Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám novou baterii Vartu cca 2 měsíce.Teď jsem s tím týden nejezdí a baterie vybita.Zjistil jsem to tak, že mi celé dopoledne houkal alarm i když jsem baterii vypojil.Nevíte poradit co může brát proud? Asi těžká otázka ale každá rada dobrá

Odesláno

většinou se měří klidový odběr a pak se postupně vytahuje jedna pojistka za druhou. až se zjistí,který obvod má zvýšený odběr :myslim,a pak už jen kontrola zmíněného obvodu...

Odesláno

Alarm s GPS nemám.Je pravda že mám 2 DIN autorádio asi půl roku a auto tak dlouho nikdy nestálo.To by mohlo být možná ono.Pokud jo tak co stím?:myslim

Odesláno

Až určíš, že je to právě rádiem, tak se zaměř, kterým napájecím drátem to tam teče. Možná máš spojeno nebo přehozeno \"trvalé\" a \"klíčkem vypínané\" napájení. Prostě to překontroluj podle schematu a zdravého rozumu. Měl jsem to tak na Boxeru a projevilo se to až při prodeji v autobazaru.

Při měření ber do úvahy, že auto několik minut \"usíná\", tedy odběr klesá postupně, jak se vypínají různé systémy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...