Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau chtel bych se zeptat jestli nekdo nema foto jak tyto kola vypadaji na aute na jakymkoliv nejlip na 405 a co na ne rikate kvalita a tak? dik moc

[upravil dne 25/4/10 Brian]

[upravil dne 27/4/10 Brian]

Odesláno

jo ja bych je chtel v 17tkach akorat se bojim jak by to vypadalo na 405! mel sem 4 mesice objednany 17tky litaky a vcera mi zavolali ze nebudou vubec tak hledam nejaky novy prave uz mam doma gumy 17 a na zadnym konfiguratoru nejsou abych to videl na aute! pak sem se jeste dival na tyhle ale nevim co od nich cekat?

Odesláno

RSW.....no......asi bych do nich nešel,zatím jsem na ně neslyšel moc chválu..Jinak záleží taky na gumách jestli to bude dřít nebo ne,když zaklepeš lemy tak by nemuselo....

Odesláno

jo 205/40 R17 takovy gumy presne mam! to nejsou ty Kosei? ale jsou hodne podobny!RSW neco sem slysel ze jsou celkem mekky a staci projet mensi diru a chce to rovnat! kdyby mel jeste nekdo nejaky foto s 405 na 17tkach pro inspiraci dik za to:potlesk

Odesláno

nene nejsou to oni, jinak rsw moc nee, jsou to docala bláta.... taky proto ta cena.... to jsou spíš na auta se kterejma najezdíš 100 km ročně :-D takový spíš na vzhled než na ježdění :-D

Odesláno

ahoj ja mam kosei zurich a som max spokojny!uz sa mi podarilo chytit par fajnych dier a disk je ok,bol som ho skontorlovat je ako novy,cize dikov kosei by som sa nebal,aspon nie tych zurich,ale tie co chces ty by mali byt tiez ok kedze je vyrobca rovnaky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...