pavel104 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Pánové, dá se sundat sklo z předního světla na 406 new model??? Normálně mám vevnitř nějakou můru či co a není mě jasné jak se tam dostala. A stejně jsou ty světla + mlhovky takové celé nějaké zasraté a zamlžené (zevnitř) Tak si říkám že bych to rozebral. Doufám že to není nějak nalisované nebo přilepené. Díky:papa Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Rozlepit jdou, po nahřátí. Někomu se to povedlo, mě třeba ne. Citovat
pavel104 Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Takže to asi bude na delší dobu že:myslim Tak to nechám až na víkend, snad bude víc času. Dík. Citovat
fifowole Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 neni jednodussi nalit neco na cisteni oken mixle s vodou do svetla, poradne poradne protrepat, vylit a nechat vyschnout? Citovat
pavel104 Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: fifowole neni jednodussi nalit neco na cisteni oken mixle s vodou do svetla, poradne poradne protrepat, vylit a nechat vyschnout? Nevím, nikdy jsem nic podobného nedělal;) Citovat
kutilferda Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Ahoj jednou jsem tak chtěl prodat paraboly,byly zaprášené,tak jsem je opláchl jar s vodou a pak už byly nepoužitelné!! Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: fifowole neni jednodussi nalit neco na cisteni oken mixle s vodou do svetla, poradne poradne protrepat, vylit a nechat vyschnout? To bych nedoporučoval. Nechá ti to šeredné kapky na parabole. Citovat
fifowole Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 aha, tak leda do toho jeste primychat tekute sterace no jeste ze me to napadlo, aspon to nikdo nebude zkouset Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Propláchnou to jde. Já jsem se světlama na starý 406 dělal všechno možný. Nejlepší samo je, když se rozeberou a pořádně umejou. Bývá totiž zanesený i to plexi a na to je nejlepší hadr;) Na paraboly se mi nakonec osvědčil takový spešl hadřík na čištění brýlí. Po zaschnutí jsem je lehce přeleštil a pohoda - nesmí se na to ale moc tlačit Pokud si netroufáš na to rozebrání, tak světla odstroj. Naper do nich teplou vodu s jarem a nakonec je pořádně vymáchej v destilovaný vodě. Dej je někam uschnout, ale ne do tepla. Když to vyschne moc rychle, tak se tam právě udělají mapy od kapek Citovat
koblih69 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Na rozlepení stačí fén a vetší šroubovák, případně špachtle. Sloupneš 4 ocelové sponky ( na Depo tuším 6 ) a ohřeješ spoj čiré přední části s černou. Ohřívej po celém obvodu. Pak šroubovákem nebo tou špachtlí začni pomalu rozlepovat. Mírně rozevři a okolo nahřívej. Ten tmel se uvolňuje pomalu, takže opatrně ať to neprasklne, pěkně pomalu. Po rozlepení to velmi opatrně umej a černou část pořádně nahřej a vmáčni do ní plexi. S trocou cviku se to dá zvládnout i s mystím za 10 minut, ale napoprvé si rezervuj tak 1/2 hodiny . Já ještě spoj většinou objedu silikonem, ale to není nezbytně nutný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.