brslen Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Nikde ji nemuzu sehnat,bud spatne hledam nebo proste neni Citovat
dobrmik Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 čoveče mám stejnej problém..:Dviz topic dolejc Citovat
janci77 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Malo by to byť toto: Alicia Keys - Empire State Of Mind (Part II) Broken Down Citovat
dobrmik Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 janci77:je to sice ono ale nikde to není...jen s jay z.. Citovat
janci77 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Ja som to stiahol odtialto a je to ono... [upravil dne 3/4/10 Radek Hurvajz] Citovat
brslen Odesláno 3. duben 2010 Autor Odesláno 3. duben 2010 uz jsem to nasel,ale chcou registraci,a na to jim prdim Citovat
janci77 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Však klikni na ten môj link a potom daj len download a už to sťahuje... edit: potom ako klikneš na download, tak otvorí novú stránku, na nej odpíšeš ten text vedľa Enter this a napíšeš ho do here... A už len klikneš na download file a máš to... [upravil dne 3/4/10 janci77] Citovat
dobrmik Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 jj jde to v pohodě...nemusíš bejt reglej..jen musíš čekat asi 50s než najede down. pro neregistrovaný.. Citovat
brslen Odesláno 3. duben 2010 Autor Odesláno 3. duben 2010 Juchuu mam ji,a hura s ni do auta .Diky janci77 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Opatrně s těmi linky. Je to proti pravidlům. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 brslen, inac pre dalsie razi http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software-download.htm Klikni na zeleny obdlznik nalavo a stiahni... Potom to staci otvroti, vybrat si ci to chces s youtube stiahnut ako video alebo rovno ako MP3, hodis tam link a uz stahuje Citovat
rarasik Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 a co tak doplnok firefoxu torrent finder?:aut Citovat
brslen Odesláno 3. duben 2010 Autor Odesláno 3. duben 2010 Původně zaslal: Lubk0 brslen, inac pre dalsie razi http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software-download.htm Klikni na zeleny obdlznik nalavo a stiahni... Potom to staci otvroti, vybrat si ci to chces s youtube stiahnut ako video alebo rovno ako MP3, hodis tam link a uz stahuje diky uz ji mam. Citovat
jofo Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 ja pouzivam real player, stiahnem klip a potom v menu je ci cgcem z toho mp3 alebo iny format do roznych zariadeni. Ako telefon,.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Původně zaslal: jofo ja pouzivam real player, stiahnem klip a potom v menu je ci cgcem z toho mp3 alebo iny format do roznych zariadeni. Ako telefon,.... Ten soft co som pastol, ty to moze stiahnut ako video, ale moze ty to uz priamo stiahnut ako MP3 Takze nemusis robit 2 veci, mas to naraz. Brslen - ved som pisal ze PRE DALSI RAZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.