Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem před rokem kupoval peugeota 206 tak jsem byl velice šťastný jelikož toto auto se mi líbílo asi od 8 let. Auto jsem přivez domu minulý rok v srpnu, a hned druhý den jsem zlikvidoval blatník, protože jsem nedal přednost, tak blatní se dal překousnout. Ale hned týden nato vezu peugeota ke známému, který ho měl dát pořádně do kupy měnili se brzdy a stabilizační tyčky, dělala se geometrie a podobně. A když jsem to tam vez tak mi cestou upadl výfuk a než jsem měl možnost zastavit tak se mi záhadným způsobem zpříčil a prorazil nádrž. Ta jako naschvál musela být plná. No a pak se celkem dařilo autíčko jezdilo bez vážnějších problémů (měnili se světla a ramena). No a v lednu mi to uklouzlo hned na prvním napadlém sněhu a auto jsem zboural tak, že se muselo rovnat a koupil jsem ještě jedno abych to nestavěl po dílech. Tak jsem konečně postavil ze dvou aut jedno před týdnem v sobotu. A v úterý jsem to vezl na diagnostiku, aby se smazali záznami o nehodě, tam jim nefungoval počítač tak jsem jel domu a asi 15 km před domovem do mě na pálí nějaký opilý magor takže mi z pažouta udělal totálku. Tak jsem skončil asi určitě s 206 jelikož se mi auta od Peugeota líbí tak přemýšlím jestli pro mě není prokletý celý Peugeot.

Odesláno

Jejda mane ... ještě dodej za jakou časovou periodu se ti to celé stalo (od koupě po totálku). Fakt nehorázná smůla ... Tak uvidíš, kolik dostaneš, ale dnešní ceny jsou fakt na hubě ... Dakie tu nemůže prodat P306 v kombi za 30 000 Kč :(. Snad narazíš nyní na lepší kus ...

Odesláno
Původně zaslal: JirkaVorel

No auto asi budu vybírat až podle toho kolik dostanu od pojišťovny a za kolik se mi podaří zbavit těch dvou vraků co mi ted leží před barákem

hehe takze kastle je k nepouziti:( a co mas...palubku mas?????

Odesláno

mám dvě a i dva airbagy řidiče i spolujezdce ale to auto s kterým jsem měl v úmyslu jezdit tak jsem zevnitř ještě neviděl mám ho u kamaráda ve stodole a ještě jsem neměl čas kouknout na interiér takže nevim jestli to přežil či ne.

Guest zbynekT
Odesláno

Ahoj,pěkná smůla, ale jak se říká do třetice.... tak to už musí vyjít. Snažil jsem se 3x napsat ti SZ, ale nikdy neodešla. Tak se ptám na ty airbagy zda jsou na prodej, případně i předpínače pásů.

díky

Odesláno

tak chlape nevím,jestli je to pežotem,dvakrát jsi boural z vlastní viny--to škrtám;),jednou ten výfuk a nádrž k tomu--smůla:( a ten opilec ti zajistí prachy na další káru...,myslíš,že za to vše může pežot?:myslim

Odesláno

Taky nevim no ale zase můžu říct, že jsem na peugeotanazanevřel. Asi si za to taky můžu sám, ale aby mě jako naschvál sestřelil 4 dny po znovuzprovoznění auta!?

Odesláno

Prodám Peugeota 206 s motorem 1,6 8V, je to ten Peugeot ze kterého jsem si já sestavil Peugeota. Cena kolem 17 000kč dohoda možná. Fotky dodám, Je možno rozprodat jak na díly tak celé auto. Raději bych se zbavil celého auta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...