Péťa Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 vojto: nikdy jsem nechápal, proč u nových domů stojí také nové (zánovní) auto. Kde na to lidi berou... ... už to vím - během stavby si stávající auto totálně odrovnáš, takže pokud si nekoupíš na začátku \"stavební auto\", tak na konci stavby kupuješ nové... Citovat
peugeot09 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 To je Vojto hezký, ale furt jsi nám neodpověděl na naší zvídavou otázku. Citovat
vojta.kr Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 háá živnostníci mají nespočetné výhody... a nespočet známých ale nadruhou stranu... nic není dokonalé já jako asi každy z nás doufám že jednou postavím dům s garaží a bude mi stát před baračkem at už zánovní nebo nové pěkne auto... ale sny většinou nejsou skutečností... uvidíme... jak říkám.. KAŽDÝ SVÉHO ŠTESTÍ STRŮJCEM.. Citovat
Jimmy106 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 jj je pravda ze jsem taky slysel ze celkove skodovky jdou s kvalitou do kopru.. ze ty drivejsi modely byly lepsi... a hnusna je, co si budeme povidat... me treba vadi ze se ted delasi auta, i kdyz sportovni tak strasne uzky a vysoky... i proto se mi libi 106, protoze je to celkem sirkoy, na to jak je to auto nizko.. a k tomu dotazu.. se omluvuji ze jsem to popletl.. ale chtel jsem napsat, ze po dobu co jsem mel zatazenou tu rucku a kolo nebylo zatizene na 100% tak se z toho zadniho praveho kola ozyval takovy divny zvuk.. prislo mi to neco jako kdyz na kotoucich dojdou desticky.. jakoby kov o kov.. tak ted uz je to snad jasnejsi.. :-) [upravil dne 7/11/10 23:28 Jimmy106] Citovat
Jeny Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Peta: máme postavenej novej dům a před barákem nám stojí 3 vraky. Kde je chyba? Jimmy: sjetý pakny? Citovat
Jimmy106 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 sjety pakny? muzes mi to nejak popsat? taky jsem zjistil dneska ze treba to levy zadni se jen tak nezablokuje ale pravy v pohode.. takze kdyz jsem pri ceste do skoly delal na mokry ceste smyky tak za mnou byla vetsinou jenom jedna cara Citovat
106sťák Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 sjety pakny? muzes mi to nejak popsat? taky jsem zjistil dneska ze treba to levy zadni se jen tak nezablokuje ale pravy v pohode.. takze kdyz jsem pri ceste do skoly delal na mokry ceste smyky tak za mnou byla vetsinou jenom jedna cara tak ty smyky nedělej,abys taky do tý školy dojel:D:aut Citovat
Guest Alpinka Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 trošku mimo debatu, ale chtěla bych si \"vylepšit\" moji 106 zadní čirou optikou (pro začátek ), poradíte někdo prosím nějaké ověřené stránky nebo obchůdky s dobrým výběrem? Gracias Citovat
106sťák Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 trošku mimo debatu, ale chtěla bych si \"vylepšit\" moji 106 zadní čirou optikou (pro začátek ), poradíte někdo prosím nějaké ověřené stránky nebo obchůdky s dobrým výběrem? Gracias zdravím tady je docela levná stránka http://www.pm-style.cz/ já tam pořídil zadní světla za 1500kč [upravil dne 8/11/10 17:08 106sťák] Citovat
Guest Alpinka Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 výběr moc hezký, ale je to všechno na 106 do r. 99 dosadím to i na r. 00? Citovat
106sťák Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 jj sice mám starý model,ale ty nový modely jsou od 96 vejš,to bude stejný určo Citovat
MIHUL Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 To vis ze jo Alpinko,maji to tam blbe napsany,lisi se to jenom do r.96,to je stary model a pak uz jen nad r.96-.tak ze se toho neboj:mrk Citovat
Guest Alpinka Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 musím ho nejdřív hezky vyfotit ale světla už mám vybrané a objednávám moc díky za radu Citovat
PAJA106 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 2 Alpinka, pokud mohu doporučit, zkus se ještě podívat jinde, na 106 mají všichni stejnou nabídku, ale za různé ceny, já kupoval jinde o 10% levněji. Citovat
Guest Alpinka Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 tak jsem objednala i s poštovným za 1560 Kč, kurňa makám celý měsíc jak barevná tak proč si neudělat radost. Doufám, že výměna nebude moc náročná a zvládnu to sama Citovat
Jimmy106 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 jj musim se krotit uz jsem to na jedny hlavni nejak nevychytal a pretocilo se mi to okamzite o 180.. nastesi byla zkoro pulnoc a nic nejelo.. ale bylo to v takovy blby zatacce ze kdyby tam nekdo jel tak je ve me.. od ty doby uz moc stesti nepokousim. cely rok se tesim na jezdeni v zime tak bych nerad auto rozsekal jeste pred zimou.. a k te strance.. kdyz si koupim tohle: http://www.pm-style.cz/martin/eshop/29-1-Peugeot/261-2-106/5/3719-Centralni-zamykani-2x-dalkove-ovladani tak jak se to montuje? jenom na baterku a na kostru?? nebo je to slozitejsi?? a jak dlouho mi to cca vydrzi?? abych tam po pul roce nedaval zase neco jineho.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.