Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, dá se sundat sklo z předního světla na 406 new model??? Normálně mám vevnitř nějakou můru či co a není mě jasné jak se tam dostala.:D A stejně jsou ty světla + mlhovky takové celé nějaké zasraté a zamlžené (zevnitř) Tak si říkám že bych to rozebral. Doufám že to není nějak nalisované nebo přilepené.:D Díky:papa

Odesláno
Původně zaslal: fifowole

neni jednodussi nalit neco na cisteni oken mixle s vodou do svetla, poradne poradne protrepat, vylit a nechat vyschnout? :myslim

Nevím, nikdy jsem nic podobného nedělal;)

Odesláno
Původně zaslal: fifowole

neni jednodussi nalit neco na cisteni oken mixle s vodou do svetla, poradne poradne protrepat, vylit a nechat vyschnout? :myslim

To bych nedoporučoval. Nechá ti to šeredné kapky na parabole. ;)

Odesláno

Propláchnou to jde. Já jsem se světlama na starý 406 dělal všechno možný. Nejlepší samo je, když se rozeberou a pořádně umejou. Bývá totiž zanesený i to plexi a na to je nejlepší hadr;) Na paraboly se mi nakonec osvědčil takový spešl hadřík na čištění brýlí. Po zaschnutí jsem je lehce přeleštil a pohoda - nesmí se na to ale moc tlačit :aut

Pokud si netroufáš na to rozebrání, tak světla odstroj. Naper do nich teplou vodu s jarem a nakonec je pořádně vymáchej v destilovaný vodě. Dej je někam uschnout, ale ne do tepla. Když to vyschne moc rychle, tak se tam právě udělají mapy od kapek ;)

Odesláno

Na rozlepení stačí fén a vetší šroubovák, případně špachtle. Sloupneš 4 ocelové sponky ( na Depo tuším 6 ) a ohřeješ spoj čiré přední části s černou. Ohřívej po celém obvodu. Pak šroubovákem nebo tou špachtlí začni pomalu rozlepovat. Mírně rozevři a okolo nahřívej. Ten tmel se uvolňuje pomalu, takže opatrně ať to neprasklne, pěkně pomalu. Po rozlepení to velmi opatrně umej a černou část pořádně nahřej a vmáčni do ní plexi. S trocou cviku se to dá zvládnout i s mystím za 10 minut, ale napoprvé si rezervuj tak 1/2 hodiny :D. Já ještě spoj většinou objedu silikonem, ale to není nezbytně nutný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...