Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak bohuzel - v databazi sice rozmery jsou ale pouze pro verzi s podelnym vyfukem - ty mas jinou verzi
obe lanka jsou ale stejne dlouha od rucni brzdy vede jedno centralni k rozdelovaci

ja mam i citroen databazi ale mlci s delkou

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Čo som tak zbežne pozeral, tak rozdiel dĺžok v dlhom lanku je cca 6cm a v krátkom lanku 2cm. Kúp tie dlhšie keď to nechceš merať, lebo keď ich budeš merať namontované na aute, tak to nikdy presne neodmeráš. Ak si chceš byť na 100 percent istý tak ich zhoď a tak odmeraj.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte. Zaseknute lanovody som rozhybaval aj ja  na jesen ked mi z ničoho nič zostala vysiet ručna brzda a po vlezeni pod auto som zistil ze su na koncoch kde su odhalene uplne bez teflonu iba kovove lanká a celkom fajnovo zhrdzavene tak som použil odhrdzovač a rozne dalšie mazadlá čo tu boli na fore použíté pri riešení tohto problému no pomohlo to iba na chvilku. Cez zimu sa mi to stalo znova a to ručnu brzdu používam deno denne. Neostalo mi teda nič ine ako kupit nove a pred tým ako som ich vymenil tak som ich pre istotu trošku upravil premazanim silikonovím olejom a zabespečením koncov lanovodov proti vnikaniu vodi a nečistoty. Vid foto. Stare,Nove,Upravenepost-40324-0-30921400-1423937144_thumb.jpost-40324-0-98866300-1423937165_thumb.jpost-40324-0-73532000-1423937222_thumb.jpost-40324-0-49338100-1423937243_thumb.jpost-40324-0-02898900-1423937307_thumb.j

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte,

tento problém som riešil práve dnes. Ručná mi nešla asi rok, lanka boli kompletne zahrdzavené. Výmena bez jamy, len na zvihaku cca 1.5 hod. A obe lanka boli rovnako dlhé. Teraz ide pekne, cca 2 zuby a drží ako prilepená  :D.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jednoducho boli ;) .  Najprv mi v obchode známy objednal podľa typu a roku výroby a boli úplne mimo. Objednal všetky tri : prvé od rúčky a bolo asi 5O cm, ostatné dve každé iné, ale nemeral som ich, lebo keď som prišiel domov z obchodu a ľahol pod auto, bolo mi jasné, že lanká sú iné. Vrátil som ich  a známy mi objednal ďalšie, obe rovnaké, vraj by mohli byť, ak mám prvé lanko dlhé (asi 1,5m). No a boli. Možno ich pôvodný majiteľ už menil.

Prvé - od rúčky je dlhé asi 1,5 m a vedie do stredu nápravy, kde je zakončené nejakým plastovým oblúkom, ku ktorému sa potom pripoja dve rovnaké lanká ku každému kolesu jedno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...