Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odstraňte Ladova Mikeše ze škol, žádají romští aktivisté

Odstraňte Ladova Mikeše ze škol, žádají romští aktivisté  

1. 1. Odstraňte Ladova Mikeše ze škol, žádají romští aktivisté

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Kurt: jo, to je jasný s tím souhlasím, já taky nerozlišuju na bílej a černej, jako většina zdejších lidí zde na fóru, ale jen a pouze na toho, co maká nebo ty, co se flákají a jen pobírají výhody a společnosti nic nepřinášejí

Teďka akorát poslouchám rádio Beat (ještě, že jde chytit i u nás) a Pepa Lábus četl zprávy a první zpráva je, že městští strážníci zkontrolovali nefachčenka, jak si jedou autama pro dávky v hmotné nouzi, ale to že mají auto sociálce neuvedli. další zpráva byla o tom jak turbostudentce práv Řápkové pravděpodobně odeberou titul. To jen tak na okraj, že svině jsou i mezi necikánama

[upravil dne 15/4/10 punkac]

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Vždycky mi přijde jako vrchol cynismu, když někdo, kdo nedokáže v rodném jazyce napsat jedinou větu bez hrubky, vykřikuje o národu, vlastenectví, České republice, atd.

Hrát si na to, že jsem něco víc, a přitom napsat \"tradyce\", to už chce opravdu pořádný kus odvahy.

A to prosím bez ohledu na barvu čehokoliv, pleť nevyjímaje.

:potlesk

Odesláno

Jak tak čtu, tak se pomalu zde shodneme, že to už je vrchol arogance a drzosti, když jim najednou vadí i pohádky. Jen nemohu pochopit, porč se spoluobčané neozývali před rokem 1989??!! A ozývají se až po 1989?? To jako bylo vše v pořádku??? Tak mě napadá, kdy například jim bude vydit Rumcajs s Cipískem a Mankou a nebo Křemílek a Vochomůrka, že jsou moc bílí a podobně. Jinak bych chtěl říci, že unás v ulici bydlí komunita a opravdu je to bordel a hluk!! A jaký mají auta. Jinak i já ,,pracuji\" s touto komunitou a přál byh každému, aby to zažil a věřím, že by po 10 minutách měnil názor a uskutečnil by sbírku na odjezdy! Ale nevím kam. Závěrem chci říci, že je směšné, že ,,kauzu Mikeš\" svádějí na jednotlivce! Prostě co se jim hodí do jejich politiky o nic nedělání!!!

Odesláno

Dala jsem neodstranovat,ale mozna by se chtelo zamyslet nad tim,ze vsichni nejsou stejni a ze ne vsichni se za to prosazuji... Bohuzel je vice tech co nam nesedi,ale jsou i slusni...Nehazela bych je do jednoho pytle a mozna ze bych se zamyslela nad tou lodi....bily jak vy rikate se prosazuji taky za ruzne picoviny a poslali byste je snad na lod a vsechny tudiz i sebe???

Odesláno

Opravdu jsme moc liberální, ať jde o nemakačenka, podvody typu Krejčíř a Pitr, Řápková, piráta z D1. Jde bohužel o to, že zákony jsou udělaný tak, poctivej člověk vždy zaplakal a hajzl se mu smál a žil z jeho práce a ještě ho občas okradl

Někdy bych opravdu chtěl, aby zloději byli ocejchovaný nebo alespoň, když už se flákaj za naše peníze ve fešáckejch kriminálech, aby opravovali silnice. Proč tam maj TV, posilku a já nevím co ještě. Posilovat můžou zaděláváním děr po zimě na silnicích. Mělo by být zvykem na státních zakázkách zaměstnávat ty za katrem, jsou pracovní síla zadarmo. Cely pěkně na růžovoučko, papučky, trika, trenky taky růžový a k jídlu jen buchtičky se šódo (to růžový), příště by si rozmysleli krást.

Ach jo, frustrace z blížících se voleb v ústeckým kraji se na mě zjevně začíná podepisovat :fnuk

Trošku si půjčím moto z reflexu: Co by na bordel v naší hezké zemi řekl Jan Tleskač? Nebo kocourek Mikeš?

Odesláno

Vymazána citace bezprostředně předcházejícího příspěvku. Kurt

Jj s veznema do prace souhlas...Aspon by se pak nevymlovali na to ze ve veznicich ztraci pracovni navyky...a pak by treba nevznikaly nove zakony napriklad o domacim vezeni..to me rozsekava....

[upravil dne 15.4.2010 Kurt]

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Ale vždyť já ti ten tvůj názor neberu. Máš svoje zkušenosti, já taky. Pár let jsem měl možnost pobývat v SČ (Louny, Ústí, Chomutov,...) a tak si docela živě umím představit frustraci, o které píšeš. Já ale zatím největší svině potkal mezi bílejma a přesto netvrdím, že bílí mají někam emigrovat, či že bychom se jich měli zbavit. Ono to totiž skutečně mnohem více, než o barvě, je o přístupu - jak skupiny, tak společnosti. Celý ten problém, který tu popisuješ, přece vůbec nestojí tak, že ti vadí někdo, kdo má nějakou barvu. Tobě vadí ti, kteří zneužívají sociální dávky. Ti, kteří se vezou na úkor jiných v našem sociálním systému. A ano, přiznávám, tohle mi vadí taky. Už jsem tu psal, že jsem několik let pracoval s mentálně postiženými a troufnu si tvrdit, že znám jejich situaci - ano, takovým sociální dávky přeju. Byť nepotřebují mnoho, jsem všemi deseti pro to, aby dostávali adekvátní péči, která prostě něco stojí. Tedy pokud by mělo být po mém - ti skutečně potřebující (termín potřební je nonsens), nechť dostávají dávky klidně ve výši průměrné mzdy. Ti ostatní, ať jdou makat.

Nakonec to vypadá, že se v mnohém shodneme. ;)

Na závěr - a to neplatí na tebe - si dovolím opět požádat o to, aby ti z vás, kteří se neumějí chovat a píší sem kraviny o plynu a podobné výkřiky, raději nepsali vůbec. Stejně to tu nenechám a navíc si o nich ještě nebudu myslet nic pěkného.

Ano kurte vydim ze mame asi stejny nazor..ale je fakt ze u romu je to uz docela dost neunosna situace v dobe kdy je krize..a vuci v uvozovkam **bilim** je to docela neumerny %to(muj nazor)..ale kdyby mely snahu se polepsit nejak lokalne (vym ze to nejde) tak bych rekl ze lidi zmeni nazor..jinak Kurte mam kamarada a to je ROM (dobrej typek sic vysokoskolak) a i ten rom rika o jinych romech ze to sou .... ..a abych to uvedl na pravou miru nejsem proti barve pleti dokonce mi cernosi nevadi a kdyz vydim peknou cernosku otocim se za ni jako za jinou peknou holkou..

Jen me proste uz hodne moc stve ze se po nasich danich vezou ..A ti kteri by to potrebovaly treba jak rikal kurt nemohouci lide na voziku neco co potrebujou porad pomocnou ruku tak ti sou na tom biti..aji ten invalidni vozik si musi nechavat spravovat za svoje..Proste me stve ze romove drancujou statni kasu a jeste si vymysli ze jim vadi Mikes..nakonec budou chodit je 2kralove ne ? zakazou baltazara kvuli snede pleti..:(

jinak za mou cestinu se omlouvam a v kazdym mem prispevku asi bude chyba..jekoz sem opravdu teskej dislektik a disgrafik jelikoz sem mel megeru uciteku na zakladce ktera si na me lecila asi mindraky..tudis sem byl na vysetreni az v 15ti kdyz sem nastoupil na jinou skolu coz uz bylo asi pozde:( hold AJ to jisti

Odesláno

Každej je nějakej,občas tu lidi dělají jako když by nikdy neudělali pravopisnou chybu nebo hrubku;)(nenarážím konkrétně na nikoho)

Jinak souhlas,až se přizpůsobí (jestli vůbec někdy) a začnou makat jako každej jinej,chodit do škol,žít jako normální lidi,nebude nikdy problém.Ale pokud furt budou házet lidem klacky pod nohy,žít z cizích peněz a jen se válet a nic nedělat,pochybuju že je začnou lidi snášet....

PS: trochu mimo téma - vůbec bych se nedivil že se do toho opřou zahraniční média,jak je to poslední dobou častý jev!Akorát trochu protiklad,nikdy se nezeptali normálních lidí na jejich názor na cikány,jen cikánů na jejich \"živoření\",nafotí vybydlené paneláky které pár let před tím než tam nalezli byli v relativně dobrém stavu a kompletní,mnoho mladých rodin čekající hooodně velkou dobu na byt by tam takový bordel neudělalo.Když jim tak ubližujeme,proč nejdou jinam?Protože je nikde nechtějí?Nejvíc mě dokáže nas... když se do ČR obouvá kanada a irsko,proč si je tam nevezmou?Asi moc dobře vědí co jsou zač....Ale to nejsou jenom cikáni,třeba v německu je tentýž problém s turky,ale mají udělané zákony líp (pro němce a slušné lidi) než tady,nechceš makat-táhni zpátky do chýše:papa

Odesláno

Tak taky se pridam, kdyz jsem to vcera cetl na internetu tak jsem tomu snad ani neveril. Pro jistotu jsem si to precetl jeste jednou a bohuzel to byla pravda. No co dodat ja osobne se divim ze to docetli vubec tak daleko az k te inkriminovane casti. Vim s vlasni zkusenosti ze oni sami o sobe rikaji ze jsou ROMOVE tak nevim proc by jim to melo jako vadit ze tam pisou o CIKANECH a myslim si ze pan LADA vedel o cem v te dobe pise. V te dobe kocovali a co nebylo zavrene nebo privazane tak brali to je stara vec tak nevim proc se nad tim pozastavujou. Kdyz by misto toho zacali makat a nezabejvali se <>vinama tak by udelali lepe. Jinak neni tomu tak davno co byli obvineni s rasizmu i VCELI MEDVIDCI

a tak nevim no kam az to pujde, ale ja osobne rasista pac netahel je dost leckdy i na druhe strane barykady.
Guest Scratch
Odesláno

ono to neni jen o cikanech, ale ten vietnamskej plevel, neplatici dane, nas tady taky sezere, jednou, a hodne moc to bude bolet.

Odesláno

Já teda nevím.. ale proč se cikáni vezou po našich daníchj? Protože jsou hloupější? Protože nemaj školy? Protože nemůžou najít práci? Kde to má jádro pudla? V tom, že to jsou cikáni!!!! Existují vyjímky. I já jich pár znám... Cikáni své chování nemají v genech ani v barvě pleti.. Mají to ovšem ve své kultuře!!! A ta k nárudu patří...

Nejsem rasista. Ani kvůli barvě pleti, ani kvůli národnosti či kultuře. Co je ovšem dobrým zvykem, podle mě, když někam přijdu a chci, aby mě přijal, přizpůsobuji se já jemu a ne on mě. Vcelku když něco chci, musím něco udělat já.

Zatím mi spíš přijde, že se chováme jak národ masochystů: Kdosi se nám sem cpe (což by nebylo tak špatký, kdyby nechtěl, abychom se mu my přizpůsobovali) a my děláme všechno pro to, abychom snížili naše zaběhnuté záležitosti na úkor oněch nemakačenků, vydřiduchů a teď už i kulturních utlačovatelů. To je přeci vrchol...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...