bubakkaja Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Kdyz tohle vidim otevira se mi kudla v kapse. Citovat
OK406 Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 To je ta diskriminace m:grrenšiny !!!!:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
Šalda Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Na to nemám co bych řekl. Radši, nebo mě zase nazvete fašistou;) Citovat
lukáš.t Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 NOVÝ PROGRAM SNÁŠENLIVOSTI A ZAMĚSTNANOSTI aneb zaměstnávejte Cikány, nepodávejte na ně trestní oznámení PROTOŽE Cikánka ve věku 23 aţ 26 let, která je svobodná nebo rozvedená, popřípadě má manţela v kriminále, tři děti, ona sama je na mateřské dovolené nebo bez práce v tu chvíli dostává od nás všech, z našich kapes: 7.400 Kč příspěvek na bydlení 8.700 Kč sociální dávky 1.700 Kč přídavky na děti - pokud má \"pouze\" 3 děti 7.600 Kč rodičovský příspěvek do 3 let věku dítěte. To je 25.400 Kč dohromady kaţdý měsíc. K tomu můţeme pro pořádek přičíst: 13.000 Kč příspěvek při narození dítěte a jednorázové podpory na nákup \"potravin\" ve výši cca 6.000 Kč při každé návštěvě cikánské famílie s hordou uřvaných děcek v prostorách úřadu. Rodičovský příspěvek se vyplácí pouze do čtyř let věku dítěte, ale je nastaven na tři \"rychlosti vyplácení\" a může být vyplácen do dvou, tří nebo čtyř let dítěte. Pokud si je \"Rómka\" jistá, že bude mít za dva roky další děcko, může si vybrat vysokorychlostní nastavení příspěvků a v tom případě od nás dostane měsíčně 11.400 Kč ( a to nikdy ani nečuchla k práci). Pokud bude mít další dítě až za tři roky, bude pobírat výše kalkulovaných 7.600 Kč a pokud trpí u Cikánů nevídaně nízkou plodností, pak může pobírání příspěvku rozvrhnout na čtyři roky a pobírat 3.800 Kč měsíčně. Ať tak nebo tak, má po dobu výchovy dětí od nás všech zajištěn solidní měsíční příjem jen za to, že vychová dalšího pouličního zlodějíčka, flákače a kriminálníka v horším případě, v lepším případě pak kopáče kanálů nebo přidavače na stavbě. Celková suma, kolik nás stojí jedna \"Rómka\" každý měsíc, se tedy vyšplhá na asi 25.400 Kč v závislosti na počtu dětí a jejím zařazení v tabulkách, ale může to být taky třeba 30.000 Kč nebo i víc, záleží na vychytralosti, hlučnosti a sprostotě konkrétní žadatelky. Tuto sumu dostává většina u nás žijících Cikánů, ať už formou podpor v nezaměstnanosti nebo dávek v pracovní neschopnosti. Jak dlouho na tento finanční obnos pracujete právě vy? A vyděláte vůbec tolik? Pošlete to všem známým ať vidí na co používá náš stát jejich těžce vydřené peníze!!! Přemýšlejte a nabídněte jim práci!!! Citovat
Stifler Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Původně zaslal: lukáš.t NOVÝ PROGRAM SNÁŠENLIVOSTI A ZAMĚSTNANOSTI aneb zaměstnávejte Cikány, nepodávejte na ně trestní oznámení PROTOŽE Cikánka ve věku 23 aţ 26 let.................................. Tohle mi přišlo asi před měsícem mailem Citovat
Stifler Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Původně zaslal: Qcko No, k tomu viac napisat:roll No, je to smutný, ale na mnoha místech tvrdá realita. Citovat
godzila.01 Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 No to je lepší nekomentovat....:blicismajlik Citovat
Ravel Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Nedávno mi přišlo toto: V posledních dnech byla Česká a Slovenská republika označena vysokou komisařkou OSN pro lidská práva za země, kde dochází k diskriminaci Rómů. K této kritice bych rád uvedl jeden příklad, který tomuto tvrzení odporuje. Jen takový maličký příklad, co se týká starobních důchodů Rómů. Normálně pracující člověk, který vydělává v průměru 15.000,-Kč měsíčně (a těch je většina), obdrží starobní důchod vypočtený z této částky. Naproti tomu Róm, který celý život nepracoval a žil jenom z různých sociálních dávek, do sociálního systému nevložil ani jednu korunu, obdrží starobní důchod vypočítaný z průměrného platu v ČR, a to je vážení spoluobčané 24.000,- Kč měsíčně. Tak kdo tady chce mluvit o diskriminaci ???????? Pokud je tady někdo diskriminován, tak je to naše majoritní většina, nikoliv rómská menšina. A TO UŽ FAKT NEVIM, CO SI MÁM MYSLET!! Citovat
marko306 Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 z toho všetkého sa mi otvára ritný otvor:( Citovat
Šalda Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Ravel: Za 20 let tady budeme menšina my a majoritní většina cikáni, tak pak snad budeme mít my vyšší důchody:aut Je to prostě banda .......... Citovat
Qcko Odesláno 13. duben 2010 Autor Odesláno 13. duben 2010 Ale budeme mat vyhodu, ze potom budu oni diskriminovat nas a my budeme ti ublizeni :D:D Citovat
punkac Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: Šalda Ravel: Za 20 let tady budeme menšina my a majoritní většina cikáni, tak pak snad budeme mít my vyšší důchody:aut Je to prostě banda .......... To máš naprostou pravdu, v práci měl kolega noviny a na poslední stránce bylo \"něco jako vítání občánků\" alias fotky jednoho dne z porodnice Je tam 14 popisků, většina s fotkama (jeden je bez fotek) a 6 je jich z indočešky Jde o teplický deník, vycházející ve městě, kam se přestěhoval dočasně (pouze do voleb) jYrka \"mám rád čektek\" slíbím vám všecko, hlavně mě zvolte , jinak vám dám přez držku! To si vybral dobře s tou svou kandidaturou, podporovat porodnost v tomhle kraji je fakt na palici, ale vlastně to koresponduje s tím, jak mladá plnouparouBacková řekla, že jYrka má seximozek... Já jí to vlastně věřím, on má v hlavě přímo vymr..áno. Citovat
Šalda Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Taky se moc netěším až půjde moje polovička do porodnice a bude na pokoji s ......... Prostě je nesnáším:bacha:D Se divím že na těch fotkách není žádná 13tiletá č.r.á opice:D Dneska mě zase naši spoluobčané pěkně nasr.... [upravil dne 13/4/10 Šalda] Citovat
peugeot09 Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Jen tak dál vážení, řítí se to tady do čím dál tím větších sra***. Nejhorší na tom je, že si za to ta majoritní většina může sama. Člověk, který se s cikkánským problémem snaží nějak viditelně vypořádat je bez okolků nazván fašistou a zmrdem, který utlačuje menšinu. Dělnická strana se s tímhle problémem snažila něco dělat a jak panečku skončila. Navíc místo aby bílí drželi pospolu a bojovali proti skutečnému nepříteli, vymýšlejí jeden na druhého levárny a chovají se jako idioti. Síla společného nepřítele zatím narůstá a bude...až do té doby, než nad současnou majoritní většinou získá převahu. Citovat
Ravel Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Původně zaslal: Šalda Taky se moc netěším až půjde moje polovička do porodnice a bude na pokoji s ......... Prostě je nesnáším:bacha:D Se divím že na těch fotkách není žádná 13tiletá č.r.á opice:D Dneska mě zase naši spoluobčané pěkně nasr.... [upravil dne 13/4/10 Šalda] Klíd, zaplatíš nadstandard. Za ty prachy to stojí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.