bajza206 SW Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Proč nejsi spokojený ja tam mam taky CZ a paráda jediná chyba kterou sem našel tak je napis omezovač rychlosti je to nějak divně napsaný jinak OK Citovat
filas1 Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Taky mám češtinu a nemůžu si stěžovat. Mám to od PP205. Citovat
pf2000 Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Já mám češtinu od Milhaus65 a jsem maximálně spokojenej. A hlavně tomu už rozumí i manželka. Citovat
MotoMoto Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 No jasně mít ji od nich tak spokojený jsem, ale já jí mám od nějakého p.Bartoše a tam toho nefunguje správně spousty. Už jsem to tu někde vysvětloval, takže jak říkám, není čeština jako čeština a někdy se šetřit nevyplácí. Citovat
kajvet Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 MotoMoto: přijeď se podívat ke mě na češtinu a za daleko míň peněz ti ji přehraju... Komplet texty včetně hlášek a hlasové navigace:papa Citovat
MotoMoto Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 To já mám také, ale třeba mi nefunguje hlasové ovládání Citovat
John_Ice Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Hlasové ovládání ti nebude nikdy fungovat dokuď to borci co přeložili texty ještě nenamluví hold bud informace česky a bez hlasového ovládání a nebo cizojazyčné informace s cizojazyčným hlasovým ovládáním...jinak neznám moc lidí,kteří by to používali ani v telefonu,kterej to disponuje to nikdo nepoužije a nepoužívá...prostě debilita...musíš zmáčknout tlačítko a říct to přesně v zabarvení jak to chtěj oni...připadáš si potom jak debil,když si budeš mluvit...,,air conditioning,, to raději to nacvakám přes tlačítka...klimatizace.. kajvet:komplet to není,když nechám neutrál a vystoupím tak to na mě řve ,,gaer box P,, ale nestěžuji si,to bych se ozval hned [upravil dne 15.10.2010 od John_Ice] Citovat
John_Ice Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 No jasně mít ji od nich tak spokojený jsem, ale já jí mám od nějakého p.Bartoše a tam toho nefunguje správně spousty. Už jsem to tu někde vysvětloval, takže jak říkám, není čeština jako čeština a někdy se šetřit nevyplácí. To já mám také, ale třeba mi nefunguje hlasové ovládání Ale jinak to nechápu,když ti kajvet nabízí češtinu,tak ti ji asi nabízí,že je asi dobrá,a ty na to,že ji máš,ale nejde ti hlasové ovládání...to už jsem psal výše,tak co by jsi vlastně rád? Každej dobrej ,,čestinář,,ti to nechá vyzkoušet a ty se můžeš rozhodnout jestli si to vemeš či nikoliv a rozhodně tě tlačit nebudou. .....když ti ji tam jistej pán dával měl tě trochu poučit o tom,že hlasovka nebude a možná jsi ji měl taky trochu vyzkoušet [upravil dne 15.10.2010 od John_Ice] Citovat
MotoMoto Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Je mi jasné, že nebude fongovat ovládání v češtině, ale mě nevadí když bude fungovat v angličtině, ale mě nefunguje vůbec. Prostě jakmile stisknu tlačítko tak se zablokuje celé rádio. A nevím proč by nemělo fungovat s českým překladem v těch jiných částech, když funguje v jiných úpravách (od jiného autara) Navíc jsme o tom nevěděl a počítal že fungovat bude. Velmi ho totiž využívám při volbě telefonního čísla protože telefon nemá zkrácené volby a nebaví mě listování 500 položkovým sezname. prostě říct call michal je rychlejší. Citovat
John_Ice Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 jestliže tam máš teď češtinu tak prostě ti to anglicky nepůjde.Musel by jsi tam narvat opět origoš.Oni to přepisujou tu angličtinu s tou češtinou....takže anglický data jsou český,ale voice prostě nefunguje(to ti asi vysvětlej ti kteří to dělali,abych to neřekl špatně)Musíš to prostě přehrát zpět z origošu a nebo staženej FW z netu aby ti chodilo anglicky,ale zas ti nepůjde čeština.Tel tel je popravdě úplně na .ovno to je pravda. já když zmáčknu nechtěně voice tak mi to na displeyi ukazuje ten čas abych stihnul něco říct,ale nic se neděje,jestli myslíš to,že je to zablokované, a potom mi to zase skočí tam kde to bylo nastavené Citovat
John_Ice Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 musíš vlastně něco objetovat no....jinak třeba navigace je česky,ale tu tam nervali z české navigace...já myslím že tam mám ženskou,ale nepoužívám to,tak přesně nevím,to by musel říct kajvet Citovat
filas1 Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 Jak to že nemůže jít čeština a hlasové ovládání? Mě to tak funguje. Mám češtinu a hlasové ovládání ovládání v angličtině. Ale nepoužívám to, spíš to občas někomu ukážu jako hračku, když řeknu navigejšn houm a nastaví mi to navigaci domů. Ale většinou se to netrefí a musíš to zopakovat několikrát. [upravil dne 15.10.10 od filas1] Citovat
MotoMoto Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 John_Ice Ale houby, nevíš co myslím, to je fuk, prostě jiným to funguje. Právě že sytezátor zvuku je logicky stále v angličtině tak by měl fungovat, ale mě když zmáčknu tlačítko tam naskočí ten panel pro hlasový příkaz, ale nic se neděje a neodpočítává to čas do vyslovení příkazu, a jen to zablokuje celé rádio a třeba půl hodiny to tam visí bez jakékoliv změny. Je zvláštní že při jiných (od jiných autorů) verzích češtiny to funguje i s tímhle. Chápeš? [upravil dne 15/10/10 od MotoMoto] [upravil dne 16/10/10 od MotoMoto] Citovat
MotoMoto Odesláno 15. říjen 2010 Odesláno 15. říjen 2010 John_Ice Příspěvek nede mnou ti je důkazem. Citovat
John_Ice Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 Chápal jsem to dobře...a jestli to funguje takle tak to potom jo,takže mám ,,špatnou,,češtinu.... mě to sice odpočítává hlasovej povel,ale nereaguje.... Citovat
bajza206 SW Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 mě to funguje dokonce to odpovídá česky Citovat
somira Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 mám češtinu a hlasové ovládání v angličtině - funkční Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 problém co popisuje uživatel MotoMoto vyřeší přeinstalování a vše bude v pořádku. Přeložit se dají texty a hlas navigace, hlasové ovládání je tvořeno foneticky,tzn po písmenách a né po slovech. proto také hlasové ovládání zůstává v originále, což může být angličtina nebo němčina. Citovat
MotoMoto Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Tak uvidíme, zkusíme to a uvidíme jak to dopadne. Citovat
mablees Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Zdravím kolegové . . (nevím do jakého vlákna mám dát dotaz k monitoru a nové tvořit asi zbytečné) Jak lze LCD monitor aktivovat i při jízdě ? Samozřejmě mám(máme) blokaci do doby zastavení vozidla . . . je to jen čidlem na ruční brzdu ? V MENU Nastavit někde něco nejde . . . někdo to umí vypnout při napíchnutí na PC ? díky za info . . . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.