Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Ložisko v kotouči

Recommended Posts

Guest jirkapp
Odesláno

Zkoušel někdo vylisovat ložisko z toho nového kotouče aniž by ho poškodil? Tak aby se nachalo ještě použít.

Odesláno

nejde vylisovat za venkovní kroužek, jen za vnitřní--takže kroužek tlačí na kuličky a ty na ložiskovou dráhu...,tím pádem pežot nedoporučuje...,vylisuješ staré za vnitřní a nalisuješ nové za vnější--tak se to má dělat

[upravil dne 27/4/10 ozzy56]

Odesláno

je zajimavy, ze se jako nahrada napr. v Autokelly prodavaji jak samotne brzdove kotouce bez loziska, tak celek kotouce s loziskem

Odesláno

Dával som stáčať zadné kotúče , išli dole ťažko ale nemusel som to dávať dole i s ložiskom . Kotúče tam boli prilepené hrdhou:myslim

Odesláno

tak ještě jednou--staré ložisko vylisovat za vnitřní kroužek (tím se ložisko znehodnotí) a nové ložisko nalisovat za vnější kroužek-- frštenzí?? :)

Odesláno

Na modelu z 9/2006 jsou dvě možnosti kotoučů průměru 249 mm jako celeke náboj kotouč. Liší se to v ložisku na malém průměru nápravnice jesou 25mm a 30mm. 25 jsou běžne v náhradách s ložiskem tak samostatně tenhle typ pujde určitě vylisovat je tam kus vněšího kroužku - stočit přesný čep a je venku. Nevím jak půjde přendat kroužek ABS nebo zda jde koupit Peugeotu zvlášť.Pozor samostatné kotouče nejsou zaměnitelné, pro 25 mm je velký průměr 60mm a pro 30mm je velký průměr 62mm.

Větší ložisko má v kotouči zřejmě zalisovanou takovou plechovou prachovku zatím jsem si netroufl na to mačknout. Tyto kotouče jsou mnohem dražší a navíc jich je málo a prodejci v tom mají zatím hokej. Já jsem zatím přetočil kotouče jsem na spodní hranici, chvilku to vydží, lisovat budu až příště. A bude chtít novou zajištovací matici mě se jedna zadřela zitra pro ni jedu stojí 70Kč. A utahuje se to na 21kg/m

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...