Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vojto: nikdy jsem nechápal, proč u nových domů stojí také nové (zánovní) auto. Kde na to lidi berou...

... už to vím - během stavby si stávající auto totálně odrovnáš, takže pokud si nekoupíš na začátku \"stavební auto\", tak na konci stavby kupuješ nové... ;)

Odesláno

háá živnostníci mají nespočetné výhody... a nespočet známých ale nadruhou stranu... nic není dokonalé :) já jako asi každy z nás doufám že jednou postavím dům s garaží a bude mi stát před baračkem at už zánovní nebo nové pěkne auto... ale sny většinou nejsou skutečností... uvidíme... jak říkám.. KAŽDÝ SVÉHO ŠTESTÍ STRŮJCEM..

Odesláno

jj je pravda ze jsem taky slysel ze celkove skodovky jdou s kvalitou do kopru.. ze ty drivejsi modely byly lepsi... a hnusna je, co si budeme povidat... me treba vadi ze se ted delasi auta, i kdyz sportovni tak strasne uzky a vysoky... i proto se mi libi 106, protoze je to celkem sirkoy, na to jak je to auto nizko.. :) a k tomu dotazu.. se omluvuji ze jsem to popletl.. :D ale chtel jsem napsat, ze po dobu co jsem mel zatazenou tu rucku a kolo nebylo zatizene na 100% tak se z toho zadniho praveho kola ozyval takovy divny zvuk.. prislo mi to neco jako kdyz na kotoucich dojdou desticky.. jakoby kov o kov.. tak ted uz je to snad jasnejsi.. :-)

[upravil dne 7/11/10 23:28 Jimmy106]

Odesláno

sjety pakny? :D muzes mi to nejak popsat? taky jsem zjistil dneska ze treba to levy zadni se jen tak nezablokuje ale pravy v pohode.. takze kdyz jsem pri ceste do skoly delal na mokry ceste smyky tak za mnou byla vetsinou jenom jedna cara :D

Odesláno
sjety pakny? :D muzes mi to nejak popsat? taky jsem zjistil dneska ze treba to levy zadni se jen tak nezablokuje ale pravy v pohode.. takze kdyz jsem pri ceste do skoly delal na mokry ceste smyky tak za mnou byla vetsinou jenom jedna cara :D

tak ty smyky nedělej,abys taky do tý školy dojel:D:aut

Odesláno

trošku mimo debatu, ale chtěla bych si \"vylepšit\" moji 106 zadní čirou optikou (pro začátek :)), poradíte někdo prosím nějaké ověřené stránky nebo obchůdky s dobrým výběrem? Gracias :)

Odesláno
trošku mimo debatu, ale chtěla bych si \"vylepšit\" moji 106 zadní čirou optikou (pro začátek :)), poradíte někdo prosím nějaké ověřené stránky nebo obchůdky s dobrým výběrem? Gracias :)

zdravím tady je docela levná stránka

http://www.pm-style.cz/ já tam pořídil zadní světla za 1500kč

[upravil dne 8/11/10 17:08 106sťák]

Odesláno

výběr moc hezký, ale je to všechno na 106 do r. 99 dosadím to i na r. 00? :myslim

Odesláno

musím ho nejdřív hezky vyfotit :D ale světla už mám vybrané a objednávám :D moc díky za radu :super

Odesláno

tak jsem objednala i s poštovným za 1560 Kč, kurňa makám celý měsíc jak barevná tak proč si neudělat radost. Doufám, že výměna nebude moc náročná a zvládnu to sama :D

Odesláno

jj musim se krotit uz jsem to na jedny hlavni nejak nevychytal a pretocilo se mi to okamzite o 180.. :D nastesi byla zkoro pulnoc a nic nejelo.. ale bylo to v takovy blby zatacce ze kdyby tam nekdo jel tak je ve me.. :D od ty doby uz moc stesti nepokousim. :D cely rok se tesim na jezdeni v zime tak bych nerad auto rozsekal jeste pred zimou.. :D a k te strance.. kdyz si koupim tohle: http://www.pm-style.cz/martin/eshop/29-1-Peugeot/261-2-106/5/3719-Centralni-zamykani-2x-dalkove-ovladani tak jak se to montuje? jenom na baterku a na kostru?? nebo je to slozitejsi?? a jak dlouho mi to cca vydrzi?? abych tam po pul roce nedaval zase neco jineho.. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...