Šalda Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Dave, a kudyma jste projížděly?? Mají to doufám ven z BVV? Jinak minule jsem si vylosoval kosmetickej balíček od Oriflame, tak uvidíme co tenhle rok:D Citovat
chechet Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Dave, a kudyma jste projížděly?? Mají to doufám ven z BVV? Jinak minule jsem si vylosoval kosmetickej balíček od Oriflame, tak uvidíme co tenhle rok:D taky jsem si vytahl balicek oriflame plny \"uzitecnych\" veci. jdu jezdit 11.6. od 9:30. bude na Cepkove nejaky clen ze zlinska? Citovat
Šalda Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Chechet, já ten baliček \"užitečných\" věcí dal ženě, měla z něj o hooodně větší radost než já Citovat
NicolasB Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 JJ je to ven z BVV, Pojedeš po pisárecké na Antonína Procházky, pak okolo hotelu Myslivna a budeš se vracet dolů přes starej lískovec kde najedeš na Jihlavskou a přes pisáreckej tunel zpět na BVV [upravil dne 5.6.2011 11:01 NicolasB] Citovat
NicolasB Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Už jsem do dopsal do předchozího příspěvku Jinak ti přeju aby tě nepotkal takovej slejvák jako byl včera. Citovat
nikol Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 NicolasB-aspoň máš představu jak dobře fungují stěrače. Já jsem nic nelosoval,vybral jsem si pouzdo s třemi tužkami. A testovaci jízdu jsem si předem určil sám. Trochu rovný úsek,pak obec a nějaké ty otáčky. To co jezdím v reálu:mrk Tak mnoho zážitku Citovat
Šalda Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Tak díky za info, tama to všude znám, tak se pojede líp:) Jinak já rád jezdím za deště, takže to mě neva:aut Citovat
NicolasB Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 No představu mám i o tom že když víc prší tak někteří inteligenti zastaví na rychlostní silnici protože se bojí a tím zablokují dva jízdní pruhy. Edit: Tak to si měl mít jízdu včera o půl šesté jako já, kdy jsem chytl v 5008čce největší slejvák [upravil dne 5.6.2011 12:07 NicolasB] Citovat
abio Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 ja jsem třeba dostal bez optáni,automaticky deštnik skladací s logem peugeot, do auta bude vhod, takže jsem spokojen! Citovat
Vítek1 Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 ja jsem vylosoval destnik jizda v 508 super atomat bych bral hned ale prisel me takovej pomalej Citovat
Zipík Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Já se jdu projet v 9,30 2,2GTI SW.Na sraze v Kokoříně jsem provětral taky GT ale sedana SW se mi líbí více:D [upravil dne 6.6.11 06:47 Zipík] Citovat
Zipík Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Teď jsem zjistil, že je tam autosalon:(Dostanu se tam i bez placení a z které části je lepší vejít?Nevíte někdo? Citovat
AKCZ Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Taky me minule cekal balicek Oriflame ale nastesti se nademnou smilovali a na treti pokus to bylo neco jineho Letos sem si vytahl vino.. jinak svezeni v RCZ moc pekny jen by to chtelo pujcit na celej den a ne na 10min... Citovat
Šalda Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Zipíku, nevím jak to máš, ale mě poslali vstupenku na autosalon, takže můžu jít normálně hlavním vchodem. Nicméně já ji stejně nepožiju, chodím tam pořád zadarmo:D:aut Citovat
Dave_k Odesláno 6. červen 2011 Odesláno 6. červen 2011 Dave, a kudyma jste projížděly?? Mají to doufám ven z BVV? Jinak minule jsem si vylosoval kosmetickej balíček od Oriflame, tak uvidíme co tenhle rok:D No jeli jsme z Pardubic přes Starý Hradiště,na Opatovice a z5. :D Citovat
Šalda Odesláno 7. červen 2011 Odesláno 7. červen 2011 Dave, tak to je super, to se pěkně projedu:D:D Dneska odpoledne tam jdem, tak uvidíme:D Edit: právě jsme se vrátily z testovaček: 3008 2,0 Hdi super, krásně to jede, pěkně tichý, plná spokojenost, jen ten kufr mohl být větší 508 SW GT pěkně to jede, pohodlný, ale ten automat zklamání, byl hodně opožděnej:( A jinak jsem dostal jako dárek hodinky Peugeot:aut [upravil dne 7/6/11 15:45 Šalda] Citovat
kujon106 Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 Tak já sem byl testovat dneska. Jezdil sem v 508 GT a RCZ, žádný jiný auto mi tam nevonělo. :-) 508 pěkné, pohodlné, tichoučké, tahá to hezky. Ale diesel a s automatem, takže přesně to, co já nechci, co je mi cizí Krom toho jsem jel s takovou \"mírně\" protivnou paní/slečnou, takže to taky k výslednému dojmu moc nepřidalo. RCZ fajn - tvrdý jak kámen, pěkně tuhé (možná až moc) řízení, ale výkon mě teda nějak závratně neoslnil, jede to srovnatelně jako moje 106. Zvukový projev hodně dobrý. Testovou otázku jsme vyloženě tipovali, neměl jsem vůbec páru Jo a vylosovali jsme hodinky. Ten pásek teda otřes, ale hodinky samotný moc pěkné, stejně tak pytlík s logem Peugeot Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.