Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

protoze nekde ti tu mapu udělají přímo pro tvoje auto podle tvých požadavku za deset.. a jinde, jako jsem to mel treba já, uděla tu mapu na daný typ někomu jednou treba za tu desitku a tutez mapu pak dáva dál takze to má bez prace a ty to mas levnejsi..

Odesláno

Tak na stránkách to má.3500 Kč za chip a 500 Kč za diagnostiku.

Chystám se na odstranění FAPu v Bystřici a pokud třeba zbydou nějaký fufníky.... :P

• O 4 týdny později...
Odesláno

zdravim, mam CHIP na mojej 607 2,2HDI, uz skoro rok a cca 30 000km, je tam nejakych 175hp, auto jazdi skvele, bez problemov, len trebalo vymenit vahu vzduchu , ta nestihala a po mesiaci klakla, od kedy mam druhu auticko slape bez problema, bez chipu ani na krok, este uvazujem nad sportovym filtrom

Odesláno

Vaha nestihala? Co ma s tym vaha.

Sportovy filter? Skus pouzit hladanie a uvidis co sa stane ak das sportovy filter na tvoj motor.

Za kratku dobu ti odide vaha vzduchu.

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Chipování vozu, který již máme upraven je cena 3500 CZK

Pokud vůz nemáme je cena 4500 CZK

Na přání úpravy na spotřebu nebo maximální výkon 5000 až 6000 CZK dle časové náročnosti.

:D:D:D Tak tohle mne dostava kdyz to ctu nekde :D:D:D

Jakokdyby jste dostali boty ktere uz nekdo nosil......:)

Odesláno

S tím souhlasím. Já třeba nedokážu pochopit, jak se v tom může někdo vyznat. Chápu programy klikni sem, vypneš tohle... Ale když se koukal na grafy a na to jak se to počítá, nechápal jsem. Klobouk dolu před lidma co to dovedou a rozumí tomu co dělají. U tohodle by se mi klepaly hodně kolena abych něco neodkrouhnul. Docela by mne zajímalo, jak se chová auto, když se nachipuje při nekvalitním palivě co má nízký bod zážehu a pak se natankuje někde palivo které přesně odpovídá normě. Může se něco poslat do věčných lovišť?

Já mam nachipovanou motorku powercommanderem, tam je to jednoduchý. De facto plung and play, poštelovaný na brzdě + jiné svody, výfuk a filtr. A právě citlivost na různé benzinové pumpy je znatelná. Dokonce když jsou freeride dny most, brno atd., kde jsou mobilní benzinky shell, tak ten motor tahá opravdu jinak.

Odesláno
Já třeba nedokážu pochopit, jak se v tom může někdo vyznat. Chápu programy klikni sem, vypneš tohle... Ale když se koukal na grafy a na to jak se to počítá, nechápal jsem. Klobouk dolu před lidma co to dovedou a rozumí tomu co dělají. U tohodle by se mi klepaly hodně kolena abych něco neodkrouhnul.

1156z.jpg

[upravil dne 21/5/11 08:56 straki007]

Odesláno

No ona i diagnostika je pro mne jak koukáním na hvězdy, kde lítaj čísla a já odezírám :-D jen kdyby to už jezdilo, bylo by to k nezaplacení.

Ale hrát si s parametrama a vědět co to udělá, fakt nechápu a tohle obdivuju.

Odesláno

Ja mám tiež chip v 2.2 Hdi a jazdím na tom už 53.000 km bez problémov, dal som za to 200€, nakoľko mám automat je to omnoho živšie, no čo sa týka spotreby tak som nezbadal rozdiel.

Odesláno
Taky mám chip přes 50tkm, a krom toho že to začalo hulit, padá do nouzáku a budu dávat vstřiky na repas tak jsem také spokojený :D

Co ti ukazuje diagnostika?....resp.proc myslis ze vstriky?

Odesláno

straki007: už jsme se tu bavili o tom :-)

diag. že nedostatečný tlak v railu, jelikož to začalo čudit a padat do nouzáku následně po té( před tak rokem) tak to vidím na vstřiky, stopro to nebude turbo, mohlo by to být čerpadlo, ale ty vstřiky vidím jako pravděpodobnější možnost vzhledem k tomu že jsem párkrát natankoval značně pochybnou naftu.

Odesláno

Budhas tenhle servis http://www.autoservisnonstop.cz/ doporučuji. Co se týká chipování tak ten člověk ví co dělá. Když Peugeota mapovat, tak si udělej výlet kousek za Prahu směr na Neratovice a koukám, že dělá i FAPOff, tak bych volil taky tady. Kolikrát servisáci z autorizovaných servisů v okolí Prahy odkazují sem. :papa

• O 2 týdny později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

na mojí stare 607 2,2hdi jsme mněly chip skoro od koupě v roce 2001 v peugeot tichý. cena v te době asi 25000,- muzu jen doporucit pod volantem byl kolebkový spínač tak sem si to moh skusit i bez chipu a 98kw je malo nevim kolik mohla mit mozna 120kw to fakt nevim ale byla rychlejsí nez superby a passaty 2,5tdi a skodovky rs II tdi. to co ujelo na rozjezd to neujelo od 100kmh se dicky ukazalo kdo je rychlejší super pruznost tahla na vsechny rychlosti od volnobehu skoro nebylo možně aby auto chiplo super na spotrebu když sem se snazil tak mi palubní počítač na výletu na sk namněřil 5,3l jinak bježně do 7,5l tahla od spodu a uvnitř byl motor tižší než teď ta v6hdi ale ne pružnějsí :P. rozhodně nic se nemaá přehánět ta naše to zvládala dobře protože byla od nova chipnutá ale co když se nachipuje staré auto chipem za 3000,- co se asi stane?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...