je tam slusny tlak. ktory ti unika aj z mikro dierky. ja osobne som to riesil novych klima chladicom. neriskoval som lepenie stareho.( jednu dierku zalepis a druha sa ti urobi). sice to bol chladic z polska asle novy a so zarukou a drzi uz 3 ti rok.. a cena ? s porovnanim s originalom vyborna.. Citovat
BV406 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 navic po nastartovani motoru a zapnuti klimy ti pristroj presne ukaze jaky mas tlak na sani a na vytlaku ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.