Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaký prohlížeč používáte,napady a zkusenosti

Recommended Posts

Odesláno

Pozerám, že kto má problémy s pomalým pripojením do internetu, sa to snaží hodiť na IE:)

Či sa mi stránka načíta za 0,5 alebo 0,6 sekundy ma fakt nerozhodí, hlavne že vyzerá ako to mal autor v úmysle.:papa

Odesláno

uz nekolik let operu, jsem s ni spokojeny ...

chrome me uzivatelsky nezaujal, ff jsem chvili pouzival, ale po prechodu na operu uz ne, IE sice mam, ale nepouzivam ... nic jineho jsem nezkousel

Odesláno

Jedině Operu. Používám jí už spoustu let, tuším od verze 6. :) Má velmi rychlý renderovací engine, skvělé ovládání a pár šikovných fíčur. Pokud jsem se setkal s nekompatibilní stránkou, tak v 99% za to nemohla opera, ale autor stránky, který buď nedodržel normu (což se bohužel stává často), nebo použil nějakou proprietální technologii, jako třeba ActiveX. Když už párkrát do roka na takový web narazím, nepřijde mi zatěžko si ho vyjímečně otevřít v exploreru.

P.S.: u ČSOB používám pro přístup do IB identifikační číslo a PIN, následované ověřovacím kódem SMSkou na mobil. Je to možná zdlouhavější, než čipovka, ale rozhodně je to univerzálnější. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...