Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

NOVÝ PROGRAM SNÁŠENLIVOSTI A ZAMĚSTNANOSTI

aneb zaměstnávejte Cikány, nepodávejte na ně trestní oznámení

PROTOŽE

Cikánka ve věku 23 aţ 26 let, která je svobodná nebo rozvedená, popřípadě má manţela v kriminále, tři děti, ona sama je na mateřské dovolené nebo bez práce

v tu chvíli dostává od nás všech, z našich kapes:

7.400 Kč příspěvek na bydlení 8.700 Kč sociální dávky 1.700 Kč přídavky na děti - pokud má \"pouze\" 3 děti 7.600 Kč rodičovský příspěvek do 3 let věku dítěte.

To je 25.400 Kč dohromady kaţdý měsíc. K tomu můţeme pro pořádek přičíst:

13.000 Kč příspěvek při narození dítěte a jednorázové podpory na nákup \"potravin\" ve výši cca 6.000 Kč při každé návštěvě cikánské famílie s hordou uřvaných děcek v prostorách úřadu. Rodičovský příspěvek se vyplácí pouze do čtyř let věku dítěte, ale je nastaven na tři \"rychlosti vyplácení\" a může být vyplácen do dvou, tří nebo čtyř let dítěte. Pokud si je \"Rómka\" jistá, že bude mít za dva roky další děcko, může si vybrat vysokorychlostní nastavení příspěvků a v tom případě od nás dostane měsíčně 11.400 Kč ( a to nikdy ani nečuchla k práci). Pokud bude mít další dítě až za tři roky, bude pobírat výše kalkulovaných 7.600 Kč a pokud trpí u Cikánů nevídaně nízkou plodností, pak může pobírání příspěvku rozvrhnout na čtyři roky a pobírat 3.800 Kč měsíčně.

Ať tak nebo tak, má po dobu výchovy dětí od nás všech zajištěn solidní měsíční příjem jen za to, že vychová dalšího pouličního zlodějíčka, flákače a kriminálníka v horším případě, v lepším případě pak kopáče kanálů nebo přidavače na stavbě.

Celková suma, kolik nás stojí jedna \"Rómka\" každý měsíc, se tedy vyšplhá na asi 25.400 Kč v závislosti na počtu dětí a jejím zařazení v tabulkách, ale může to být taky třeba 30.000 Kč nebo i víc, záleží na vychytralosti, hlučnosti a sprostotě konkrétní žadatelky.

Tuto sumu dostává většina u nás žijících Cikánů, ať už formou podpor v nezaměstnanosti nebo dávek v pracovní neschopnosti. Jak dlouho na tento finanční obnos pracujete právě vy? A vyděláte vůbec tolik?

Pošlete to všem známým ať vidí na co používá náš stát jejich těžce vydřené peníze!!! Přemýšlejte a nabídněte jim práci!!!

Odesláno
Původně zaslal: lukáš.t

NOVÝ PROGRAM SNÁŠENLIVOSTI A ZAMĚSTNANOSTI

aneb zaměstnávejte Cikány, nepodávejte na ně trestní oznámení

PROTOŽE

Cikánka ve věku 23 aţ 26 let..................................

Tohle mi přišlo asi před měsícem mailem :D

Odesláno

Nedávno mi přišlo toto: :blicismajlik

V posledních dnech byla Česká a Slovenská republika označena vysokou komisařkou OSN pro lidská práva za země, kde dochází k diskriminaci Rómů.

K této kritice bych rád uvedl jeden příklad, který tomuto tvrzení odporuje.

Jen takový maličký příklad, co se týká starobních důchodů Rómů.

Normálně pracující člověk, který vydělává v průměru 15.000,-Kč měsíčně (a těch je většina), obdrží starobní důchod vypočtený z této částky. Naproti tomu Róm, který celý život nepracoval a žil jenom z různých sociálních dávek, do sociálního systému nevložil ani jednu korunu, obdrží starobní

důchod vypočítaný z průměrného platu v ČR, a to je vážení spoluobčané 24.000,- Kč měsíčně.

Tak kdo tady chce mluvit o diskriminaci ????????

Pokud je tady někdo diskriminován, tak je to naše majoritní

většina, nikoliv rómská menšina.

A TO UŽ FAKT NEVIM, CO SI MÁM MYSLET!!

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Ravel: Za 20 let tady budeme menšina my a majoritní většina cikáni, tak pak snad budeme mít my vyšší důchody:aut

Je to prostě banda ..........:grr

To máš naprostou pravdu, v práci měl kolega noviny a na poslední stránce bylo \"něco jako vítání občánků\" alias fotky jednoho dne z porodnice

Je tam 14 popisků, většina s fotkama (jeden je bez fotek)

a 6 je jich z indočešky :blicismajlik

Jde o teplický deník, vycházející ve městě, kam se přestěhoval dočasně (pouze do voleb) jYrka \"mám rád čektek\" slíbím vám všecko, hlavně mě zvolte :grr, jinak vám dám přez držku!

To si vybral dobře s tou svou kandidaturou, podporovat porodnost v tomhle kraji je fakt na palici, ale vlastně to koresponduje s tím, jak mladá plnouparouBacková řekla, že jYrka má seximozek... Já jí to vlastně věřím, on má v hlavě přímo vymr..áno.

Odesláno

Taky se moc netěším až půjde moje polovička do porodnice a bude na pokoji s .........:(

Prostě je nesnáším:bacha:D

Se divím že na těch fotkách není žádná 13tiletá č.r.á opice:D

Dneska mě zase naši spoluobčané pěkně nasr....:bacha:grr

[upravil dne 13/4/10 Šalda]

Odesláno

Jen tak dál vážení, řítí se to tady do čím dál tím větších sra***. Nejhorší na tom je, že si za to ta majoritní většina může sama. Člověk, který se s cikkánským problémem snaží nějak viditelně vypořádat je bez okolků nazván fašistou a zmrdem, který utlačuje menšinu. Dělnická strana se s tímhle problémem snažila něco dělat a jak panečku skončila. Navíc místo aby bílí drželi pospolu a bojovali proti skutečnému nepříteli, vymýšlejí jeden na druhého levárny a chovají se jako idioti. Síla společného nepřítele zatím narůstá a bude...až do té doby, než nad současnou majoritní většinou získá převahu. :roll

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Taky se moc netěším až půjde moje polovička do porodnice a bude na pokoji s .........:(

Prostě je nesnáším:bacha:D

Se divím že na těch fotkách není žádná 13tiletá č.r.á opice:D

Dneska mě zase naši spoluobčané pěkně nasr....:bacha:grr

[upravil dne 13/4/10 Šalda]

Klíd, zaplatíš nadstandard. Za ty prachy to stojí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...