Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak velká prace je dodelat si elektricka zrcatka a ostrikovace svetel kdyz k tomu vse mam krom svazku a pocitam spis s tim,ze pro to v aute pripravu nemam? dokazete mi to nekdo zhruba nastinit kolik toho je a jaka je toho narocnost?nevim, jestli me napadla vsechna uskali tohohle, dik ;)

Odesláno

ostrikovace.. tzn mas i naraznik, vetsi nadrzku motorky.... ?

el. zrcatka by nemnel byt zas tak velkej problem... pokud vse mas....

[upravil dne 9/4/10 Chepp]

Odesláno

ovladani k tomu jeste musim dokoupit to je asi jediny... ja myslel spis jestli mi nekdo napise, co vse se musi natahnout a dodelat... tak je mi jasny, ze budou zrcatka napajeny takze kolik kabelu a kam, ovladany, tzn jen jeden kabel ke kazdemu zrcatku na ovladani? taky vyhrivany,to znamena napajeni spiral a pak musi byt spousteny,tzn kam az potahnu kabel aby se spustilo vyhrivani kdyz zapnu vyhrivani zadniho? a ostrikovace, to je zas otazka, jak je donutit spoustet? staci jen nejak propojit s ostrikovacema skla aby byli stale? a pokud ano tak seriove nebo paralelne? odkud je to nejlepsi? posilit kvuli tomu nejakou pojistku? a kdybych chtel jen pripinatelny ostrikovace na svetla tak, jako to ma asi urcite i originalni zapojeni,co kam kudy tahnout a kam to pripojit? tohle jsou otazky co by me tak zajimaly :D... dik ;)

[upravil dne 9.4.2010 vojti26]

Odesláno

moc dik, sice z toho nejsem nejmoudrejsi,ale snad do toho proniknu a pochopim ;). Kazdopadne nemate nekdo fotoroman jestli jste to nekdo dodelaval? nebo aspon know how z dodelavky? a v serviceboxu nejni info o mnozstvi kabelaze, jestli nejni natahla v tom aute? je to takovy muj tajny sen mit tam predpripravu a nic netahat :D;)

Odesláno

Nemáš zač, obávám se ale, že tam jsou jenom určité úseky kabeláže. Jeden hoch tady z fóra dodělával taky na podobném autě jako máš ty teploměr a zjistil že je tam určitá příprava, ale kabely nejsou natahané všude. Chce to prostě rozebrat a měřit. Pokud budeš mít nějaké dotazy, tak se ozvi.

Odesláno

ja to dodělaval sferrym u mne , pokud nejsi masochista tak si sezen i kabelove svazky ze dveří , jinak ja protahoval pruchodkou u ridicovych dveří 14kabelu navic oproti serii , nezapomen ze do zrcatek jdou dva kabely na vyhrev 3 nebo 4 na ovladani , pak na ovladac samotny jsou 5 atd atd... ja dodelaval teda jeste okna dozadu a detskou pojistku tak i kabely pro podsviceni tlacitek se delaly . no podruhe bych do toho nesel.

Odesláno

zrcatka nejsou jeste tak hrozny, ovladani znamena natahnout z ridicovych dveri do dveri spolujezdce 3draty, pokud budes dodelavat i vyhrivani, tak potom jeste 2 navic do kazdych dveri - +12V se pripoji na vystup casovaciho rele vyhrivani zadniho okna a kostra vyhrivani zrcatka se pripoji na kostrici bod pod kobercem u nohou spolujezdce a ridice.

• O 6 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...