godzila.01 Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 No ta první fotka to je hnus...... :D Citovat
barenst Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 auto na prni fotce nema moc sanci na zivot (i kdyz je daleko hezci nez Multipla II), doba kdy se clovek tlacil v malem aute (3 lide vedle sebe ) je pryc a s bezpecnosti to asi taky moc vyhra nebude . U Fiatu Multiplu nahradi Doublo 7sedadlove . Ale u fiatu je mozne vsechno , buhvi co vymysli . A vubec me se Fiat libi a nevim proc by to nemelo byt pekne tema a predsedovi fandim k spravnemu vyberu znacky Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Tak jsem pohledal a našel!!! A nepřipomíná vám to něco? Citovat
309GT Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Vypadá to jako Focus C nebo S MAX Stará multipla byla hnusná (snad nikoho nenaseru),nová už docela ušla ale ta vínová co je foto nahoře je parádní,snad to nějak nedojebou...Ale ta stará měla docela zajímavej introš... Citovat
Qcko Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Mitsubishi 4ever :D:D (teda to mi pripomina ten posledny obrazok)... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Fiati sa mi pacia, a pacili, dokonca aj 500 vka, ci uz stara alebo nova, ale to co je na prvej fotke, to je strasne ... 1. multipla ma tiez neoslovila z vonku, po case sa mi vsak zacala pacit ... Interier sa mi vsak pacil od zaciatku ... Jeden taxikar v TT jazdil multiplu, a jeli sme v nem par krat 5 ti + taxikar, a nemal som nejaky pocit ze som sa vpredu moc tlacil tak neviem ... Mal ten prvy model s JTD ckom ... Citovat
P607Olda Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Stará multipla (F600) byl můj sen, takový pocit prostoru - v 60-tých letech moc mikrobusů na výběr nebylo... Toto je zřejmě reminiscence pro fandy jako já... Citovat
Medvěd Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Oldo - občas si prostě rozumíme Pokud je v prodeji NEW Beattle (paskvil), NEW Cooper, NEW FIAT 500 a tyto RETRO modely mají i nějaké komerční úspěchy, pak nevidím důvod, proč by FIAT nemohl zariskovat a zkusit pustit něco podobného do výroby. Asi to nebude pro každého, ale takové ambice RETRO modely snad ani nikdy neměly. [upravil dne 23/4/2010 Medvěd] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 No jsem zvědavej co mě čeká, Multihopla půjde pomalu v létě z domu, ale co místo ní, mě fakt nenapadá Citovat
koblih69 Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Tohle je moje zlatíčko ... [upravil dne 3/5/10 koblih69] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Fiat je srdcovka, pětikule je klasika, a tahle vypadá na opravdu vymazlenej kousek :super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.