Guest Lubk0 Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Chrome Hlavne kvoli rychlosti ... Citovat
AnotherOne Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Pozerám, že kto má problémy s pomalým pripojením do internetu, sa to snaží hodiť na IE:) Či sa mi stránka načíta za 0,5 alebo 0,6 sekundy ma fakt nerozhodí, hlavne že vyzerá ako to mal autor v úmysle. Citovat
BV406 Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 uz nekolik let operu, jsem s ni spokojeny ... chrome me uzivatelsky nezaujal, ff jsem chvili pouzival, ale po prechodu na operu uz ne, IE sice mam, ale nepouzivam ... nic jineho jsem nezkousel Citovat
Fakir Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Jedině Operu. Používám jí už spoustu let, tuším od verze 6. Má velmi rychlý renderovací engine, skvělé ovládání a pár šikovných fíčur. Pokud jsem se setkal s nekompatibilní stránkou, tak v 99% za to nemohla opera, ale autor stránky, který buď nedodržel normu (což se bohužel stává často), nebo použil nějakou proprietální technologii, jako třeba ActiveX. Když už párkrát do roka na takový web narazím, nepřijde mi zatěžko si ho vyjímečně otevřít v exploreru. P.S.: u ČSOB používám pro přístup do IB identifikační číslo a PIN, následované ověřovacím kódem SMSkou na mobil. Je to možná zdlouhavější, než čipovka, ale rozhodně je to univerzálnější. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.