Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

On chudak ani nevi co ma vlastne za motor a kolik to auto melo kw kdyz bylo nove.Pokud jak pise ze mel fap coz asi ani sam nevi tak by mel mit 79kw.Nejrychlejsi a nakonec nejlevnejsi varianta je vzdycky stejna a vetsinou tim kazdy skonci.Prodat stavajici auto a koupit jine.Resis tady same voloviny.

Odesláno

vsak je tp hezke jak si lidi hrajou :-) a kdyz se mu to povede tak se treba za par tisic kilacku bude divit ze mu to nejede :-) dle meho nazoru se auto kupuje tak aby ti vyhovovalo a ne koupit neco a upravovat.

A me to moje auticko do prace a z prace odveze a 66Kw me osobne staci ... 180 to jede a vic uz bych se asi bal :-P

Odesláno

no jasne tady kazdej chytrak. BUBAKKAJA- tak asi taky jses slepej pac co mam za motor sem pslal snad asi 5x a navic kdyz nevis co je to zaliba toho co ma rad ako treba 307 tak proc bych to prodaval. Navic neco doplnoval,pokud mozno kdyz to jde. tady je to forum odtoho aby se neco poradilo a to co kdo mel neco odzkouseny. ale jak koukam tak vy co se akorad sklebite nemate v podstate vubec nic nez jen cip a fap off. Toto ma kazdej druhej. Protoze mate jen stazene prdele,neco stim zkusit a zridit. Navic v podstate nic stejne neresite pac uz na autech nemate co robit jen cekate az nahodou tady nekdo neco nenajde nakej napad cimz bude perfektne fungovat kolem toho motoru. Krome toho se akorat bavite tema kecma.

Odesláno
no jasne tady kazdej chytrak. BUBAKKAJA- tak asi taky jses slepej pac co mam za motor sem pslal snad asi 5x a navic kdyz nevis co je to zaliba toho co ma rad ako treba 307 tak proc bych to prodaval. Navic neco doplnoval,pokud mozno kdyz to jde. tady je to forum odtoho aby se neco poradilo a to co kdo mel neco odzkouseny. ale jak koukam tak vy co se akorad sklebite nemate v podstate vubec nic nez jen cip a fap off. Toto ma kazdej druhej. Protoze mate jen stazene prdele,neco stim zkusit a zridit. Navic v podstate nic stejne neresite pac uz na autech nemate co robit jen cekate az nahodou tady nekdo neco nenajde nakej napad cimz bude perfektne fungovat kolem toho motoru. Krome toho se akorat bavite tema kecma.

Já nemám ani chip a ani fap off a jsem velice spokojenej.Asi proto, že jsem koupil to co jsem chtěl mít. :) Ale nedej se, bojuj, vyzvídej a třeba to někam dotáhneš.Hlavně aby to ve finále nebyl šroťák :bojim:bojim

Odesláno

Trošku :xvul ale známy natunil trabanta. V zimě nechtěl nastartovat, tak si vzpoměl, že má bombičky s éterem do V3S. Tak to chrstnul do filtru, do sání. Nechtělo to zase chytnout, tak sundal svíčky a nalil to do válců. Chytlo mu to tentokrát na první šup. Dle jeho slov tohle ještě neviděl a neslyšel. Z toho auta šel strach. Samozřejmě to nešlo chcípnout.

Odesláno

Sorry za :xvul ale tak dobre som sa už dávno nepobavil :D

Iba dobrá rada, 160 koní je bolbosť ,to auto proste na takú zátaž nieje robené/stavané a proste z 307 HDI 80 kw nikdy nebude (RCZ 2.0 HDI 120 KW)...

Odesláno

joooooe-1 -aspon nekdo kdo normalne odpovedel. Asi mas pravdu ze z 80kw hdi na 160ps asi nepujde,ale porad nikdo nedokaze/nevi nakolik je ten motor stavenej. Na tohle tema jsem se optaval. Bohuzel se to zvrhlo jen diky tomu ze si z toho dela srandu. A akorad to protahuje,pak to tady taky vypada,nikam to nevede. Ja nejsem zadnej znalec,ale sice nektere moje otazky byli smesne. Potreboval jsem poradit,nebo poresit,ale kazdy to bral za sve. Treba lukashanak- to resil jinak jine dily do toho vozu. A dalsi to resili klasikou svicky turb. Atd.,jiny to resili tim ze to je blbost. Ale porad nikdo nic vlastne nevi pac to nema vyzkouseny. ja sem prisel sem se optat zda-li to jinak jde.Provas vsechny je jednoducha vec rict je to blbost kup jine auto atd. Ale tak abych to shrnul... diky za pokec hosi.

Odesláno

Ale jo samozrejme,pujdu na tu brzdu to 100% ja ted bojuju s casem,ale tady slo oto ze nez tam pujdu tak na ty veci co jsem se ptal,jsem chtel vedet o neco vice,vyzvedet se vice veci a vy jste to brali jinym prikladem. toz mir...

Odesláno

Pro LOU DICK

O něčem bych věděl, myslím že by ti to mohlo vyhovovat, ale je to spíš na osobní pokecm nejde o čipování,věci na autě zústanou seriový , myslím turbo vstřiky a tak,

Odesláno
ale když jsme u té úpravy motorů mám tu jeden konkrétní dotaz a chci se zeptat a nějak to vyvrátit nebo opodstatnit...jednen známý má fabii rs s tím že prý s větším intercoolerem z iveca nebo co...prý to je lepší že auto táhne potom lépe respektive i do větších otáček díky větší zásobě vzduchu.malý intercooler prý neměl tu schopnost řekněme od cca 3000 otáček dodávat dostatek ochlazeného vzduchu.polopaticky turbo natlačí vzduch přes IC a ve chvíli kdy turbo přestane plnit je ještě ve větším IC natlakováno více vzduchu a je možné ho trochu dodat i po tom co turbo přestane plnit...tak mi to bylo vysvětleno a logiku v tom trochu vidím.

Logiku to má a dost velkou,čím větší mezichladič vzduchu tím chladnější vzduch do motoru tím více molekul kylíku a tedy větší množství směsi na hoření čili větší výkon , většina osobních aut má mezchladiče poddimezované, čili minimálně účinné.

[upravil dne 22/2/12 19:15 od ivoskt]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...