Guest jirkapp Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Zkoušel někdo vylisovat ložisko z toho nového kotouče aniž by ho poškodil? Tak aby se nachalo ještě použít. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 nejde vylisovat za venkovní kroužek, jen za vnitřní--takže kroužek tlačí na kuličky a ty na ložiskovou dráhu...,tím pádem pežot nedoporučuje...,vylisuješ staré za vnitřní a nalisuješ nové za vnější--tak se to má dělat [upravil dne 27/4/10 ozzy56] Citovat
Hauke Ivo Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Takže s každou výměnou zadních kotoučů měníš i ložiska nebo co?? Trochu debilní ne? Citovat
Ferry Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 je zajimavy, ze se jako nahrada napr. v Autokelly prodavaji jak samotne brzdove kotouce bez loziska, tak celek kotouce s loziskem Citovat
Hauke Ivo Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Tam jsou dva typy, buď kotouč = náboj a nebo oboje sólo... Citovat
janou Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Dával som stáčať zadné kotúče , išli dole ťažko ale nemusel som to dávať dole i s ložiskom . Kotúče tam boli prilepené hrdhou:myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 tak ještě jednou--staré ložisko vylisovat za vnitřní kroužek (tím se ložisko znehodnotí) a nové ložisko nalisovat za vnější kroužek-- frštenzí?? Citovat
Guest jirkapp Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Na modelu z 9/2006 jsou dvě možnosti kotoučů průměru 249 mm jako celeke náboj kotouč. Liší se to v ložisku na malém průměru nápravnice jesou 25mm a 30mm. 25 jsou běžne v náhradách s ložiskem tak samostatně tenhle typ pujde určitě vylisovat je tam kus vněšího kroužku - stočit přesný čep a je venku. Nevím jak půjde přendat kroužek ABS nebo zda jde koupit Peugeotu zvlášť.Pozor samostatné kotouče nejsou zaměnitelné, pro 25 mm je velký průměr 60mm a pro 30mm je velký průměr 62mm. Větší ložisko má v kotouči zřejmě zalisovanou takovou plechovou prachovku zatím jsem si netroufl na to mačknout. Tyto kotouče jsou mnohem dražší a navíc jich je málo a prodejci v tom mají zatím hokej. Já jsem zatím přetočil kotouče jsem na spodní hranici, chvilku to vydží, lisovat budu až příště. A bude chtít novou zajištovací matici mě se jedna zadřela zitra pro ni jedu stojí 70Kč. A utahuje se to na 21kg/m Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.