vojti26 Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 jak velká prace je dodelat si elektricka zrcatka a ostrikovace svetel kdyz k tomu vse mam krom svazku a pocitam spis s tim,ze pro to v aute pripravu nemam? dokazete mi to nekdo zhruba nastinit kolik toho je a jaka je toho narocnost?nevim, jestli me napadla vsechna uskali tohohle, dik Citovat
Chepp Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 ostrikovace.. tzn mas i naraznik, vetsi nadrzku motorky.... ? el. zrcatka by nemnel byt zas tak velkej problem... pokud vse mas.... [upravil dne 9/4/10 Chepp] Citovat
vojti26 Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 jak rikam, mam vse krom svazku ... u ostrikovacu morkama myslis cerpadylka? jedno pro okno a druhy pro svetla? Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Kablíky holt musíš protahat. A jaký máš ovladač na okna u řidiče? Tam je el. ovládání zrcátek. Vyhřívaná ale snad jsou? Citovat
vojti26 Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 ovladani k tomu jeste musim dokoupit to je asi jediny... ja myslel spis jestli mi nekdo napise, co vse se musi natahnout a dodelat... tak je mi jasny, ze budou zrcatka napajeny takze kolik kabelu a kam, ovladany, tzn jen jeden kabel ke kazdemu zrcatku na ovladani? taky vyhrivany,to znamena napajeni spiral a pak musi byt spousteny,tzn kam az potahnu kabel aby se spustilo vyhrivani kdyz zapnu vyhrivani zadniho? a ostrikovace, to je zas otazka, jak je donutit spoustet? staci jen nejak propojit s ostrikovacema skla aby byli stale? a pokud ano tak seriove nebo paralelne? odkud je to nejlepsi? posilit kvuli tomu nejakou pojistku? a kdybych chtel jen pripinatelny ostrikovace na svetla tak, jako to ma asi urcite i originalni zapojeni,co kam kudy tahnout a kam to pripojit? tohle jsou otazky co by me tak zajimaly ... dik [upravil dne 9.4.2010 vojti26] Citovat
vojti26 Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 je to verze pred muxem cili kulaty packy Citovat
vojti26 Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 moc dik, sice z toho nejsem nejmoudrejsi,ale snad do toho proniknu a pochopim . Kazdopadne nemate nekdo fotoroman jestli jste to nekdo dodelaval? nebo aspon know how z dodelavky? a v serviceboxu nejni info o mnozstvi kabelaze, jestli nejni natahla v tom aute? je to takovy muj tajny sen mit tam predpripravu a nic netahat Citovat
HonzaZ Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 Nemáš zač, obávám se ale, že tam jsou jenom určité úseky kabeláže. Jeden hoch tady z fóra dodělával taky na podobném autě jako máš ty teploměr a zjistil že je tam určitá příprava, ale kabely nejsou natahané všude. Chce to prostě rozebrat a měřit. Pokud budeš mít nějaké dotazy, tak se ozvi. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 ja to dodělaval sferrym u mne , pokud nejsi masochista tak si sezen i kabelove svazky ze dveří , jinak ja protahoval pruchodkou u ridicovych dveří 14kabelu navic oproti serii , nezapomen ze do zrcatek jdou dva kabely na vyhrev 3 nebo 4 na ovladani , pak na ovladac samotny jsou 5 atd atd... ja dodelaval teda jeste okna dozadu a detskou pojistku tak i kabely pro podsviceni tlacitek se delaly . no podruhe bych do toho nesel. Citovat
vojti26 Odesláno 9. duben 2010 Autor Odesláno 9. duben 2010 no,to zni pomerne magicky asi se po kabelech poohlednu Citovat
Ferry Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 zrcatka nejsou jeste tak hrozny, ovladani znamena natahnout z ridicovych dveri do dveri spolujezdce 3draty, pokud budes dodelavat i vyhrivani, tak potom jeste 2 navic do kazdych dveri - +12V se pripoji na vystup casovaciho rele vyhrivani zadniho okna a kostra vyhrivani zrcatka se pripoji na kostrici bod pod kobercem u nohou spolujezdce a ridice. Citovat
kozik Odesláno 3. únor 2017 Odesláno 3. únor 2017 zdravim lidi neposlal by mi někdo schema na zapojeni el. zrcatek díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.