JirkaVorel Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Když jsem před rokem kupoval peugeota 206 tak jsem byl velice šťastný jelikož toto auto se mi líbílo asi od 8 let. Auto jsem přivez domu minulý rok v srpnu, a hned druhý den jsem zlikvidoval blatník, protože jsem nedal přednost, tak blatní se dal překousnout. Ale hned týden nato vezu peugeota ke známému, který ho měl dát pořádně do kupy měnili se brzdy a stabilizační tyčky, dělala se geometrie a podobně. A když jsem to tam vez tak mi cestou upadl výfuk a než jsem měl možnost zastavit tak se mi záhadným způsobem zpříčil a prorazil nádrž. Ta jako naschvál musela být plná. No a pak se celkem dařilo autíčko jezdilo bez vážnějších problémů (měnili se světla a ramena). No a v lednu mi to uklouzlo hned na prvním napadlém sněhu a auto jsem zboural tak, že se muselo rovnat a koupil jsem ještě jedno abych to nestavěl po dílech. Tak jsem konečně postavil ze dvou aut jedno před týdnem v sobotu. A v úterý jsem to vezl na diagnostiku, aby se smazali záznami o nehodě, tam jim nefungoval počítač tak jsem jel domu a asi 15 km před domovem do mě na pálí nějaký opilý magor takže mi z pažouta udělal totálku. Tak jsem skončil asi určitě s 206 jelikož se mi auta od Peugeota líbí tak přemýšlím jestli pro mě není prokletý celý Peugeot. Citovat
Kajo Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 ;( to veru je smola! Ale totalku Ti aspon preplatia, nie? Takze si mozes zohnat dalsie auticko - a hadam bezproblemove! Drzim palce Citovat
JirkaVorel Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 no uvidíme nejlepší by bylo kdyby to napsala pojišťovna na opravu to by se z toho možná mohlo dostat mnohem víc Citovat
NO3IA Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 vše zlé je k něčemu dobré,za penízky koupíš vhodnější 206 Citovat
JirkaVorel Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 No auto asi budu vybírat až podle toho kolik dostanu od pojišťovny a za kolik se mi podaří zbavit těch dvou vraků co mi ted leží před barákem Citovat
MilanF1 Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Jejda mane ... ještě dodej za jakou časovou periodu se ti to celé stalo (od koupě po totálku). Fakt nehorázná smůla ... Tak uvidíš, kolik dostaneš, ale dnešní ceny jsou fakt na hubě ... Dakie tu nemůže prodat P306 v kombi za 30 000 Kč . Snad narazíš nyní na lepší kus ... Citovat
Rejty Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Původně zaslal: JirkaVorel No auto asi budu vybírat až podle toho kolik dostanu od pojišťovny a za kolik se mi podaří zbavit těch dvou vraků co mi ted leží před barákem hehe takze kastle je k nepouziti:( a co mas...palubku mas????? Citovat
JirkaVorel Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 mám dvě a i dva airbagy řidiče i spolujezdce ale to auto s kterým jsem měl v úmyslu jezdit tak jsem zevnitř ještě neviděl mám ho u kamaráda ve stodole a ještě jsem neměl čas kouknout na interiér takže nevim jestli to přežil či ne. Citovat
Guest zbynekT Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Ahoj,pěkná smůla, ale jak se říká do třetice.... tak to už musí vyjít. Snažil jsem se 3x napsat ti SZ, ale nikdy neodešla. Tak se ptám na ty airbagy zda jsou na prodej, případně i předpínače pásů. díky Citovat
JirkaVorel Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Airbagy na prodej budou jen co si auto zkoukne pojišťovna aby bylo v celku, když tu škodu budou ohodnocovat Citovat
JirkaVorel Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Přibližně 20km od Prahy a Mělníkem Citovat
ozzy56 Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 tak chlape nevím,jestli je to pežotem,dvakrát jsi boural z vlastní viny--to škrtám;),jednou ten výfuk a nádrž k tomu--smůla:( a ten opilec ti zajistí prachy na další káru...,myslíš,že za to vše může pežot? Citovat
JirkaVorel Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Taky nevim no ale zase můžu říct, že jsem na peugeotanazanevřel. Asi si za to taky můžu sám, ale aby mě jako naschvál sestřelil 4 dny po znovuzprovoznění auta!? Citovat
georgus Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Bud rád, že žiješ s jíným plecháčem si taky moh dopadnout hůř. [upravil dne 29/4/10 georgus] Citovat
JirkaVorel Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 Prodám Peugeota 206 s motorem 1,6 8V, je to ten Peugeot ze kterého jsem si já sestavil Peugeota. Cena kolem 17 000kč dohoda možná. Fotky dodám, Je možno rozprodat jak na díly tak celé auto. Raději bych se zbavil celého auta. Citovat
JirkaVorel Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 Ne kastle ani jenda není k použití jedna je celá po té bouračce hnutá a ta druhá stála u chodníku tak to doní někdo napral takže ta je také k nepoužití. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.