Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dal jsem do parkovaček LED diody a zjistij sem že svítí i při vypnutých světlech může mi někdo poradit jak se to dá vyřešit a nebo se tam nedají dát dík za radu.

Odesláno

MUZOU TAM BYT A NEBUDOU TI SVITIT CELOU NOC ME TO SVITI TAK 5-10 MINUT. JINAK UZ SE TO TU NEKDE RESILO .mUZE TI TO JESTE PORAD HLASIT CHYBU ZE MAS SPALENOU ZAROVKU ALE JINAK TO NEMA NA NIC VLIV.:)

Odesláno

Jen to tak dost málo svítí ale hlášku nevím jen jsem to skusil a zjistil že to zustalo svítít tak jsem je vyndal ale koukal jsem na net a prodávaj se taky patice s 5 ledkama takže s větším odběrem není to možné řešení.

Odesláno

Já tam mám ty pěti diodový světla a dovnitř jsem připojil jseště jednu klasickou žárovku, která mi vynahrazuje potřebný odpor. Žárovka je umístěna za parabolou a tím pádem není vůbec vidět. :mrk:papa

Odesláno

ja som dal halogenove ziarovky do parkovaciek s takou spicatou koncovkou na konci ziarovky, a svieti super, jedna stala 5 euro, co nie je malo, ale svietia naozaj pekne, a isto lepsie ako led ktore hlasia potom chybu ziarovky

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: denoo

ja som dal halogenove ziarovky do parkovaciek s takou spicatou koncovkou na konci ziarovky, a svieti super, jedna stala 5 euro, co nie je malo, ale svietia naozaj pekne, a isto lepsie ako led ktore hlasia potom chybu ziarovky

ahoj kde si kúpil tie halogénové žiarovky... alebo aké majú označenie. dik

Odesláno

Tak tu prikladám link na tie ledky čo nehlásia poruchu žiaroviek len sú drahé ( tie spodné). http://www.tuning.sk/dokument-dectane-9-led-super-vysoko-svietive-parkovacky-t10-svetla-sviete

A inak pre moderné autá čo hlásia chybu žiaroviek sa dá objednať rezistor ku ledkám, tu je link.

http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovky/predradne-rezistory-pro-led-zarovky/smid-99/

Odesláno
Původně zaslal: bonfire

můžete mi někdo poradit? koupil sem si taky diody do parkovaček a pořád to problikává, čim to je?

Jestli ti bliká až po zhasnutí tak je to tím že nemá ledka požadovaný odběr......ono to po čase samo přestane....

Odesláno

Já jsem dával 8 ledkový diody na osvětlení SPZ a taky mi blikaly. Večer jsem to tam namontoval a nechal do rána, ráno přišel k autu a pořád blikaly, sice ne tak intenzivě, ale blikaly. Tak jsem je vyndal a asi to vyřeším LED páskem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...