Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak dnes jsem byl na testu 508 s benzinakem 1.6

krásné svezení ,hlavně sedačka nastavitelná všemi směri mi hodně vyhovovala, motor byl k autu silný tak akorat, ale někdy mi připadalo že místy méně tahal... Ale jinak super autíčko, nebránil bych se mu...

Odesláno
otázka je záludná může to být třeba i cca 10hodin, zaleží co vše zahrnují do komponentů...

Když jsem byl já na testech,tak jsem se na to ptal a milá paní povídala,že jde jen o složení auta. Díly co se skládají s více dílu jsou předem poskládané a montují se jako celky. Tak mi to vysvětlila:D:D já tipoval v řádkách desítkách minut:mrk

Odesláno

Nikol, já neměl testovací jizdy dneska, jdu až v úterý;):aut

Fotil jsem to v 6:00, kdy tam ještě nikdo nebyl, kdyby tam nechali klíčky tak bych se hned projel:D

Odesláno

My s Aluškou už máme jízdy dávno za sebou. TeePee 1,6Hdi a 508SW GT. Super svezení. Hlavně ta 508.

Jen mne dostali s tím jak si člověk losuje nějakej ten dáreček, tak jsem dostal autoatlas a doma koukám na datum vydání. 2007. :( To to mohli dát rovnou do sběru a netahat se s tím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...