Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

scháním klíč na kola na 206-tku.Jde mi převážně o to,abych mohl povolit šroub v kufru u rezervy.Nemáte někdo jeden navíc,či nevíte kde bych ho mohl sehnat???Nechce se mi dělat nic po domácku;).Děkuji za radu

Kdyby ste někdo byl ochoten klíč prodat,rád koupím.

Kdyby něco tak mi napište na michalCORKA@seznam.cz

Děkuji za odpovědi:super

Guest servisman
Odesláno

kup si křížák klíč a budeš spokojen využiješ i na jiné ;) stojí okolo 100 a jde to sním v pohodě

Odesláno
Původně zaslal: honza406

kup si křížák klíč a budeš spokojen využiješ i na jiné ;) stojí okolo 100 a jde to sním v pohodě

On chce kluc s ktorym povoli aj srob ktory drzi rezervu v kosi na podvozku :)

To s krizakom asi tazko :D

Krizak doma mam, je super, ale na noseni v kufru ho nemam, origo klic tam ma drziak, a tym padem mi nelita po kufru :)

Na vrakacich by si mnel v pohode pochodit, viem ze minimalne 306 tky maju kluc dost podobny ked nie rovnaky

Odesláno

Zkusit vrakáč, případně naši Inzerci, nebo prohledat sBazar. Problém je, že až to kolo povolíš, zjistíš, že v té rezervě není ani hever. ;)

Takže budeš shánět znova. :)

(stalo se mi to samé)

Odesláno

Zajtra mozem hodit fotku, co sa stane s origo klucom, ked clovek trocha viac zaberie rukou :D:D:D ... tak som si dal ku rezerve stary dobry kriz a hadam mam pokoj:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...