mato2t Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 prajem pekný zimný spánok , tvoje auto veľmi obdivujem je naozaj krásne. Citovat
Moral3z Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Hele můžeš prověřit svoji profilovku? ve všech tématech mi to hází takhle Citovat
Jacobsoon Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 Ahoj, mě to ukazuje ok tak nevim Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Hele můžeš prověřit svoji profilovku? ve všech tématech mi to hází takhle zacni pouzivat normalni prohlizec Citovat
wojtěch Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 moral3z jsem na tom stejně a to mám chrom, všude kde psal jacobson tak tam je velká profilka edit na mobilu mi to nedela.. [upravil dne 1/3/14 18:30 od wojtěch] Citovat
Kennbell Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Me to na opere dela taky, na mobilu pouzivam taky operu a je to cajk. Citovat
Moral3z Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Už je to fajn, díky moc jinak auto je nejskutečná šlupka Citovat
Jacobsoon Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 zdravim všechny pežoťáky, cabrio se pomalu probouzí, ale zatím nevyjedu, dám tomu ještě čas plus jarní údržba, výmněna oleje, kontrola podvozku atd.. Zatím dám trochu péče civilnímu autu, přece jen potřebuji nečím jezdit do práce a do obchodů. . kdyby se chtěl někdo podívat tak vlákno zde : [upravil dne 19/3/14 14:58 od Jacobsoon] Citovat
Jacobsoon Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Ahoj všichni, tak hlásim první letošní, jarní, sluneční vyjížďku s cabriem. Byl sem velice mile překvapem, když mi po 5ti měsících cábro nastartovalo na brnknutí (baterka byla uložena v bytě, ani nepotřebovala nabít) Byl sem ale nemile překvapen u slečny pojistitelky. Chtěl sem k povinnému ručení i připojištění proti srážce se zvěří a proti vandalismu. Prošlo pouze střet se zvěří, vandal je prý v balíčku který je i s odcizením a vším ostatním a stálo by 20 tis. nojoono 20let staré auto Jinak plány s cabriem už nebudou extra radikální, v nejbližší době vymněnim olej,nechám skontrolovat komplet podvozek, nápravy, uložení atd. V interieru pak dozapojim muziku mam tam ten subwoofer vzadu na míru, takže komplet repro (předek, zadek) zesík atd. Takže všem krásnou letní sezonu 2014 Citovat
Jacobsoon Odesláno 8. květen 2014 Autor Odesláno 8. květen 2014 Včera objednán balík z Ahifi.cz, nové přední a zadní repro, zesilovač k subwooferu který sem ještě nezapojil, vytlumení na přední dveře, kabeláž... už se těšim na zapojení Citovat
Kennbell Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Pak napis co jsi koupil. Ja mam uz taky pekny balicek vybrany akorat porad nejsou kacky na Hifi Citovat
Mizlerek007 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 pojistky jsou strašný no, ale pořád máme jedny z nejlevnějších v unii... já mám na coupé za rok 10tis, a to mám zvěř, elektriku, vandala, odcizení, živly atd, všechny skla na 10tis a platím ročně 9950,- stím že ted to mám za tuto cenu u ČPP... u kooperativi jsem měl tu samou cenu ale bez odcizení... Citovat
MilanF1 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Pane jo, to jsou pálky, to já mám pojistku bez ničeho, prostě to nejlevnější za nějaké 2300 Kč na cabrio, kde je tedy - ano pravda - motorek ze stěračů. Já to ostatní neřeším, taky auto nemá velkou hodnotu. Ale divím se Jacobsoonovi, že se mu chce tolik platit z weekend caru. Citovat
Jacobsoon Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 samozřejmně že sem 20 tis za pojistku nedal. Ale mám tam aspon tu srážku se zvěří.. Chtěl sem toho vandala, jenže ten je jak sem psal v bálíčku s odcizením a vším ostatním a 20 tis. je proste moc. Co se týče muziky v cabriu nemám na investici 15 nebo vice tis. do komplet nové (slušné) cele sestavy a tak sem se rozhodl že autoradio nechám (Sony, nevim model 3 roky staré) kde mi bude dál fungovat páčka ovládání pod volantem Nechal sem si poradit a subwoofer ( Helix P8, který již mám) zapojím na zesilovač a ostatní repro ne. Nepotřebuji v cabriu cirkus :-) ani discotéku... takže koupil sem vytlumení 4 pláty na přední dveře a možná zbyde kousek dozadu : http://www.ahifi.cz/tlumici-material-stp-anticor-l-light-1-8-mm.html přední repro: http://www.ahifi.cz/reproduktory-mac-audio-mac-mobil-street-2-16-f.html zadní oválné : http://www.ahifi.cz/reproduktory-mac-audio-mac-mobil-street-57-2.html zesilovač : http://www.ahifi.cz/zesilovac-mac-audio-mpx-2500.html subwoofer : http://www.ahifi.cz/subwoofer-helix-p-8-precision.html a kabeláž. . o víkendu pokud nebude lejt se do toho pustím Citovat
Jacobsoon Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 .. možná již někdo viděl, takto jsem koupil minulý rok subwoofer, přesně dělané na míru Citovat
Kennbell Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 Dopredu bych volil urcite herzt DSK 165 ale jinak vklidku sestava Citovat
Mizlerek007 Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 čoveče tak tohle je pecka... že bych změnil plány s doděláním středuvý konzole já jí chci až dozadu jako to má např RX8, ale tohle je poměrně vychytávka palec hore Citovat
Jacobsoon Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 díky, můj nápad ani práce to neni, jen sem přemluvil člověka který to měl v cabriu a prodával ho, aby mi toto prodal :-) Kennbell: rozpočet byl 5000 a to bych se už nevešel, nebo bych dva týdny byl o hladu [upravil dne 12/5/14 21:15 od Jacobsoon] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.