Michalaaak Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Ahoj, scháním klíč na kola na 206-tku.Jde mi převážně o to,abych mohl povolit šroub v kufru u rezervy.Nemáte někdo jeden navíc,či nevíte kde bych ho mohl sehnat???Nechce se mi dělat nic po domácku;).Děkuji za radu Kdyby ste někdo byl ochoten klíč prodat,rád koupím. Kdyby něco tak mi napište na michalCORKA@seznam.cz Děkuji za odpovědi:super Citovat
Guest servisman Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 kup si křížák klíč a budeš spokojen využiješ i na jiné stojí okolo 100 a jde to sním v pohodě Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: honza406 kup si křížák klíč a budeš spokojen využiješ i na jiné stojí okolo 100 a jde to sním v pohodě On chce kluc s ktorym povoli aj srob ktory drzi rezervu v kosi na podvozku To s krizakom asi tazko Krizak doma mam, je super, ale na noseni v kufru ho nemam, origo klic tam ma drziak, a tym padem mi nelita po kufru Na vrakacich by si mnel v pohode pochodit, viem ze minimalne 306 tky maju kluc dost podobny ked nie rovnaky Citovat
Kurt Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Zkusit vrakáč, případně naši Inzerci, nebo prohledat sBazar. Problém je, že až to kolo povolíš, zjistíš, že v té rezervě není ani hever. Takže budeš shánět znova. (stalo se mi to samé) Citovat
P607Olda Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Na ten šroub si nechte navařit matici 19, pak to jde v pohodě klíčem na kola. Citovat
Michalaaak Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 Díky všem za tipy,díky moc:super Citovat
Fusion Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Origo má jen velkou drážku? Prodávají se klíče na kola s velkým černým plastovým mínusákem na druhým konci, snad každej autodílshop. Citovat
Qcko Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Zajtra mozem hodit fotku, co sa stane s origo klucom, ked clovek trocha viac zaberie rukou :D:D ... tak som si dal ku rezerve stary dobry kriz a hadam mam pokoj:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.