byny Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Dal jsem do parkovaček LED diody a zjistij sem že svítí i při vypnutých světlech může mi někdo poradit jak se to dá vyřešit a nebo se tam nedají dát dík za radu. Citovat
Přema Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Spíš blikají ne?a co hlášky na dispeji...ty nic??? Citovat
sromo Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 MUZOU TAM BYT A NEBUDOU TI SVITIT CELOU NOC ME TO SVITI TAK 5-10 MINUT. JINAK UZ SE TO TU NEKDE RESILO .mUZE TI TO JESTE PORAD HLASIT CHYBU ZE MAS SPALENOU ZAROVKU ALE JINAK TO NEMA NA NIC VLIV. Citovat
byny Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 Jen to tak dost málo svítí ale hlášku nevím jen jsem to skusil a zjistil že to zustalo svítít tak jsem je vyndal ale koukal jsem na net a prodávaj se taky patice s 5 ledkama takže s větším odběrem není to možné řešení. Citovat
Přema Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 není.....ani 10ledek ti ten odpor neuděla Citovat
sromo Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 PRESNE ANI 10 DIOD UZ JE PREJ NEKDE NA TRHU I DIODOVA PATICE KTERA MA DIODY A:( 5W ODPOR HLEDAL JSEM JE NA NETU ALE NENASEL Citovat
kajvet Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 dej tam modrý 5W 12V a uvidíš co to udělá ke xenonům za nádheru za pár korun bez hlášek PP a zhasnutí po měkolika minutách:papa Citovat
Brizan Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Já tam mám ty pěti diodový světla a dovnitř jsem připojil jseště jednu klasickou žárovku, která mi vynahrazuje potřebný odpor. Žárovka je umístěna za parabolou a tím pádem není vůbec vidět. :papa Citovat
denoo Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 ja som dal halogenove ziarovky do parkovaciek s takou spicatou koncovkou na konci ziarovky, a svieti super, jedna stala 5 euro, co nie je malo, ale svietia naozaj pekne, a isto lepsie ako led ktore hlasia potom chybu ziarovky Citovat
JonathanDavis Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: sromak PRESNE ANI 10 DIOD UZ JE PREJ NEKDE NA TRHU I DIODOVA PATICE KTERA MA DIODY A:( 5W ODPOR HLEDAL JSEM JE NA NETU ALE NENASEL tak ja som ich našiel http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27817 Citovat
andy 3823 Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Původně zaslal: denoo ja som dal halogenove ziarovky do parkovaciek s takou spicatou koncovkou na konci ziarovky, a svieti super, jedna stala 5 euro, co nie je malo, ale svietia naozaj pekne, a isto lepsie ako led ktore hlasia potom chybu ziarovky ahoj kde si kúpil tie halogénové žiarovky... alebo aké majú označenie. dik Citovat
Judes Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Tak tu prikladám link na tie ledky čo nehlásia poruchu žiaroviek len sú drahé ( tie spodné). http://www.tuning.sk/dokument-dectane-9-led-super-vysoko-svietive-parkovacky-t10-svetla-sviete A inak pre moderné autá čo hlásia chybu žiaroviek sa dá objednať rezistor ku ledkám, tu je link. http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovky/predradne-rezistory-pro-led-zarovky/smid-99/ Citovat
bonfire Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 můžete mi někdo poradit? koupil sem si taky diody do parkovaček a pořád to problikává, čim to je? Citovat
AnotherOne Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Vadná ledka. Prepäťová špička ju odpáli takmer isto po nejakom čase. Citovat
Přema Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Původně zaslal: bonfire můžete mi někdo poradit? koupil sem si taky diody do parkovaček a pořád to problikává, čim to je? Jestli ti bliká až po zhasnutí tak je to tím že nemá ledka požadovaný odběr......ono to po čase samo přestane.... Citovat
jirka407 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Já jsem dával 8 ledkový diody na osvětlení SPZ a taky mi blikaly. Večer jsem to tam namontoval a nechal do rána, ráno přišel k autu a pořád blikaly, sice ne tak intenzivě, ale blikaly. Tak jsem je vyndal a asi to vyřeším LED páskem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.