kovi306 Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 tak zkuste google... tkopírovat odkaz v vložit do google translater a pak jen přeložit a celé forum v češtině.. Citovat
MCabman Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 Původně zaslal: Hafan007 No ja mám vačší Intercooller a fachá to na 1* v Pondelok chip + FAP do preč = +30%, a keď príde tak vymena filtra za športovú (vložka) Ty čo máš poriešené ??? ja mám zatial chip ... ja som chcel dať tiež športový filter ale odhovorili ma že to nerobí HDičkam dobre ... lebo že nasávajú vlhkosť potom ... a aký intercooler si dával ? Citovat
Mišak 306 Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Tak to máme stejnou myšlenku MCabman Já chci neco provést na 407. Radím se tet na chipforum..... Ale nečetl jsem vše ale jsou to dardy no chce to asi jiný trysky tubýnu a tak.. Citovat
f3Rd@ Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Původně zaslal: čakom f3Rd@: ale snažil si se [upravil dne 22.4.2010 čakom] Ale jenom chvilku, pred tou zatackou uz jsem brzdil a pak jsem na to kaslal Edit: ohledne uprav HDI by urcite vedeli kluci ve francii. Akorat nevim kdo umi francouzsky. [upravil dne 22/4/10 f3Rd@] Citovat
Chepp Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Mno ja si myslim ze je treba potreba zjistit jestli tvoje auto ma vazne ten vykon co si myslis... ja sem mnel v haji hromadu veci a jeste par musim poladit.... a misto 80KW sem mnel tak 60KW... tak ted to pomalu sbiram zpet.. ale jak vsichni uz psaly V6 by byla na ty tvoje pokusi asi lepsejsi... mnel bys vice prostoru pro upravy. Ja HDi nemam jeste vyladeny do finale, ale pripadne mi vykon okolo 80kw na diesl tak akorat, kdyz chci vic tak sednu do V6 a tam ej to jiny coffe.. ale co se da delat chces upravova tak upravuj. Jen sem chtel doplnit kdyz si stahnes prohlizec Google Chrome tak ma v sobe integrovany prekladac vsech jazyku a prelozi ti stranky co potrebujes bez mensich problemu... Citovat
Mišak 306 Odesláno 25. duben 2010 Odesláno 25. duben 2010 No tak na chipforum tam s peugeotem neuměj.. Ale známej mi říkal že četl na francouzkým peugeotforum a tam to jde.... Tak budu schánět.. Citovat
MCabman Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 našiel som pekný článok kde je vela vecí pekne vysvetlených len si to musíte dať preložiť ... http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=en&u=http://www.club-306.com/information/peugeot-306-dturbo&ei=2DDVS8KBDNKjOM_E-O4N&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=5&ved=0CBgQ7gEwBA&prev=/search%3Fq%3Dmotor%2Btuning%2Bhdi%26hl%3Dsk Citovat
dobrmik Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 MCabman:no v tom článku toho moc není co by se dalo použít...jen mluví o td.....o hdi se jen zminujou chipem... Citovat
Hafan007 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: MCabman Původně zaslal: Hafan007 No ja mám vačší Intercooller a fachá to na 1* v Pondelok chip + FAP do preč = +30%, a keď príde tak vymena filtra za športovú (vložka) Ty čo máš poriešené ??? ja mám zatial chip ... ja som chcel dať tiež športový filter ale odhovorili ma že to nerobí HDičkam dobre ... lebo že nasávajú vlhkosť potom ... a aký intercooler si dával ? No tak ten IC je asi 2x vačší ako povodný a je presunutý pred chladič, včera sme to čipli a vyhodili FAP a ide to jak sviňa rozdiel je naozaj citit . . . Hlavne na krútiaku . . . Takže teraz asi o 25% vačsí výkon - cca 100 kw/ 136 HP 310 Nm . . . Citovat
MCabman Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: Hafan007 Původně zaslal: MCabman Původně zaslal: Hafan007 No ja mám vačší Intercooller a fachá to na 1* v Pondelok chip + FAP do preč = +30%, a keď príde tak vymena filtra za športovú (vložka) Ty čo máš poriešené ??? ja mám zatial chip ... ja som chcel dať tiež športový filter ale odhovorili ma že to nerobí HDičkam dobre ... lebo že nasávajú vlhkosť potom ... a aký intercooler si dával ? No tak ten IC je asi 2x vačší ako povodný a je presunutý pred chladič, včera sme to čipli a vyhodili FAP a ide to jak sviňa rozdiel je naozaj citit . . . Hlavne na krútiaku . . . Takže teraz asi o 25% vačsí výkon - cca 100 kw/ 136 HP 310 Nm . . . ešte raz sa spýtam ... aký intercooler si dával ? z akého auta ? alebo aké má označenie ? prípadne by si mohol fotku dať ... Citovat
777-Ado-777 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 ..a ako si dal prosim ta prec ten FAP, tak aby ti nevyhadzovalo chyby?? ..lebo by som to chcel vyhodit aj ja.. Citovat
Parc Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 2.0hdi - rhz 80kw povodne, aktualne ani srnky netusia, velmi pomohla vymena vstrekov (konkretne oznacenie bohuzial z hlavy neviem) ale su urcene do 2,2 hdi - osobne som to nerobil, vramci patrania po dymeni som ich praveze vyhodil a daval tam origo tie co patrili a rozdiel vo vykone bol riadne citelny (prepad ) kazdopadne je to aj cipovane, chystam sa ich tam dat z5, ic originalny momentalne maximalna okolo 195 (tacho) s tymi 2,2jkovymi vstrekmi som este pri 220 len hladil pedal a auto zrychlovalo dalej... na 4rke momentalne maximalka cca 175-180 (potoci to cez 4,5tis) na potiahnutie 5tky uz nieje dostatocny krutak vo vyssich otackach... nevidel som este katalogove hodnoty ale tipujem ze 2,2jkove zvladaju vacsi prietok nafty cim menej trpia resp davaju vacsie moznosti potom mi prichadzaju na um piesty, ojnice, kluka... netusim kolko tieto veci znesu je tu aj niekto fundovanejsi? Citovat
Hafan007 Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Původně zaslal: 777-Ado-777 ..a ako si dal prosim ta prec ten FAP, tak aby ti nevyhadzovalo chyby?? ..lebo by som to chcel vyhodit aj ja.. Je to odblokované na RJ . . . Všetko mi to naraz urobili v servise . . . Keby si chcel dam ti cislo na nich . . . Citovat
...206... Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 co vy na to za necelejch 30tkč? vyplatilo by se to? myslim že a tohle že by z toho byl docela drak ne? http://www.trw-pt.com/loja-peugeot-20614hdi.htm Citovat
...206... Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Původně zaslal: Hafan007 No je to nejaký UNI IC . . . hdes to kupoval? a co je k tomu všechno potřeba? Citovat
Hafan007 Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Původně zaslal: ...206... Původně zaslal: Hafan007 No je to nejaký UNI IC . . . hdes to kupoval? a co je k tomu všechno potřeba? Ja som to nekupoval, nakupoval to ten kamoš v servise co mi to aj robili . . . Le je tam Tento IC + 2 Ks hliníkových rur + 4-5 silikonových kolienok . . . Citovat
rootsky Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Dle mého je největší problém software. Obecně není sehnání dílů vůbec žádný problém a myslím si že se dá postavit velmi snadno silnější plnění paliva i vzduchu, řekl bych že v rámci sta tisíc si může člověk hodně vyskakovat. To že se na TDI prodáva komplet kit za 50 tis. je pravda, ale je to dáno rozšířeností této úpravy, nehledě na to že díly v něm obsažené nebývají žádná špička, spíš naopak...Individuální ladění motoru je dost drahé, v řádu desetitisíc, a dle mých zkušeností nakonec nezaručuje nějaký oslnivý výsledek z čehož vyplývá i nutnost optimální kombinace různých dílů. U TDI je tahle cesta už prošlapaná u HDi jseš na všechno sám, proto za sebe místo \"ladění\" dosavadní motorizace doporučuji zakoupit tu nejsilnější, nebo dokonce jiný model vozu, třeba (a to mi ani nejde z pusy) jinou značku... Citovat
Hafan007 Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 To máš recht, ale neni nad to ked si tu cestu prošlápneš sám . . . Je to potom aj lepší pocit, ne ? ? ? A suhlasím s tebu je to dost náročne na lowa . . . Ale o to víc si teho vážiš . . . Citovat
rootsky Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 JJ je to \"maséřina\", kdo dá tohle dohromady, aby to šlapalo na 100pro, je u mě borec... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.