Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dave, a kudyma jste projížděly?? Mají to doufám ven z BVV? Jinak minule jsem si vylosoval kosmetickej balíček od Oriflame, tak uvidíme co tenhle rok:D

Odesláno
Dave, a kudyma jste projížděly?? Mají to doufám ven z BVV? Jinak minule jsem si vylosoval kosmetickej balíček od Oriflame, tak uvidíme co tenhle rok:D

taky jsem si vytahl balicek oriflame plny \"uzitecnych\" veci. :D

jdu jezdit 11.6. od 9:30. bude na Cepkove nejaky clen ze zlinska?

Odesláno

JJ je to ven z BVV,

Pojedeš po pisárecké na Antonína Procházky, pak okolo hotelu Myslivna a budeš se vracet dolů přes starej lískovec kde najedeš na Jihlavskou a přes pisáreckej tunel zpět na BVV

[upravil dne 5.6.2011 11:01 NicolasB]

Odesláno

NicolasB-aspoň máš představu jak dobře fungují stěrače. Já jsem nic nelosoval,vybral jsem si pouzdo s třemi tužkami. A testovaci jízdu jsem si předem určil sám. Trochu rovný úsek,pak obec a nějaké ty otáčky. To co jezdím v reálu:mrk Tak mnoho zážitku :papa

Odesláno

No představu mám i o tom že když víc prší tak někteří inteligenti zastaví na rychlostní silnici protože se bojí a tím zablokují dva jízdní pruhy.

Edit: Tak to si měl mít jízdu včera o půl šesté jako já, kdy jsem chytl v 5008čce největší slejvák :D

[upravil dne 5.6.2011 12:07 NicolasB]

Odesláno

Taky me minule cekal balicek Oriflame ale nastesti se nademnou smilovali a na treti pokus to bylo neco jineho :D Letos sem si vytahl vino.. jinak svezeni v RCZ moc pekny jen by to chtelo pujcit na celej den a ne na 10min... :roker

Odesláno

Zipíku, nevím jak to máš, ale mě poslali vstupenku na autosalon, takže můžu jít normálně hlavním vchodem. Nicméně já ji stejně nepožiju, chodím tam pořád zadarmo:D:aut

Odesláno

No jeli jsme z Pardubic přes Starý Hradiště,na Opatovice a z5. :D:D

Odesláno

Dave, tak to je super, to se pěkně projedu:D:D

Dneska odpoledne tam jdem, tak uvidíme:D

Edit: právě jsme se vrátily z testovaček:

3008 2,0 Hdi super, krásně to jede, pěkně tichý, plná spokojenost, jen ten kufr mohl být větší:)

508 SW GT pěkně to jede, pohodlný, ale ten automat zklamání, byl hodně opožděnej:(

A jinak jsem dostal jako dárek hodinky Peugeot:aut

[upravil dne 7/6/11 15:45 Šalda]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak já sem byl testovat dneska. Jezdil sem v 508 GT a RCZ, žádný jiný auto mi tam nevonělo. :-)

508 pěkné, pohodlné, tichoučké, tahá to hezky. Ale diesel a s automatem, takže přesně to, co já nechci, co je mi cizí :) Krom toho jsem jel s takovou \"mírně\" protivnou paní/slečnou, takže to taky k výslednému dojmu moc nepřidalo.

RCZ fajn - tvrdý jak kámen, pěkně tuhé (možná až moc) řízení, ale výkon mě teda nějak závratně neoslnil, jede to srovnatelně jako moje 106. Zvukový projev hodně dobrý.

Testovou otázku jsme vyloženě tipovali, neměl jsem vůbec páru :) Jo a vylosovali jsme hodinky. Ten pásek teda otřes, ale hodinky samotný moc pěkné, stejně tak pytlík s logem Peugeot ;)

1c0eca136982844.jpg 30c958136982865.jpg 73f23e136982881.jpg 412f06136982902.jpg 17d67b136982921.jpg b4d48f136982947.jpg 064e0f136982971.jpg 5a03f1136983014.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...