Přema Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Začal?Spíš pokračoval...... když ji mám už komplet předělanou, od brzd, kol, světel, mutimedií,osvětlení......a výfuky duplex sem už měl...jen sem vyměnil koncovky a zvuk.....pořád dobře stejný ..... PS: Asi málo sleduješ modely 407 [upravil dne 6-4-10 Přema] Citovat
tomike Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Přema pekne, vacsina podobnych uprav sa mi nepaci, toto ano. Citovat
stanchez Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 vyzera to zujimavo,ale ja osobne by som do toho nesiel...ja som z toho vreca ktori tvrdia ze v jednoduchosti je krasa.. Dal by som sest hviezdiciek z desiatich Citovat
Driver Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 .... hele víš to, že ti pod autem leží několik lešenářských trubek? [upravil dne 6/4/2010 Driver] Citovat
bazant Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 nevypadá to zle, odlišuje se to prostě od ostatních 407 a to se někomu nemusí líbit,ale tuším tohle je důvod proč to přema děla. mě hlavně zajímá, jaký to má zvuk...přemo, myslíš že by šlo udělat video a na něm pěkně prošlápnout plyn? )))) Citovat
Přema Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 bazant: Ano to přesně ten důvod proč to dělám, já prostě nemůžu mít normální auto.... a co se zvuku týče.....ten se projeví až při tahu za jízdy......na místě to nemá ten správný efekt......ale kdo mě zná tak ví co z toho lítají za zvuky....... Citovat
byny Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Určo to dalo práci ale výsledek stojí za to je to:super:super:super Citovat
MilanF1 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Mně se to taky líbí Když jsem to viděl poprvé, tak mě to přišlo jako Tuareg Citovat
Mišak 306 Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Koncovky vypadají dobře na tom kombíku... Na sedana bych si to nedal leda pořádnou rouru... Citovat
rado407sw Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Původně zaslal: Přema Někomu se to bude líbit a někomu zase ne........:roker Ale hlavní je že mě JO..... Vyzera to vyborne:super - mas nejaky typ na tie koncovky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.