LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Strejdakopec : JÁ VÍM a navíc dávám to do tuningu jako zevnějšek.. mám asi 130k ,no jen chci o krapet aspon 160 koní.. tak pište prosím co by šlo? tak tady kluci psali trisky z 2.2 hdi to tam asi půjde je to tak? a turbo el. naklápění lopatek? Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 já vím , dobrej humor pobaví ) díky,rozesmáls mě ale fakticky opravdu,půjde něco změnit výkon? nebo ne? nebo jen chip je poslední věc? Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Měla by se zavést statistika s jakou frekvencí se tyhle příspěvky opakují... možná by z toho vyplynulo, že jsou nejaký erupce na slunci a nebo zvýšená přitažlivost měsíce. Tak trysky z 2,2 už máme, jiný turbo taky a zbývá nám jen Nitrometan... Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Měla by se zavést statistika s jakou frekvencí se tyhle příspěvky opakují... možná by z toho vyplynulo, že jsou nejaký erupce na slunci a nebo zvýšená přitažlivost měsíce. Tak trysky z 2,2 už máme, jiný turbo taky a zbývá nám jen Nitrometan... sám bych to neřekl lépe Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 ale když jsme u té úpravy motorů mám tu jeden konkrétní dotaz a chci se zeptat a nějak to vyvrátit nebo opodstatnit...jednen známý má fabii rs s tím že prý s větším intercoolerem z iveca nebo co...prý to je lepší že auto táhne potom lépe respektive i do větších otáček díky větší zásobě vzduchu.malý intercooler prý neměl tu schopnost řekněme od cca 3000 otáček dodávat dostatek ochlazeného vzduchu.polopaticky turbo natlačí vzduch přes IC a ve chvíli kdy turbo přestane plnit je ještě ve větším IC natlakováno více vzduchu a je možné ho trochu dodat i po tom co turbo přestane plnit...tak mi to bylo vysvětleno a logiku v tom trochu vidím. Citovat
Vítek1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 a tak at da aspon graf toho vykonu jakej ma Citovat
winco Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 no tak na dizlu jde toho delat rovnako na benzine.....určite tie vačšie lepšie vstreky, vačší IC, a turbo väčšie a pak to cele hodiť ešte raz na chip ale už chip na ieru nech ti to zladi všetko ako je a pojde to určite lepe a dostaneš z toho vic taky ešte tie kraviny ako fap off, a pruchodnejší vyfuk, a EGR off Citovat
Strejdakopec Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 tak já na fap off pojedu ke strakimu 007 to je téměř jistý a s tím počítám...na egr jsem se ptal ale nebude to tak jednoduché protože mi nikdo nepotvrdil že by to dělal na 2,2 hdi ale zájem bych o to měl pokud to nebude hlásit poruchy... vstřiky měnit zatím nechci a na chip jdu taky ke strakimu takže já myslím že budu celek spokojenej ale ten IC mě zajímá kdyby to byl tak jak jsem psal víše hned jde do nárazníku protože ten můj originál je furt zasranej olejem a průchod chladícího vzduchu je dost bržděn...musím ho na jaře prostříknout horkou vapkou Citovat
winco Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 no tak to máš teda fajne vymyslene a nečital som cele vlakno a vačší IC ide vždy dať len tmou vymymslieť uchyty a pak trubky dopasovať a spraviť nove a pojde to lepe a duplom po chipe :-P jeden klubak tu na 1,6 THPčku (sice benzin ale taky turbo) dal vačší IC, vyfuk namieru od truba až ku koncu a chip a narast 30 koni či kolko to vtedy vanejšie psal ale u nafty to pojde ešte viš Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Jo to je pravda, IC můžeš dá libovolně velikej ... sice než ho nafoukáš budeš z toho nešťastnej, ale bude vekej, jako stodola a to se vyplatí [upravil dne 5/2/12 18:16 od koblih69] Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 pockat,mechanici rikaji ze je jedno jakej intercoller pac to bude chladit stejne. Akorad jde jen o rozmer. Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Jak to může chladit stejně? Problém je akorát v objemu, ale pořád jsou lidi, kteří si myslí, že kdy pusou nafouknou na jeden nádech balónek tak se dá stejně nafouknout i vzducholoď... Nicméně kdyby nad tím někdo přemýšlel tak přidá 2 ventilátory a nemusí párat IC, ale to mu v tuning shopu asi neřeknou Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 ok tak to je asi jasny. A turbo ze jaky teda? K teryho auta? Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Já vůbec nechápu na co se ptáš? Jak jaký turbo? To snad záleží na tvých možnostech ne? Máš možnost upravit ŘJ na VTG? Máš možnost upravit mapy při použití většího turba? Máš prostředky na mechanické úpravy? Vono se tady toho hodně nakecá - jinej filtr, větší IC to nabastlí každej, pak vykuchá kat a podobně a to už rostu... chudák auto pak na brzdě ani neroztočí válce Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 no prave jak to mam zjistit? Mam 2.0 hdi 80kw r.2003 hatbacht prave jestli to ma nekdo vyzkousene? Ma na aute? Citovat
F.I.K Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Stejdakopec - To je kravina s tim vzduchem natlakovanym v IC. Jde jen o to, že IC s větší funkční plochou dokáže líp zchladit vzduch z turba, takže se ho do motoru dostane víc. Ale jak už tu bylo napsáno, když to přeženeš, tak bude dýl trvat než se naplní. Citovat
Vítek1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 no prave jak to mam zjistit? Mam 2.0 hdi 80kw r.2003 hatbacht prave jestli to ma nekdo vyzkousene? Ma na aute? nejsi schopen rict ani co tam mas ted ani nevis jestli to ma 100kw a resis kraviny Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 proto jsem tu novy tak to chci poznat udelat pokrok. Citovat
Vítek1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 tak se podivej o stranku napred tam ti radi at to das na brzdu je klidne mozne ze tam mas treba 80kw a pak res dal Citovat
LOU DICK Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 tak takhle to reknu mam to po cipu a mam tam 96kw tak proto se ptam kdo ma taky 307 s upravenym motorem neci teorie ale to kdo to ma odskousene s 307. Trisky atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.