turbo911 Odesláno 3. duben 2010 Odesláno 3. duben 2010 Chcem sa opýtať či je tento problém vo všetkých 405 alebo iba v tej mojej, že pri jazde v noci veľmi slabo vidím a hlavne keď je horšie počasie. Pomôže mi keď vymením tie plasty na svetlách? Alebo ma niekto rozumne riešenie? Citovat
Brojta Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Ahoj,všechny 405ky co jsem měl já, svítily na výbornou.U té jedné jsem v noci viděl skoro jak ve dne:aut Možná by Ti pomohlo sundat skla ze světel a vymít to vodou s nějákým přípravkem na nádobí ( Jar....) A lehce ten chrom vzít Tempem,ale zlehka ať to nevydřeš.Mě to párkrát pomohlo:mrk Citovat
Karel Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 No s tím Tempem bych byl moc opatrný, protože stači suchy hadr a tu stříbrnou plochu podřeš. Citovat
mato00 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 U niekoho som počul, že napustil do svetla vodu zo saponátom a vymyl to riadne a potom opláchol čistou vodou a nechal vyschnúť. Len netreba ísť na to zo žiadnou handrou, lebo by sa zodrela ta fólia:myslim Citovat
OK406 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Lepší je proploáchnou parabolu destilovanou vodou. Někdo to tu už na fóru psal, že to nezanechává ,,fleky\". A nebo už jsou ,,vysvícené\" od toho denního svícení. Přece jen t paaboly na to nejsou přispůsobené. [upravil dne 6/4/10 OK406] Citovat
Capy Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 většinou ani jedno nepomůže světla se rádi vypalovali a pak nesvítí. stačí se pozorně podívat zda nad žárovkou není vypálená parabola - pak už jedině nové očíčka Citovat
OK406 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: Capy většinou ani jedno nepomůže světla se rádi vypalovali a pak nesvítí. stačí se pozorně podívat zda nad žárovkou není vypálená parabola - pak už jedině nové očíčka Přesně tak a pak nezbývá, než si koupit nové např. zde Citovat
Washut Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Měl jsem taky vypálený paraboly a prd to svítilo, tak jsem jako provizorní řešení vlepil do parabol hliníkovou fólii a pomohloto, Teda ještě pomáhá do dnes Citovat
Karel Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Raději změř ještě napětí na žárovce a porovnej s napětím baterky, může byt špatné ukostření. Citovat
What the Hell... Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Koneckoncu to muze mit blbe serizeny... Citovat
Maverick Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Přiznám se bez mučení, já jsem ten neznaboh, co na světla šel s jarovou vodou Hele v první řadě napustit světla teplou vodou, pak do toho nalejt jar a pořádně protřepat a propláchnout. Stačí obyč voda, ani ta větčinou nezanechává skvrnky. Potom \"odjistit\" sklo a pořádně umejt houbičkou s jarem. Pak už jen nechat vysušit. Pokud není parabola vyloženě vypálená takovým způsobem, že místy už není chrom, tak to pomáhá a bejvá to znát. Pro úplnej elefek doporučuju pak použít čárovky Osram night braker PS: V žádnym případě bych na ten chrom vevnitř nešel hadrem ani ničím podobný. U vypálených parabol už může byýt v takovém stavu, že ho odloupeč. V lepčím případě \"jen\" poškrábeš. Citovat
turbo911 Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 hmmmm chce to nove ocicka ... obe paraboly su uz dost vypalene. Takze chyba je len umna. Asi to najprv skusim s hlinikovou foliou a uvidim. Hoci to nieje najlepsie riesenie. Citovat
vildapl Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Tempo v žádném případě!!! Zkus zadat v googlu \"postříbření parabol\" ale nevím jestli to ještě funguje nebo kolik to aktuálně stojí. Citovat
Čeněk Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 Já je nechal postříbřit tady jestli ti to pomůže: Adresa na stříbření parabol je: František Nepokoj U cihelny 603, 517 73 Opočno mobil: 775 289 708 e-mail: veteran.moto@tiscali.cz www.nepokoj.cz Jo a málem bych zapomněl. Za parabolu 350,- Kč a rámeček 100,- Kč. jinak tady je odkaz na fórum http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=31921&page=1 během diskuze se řešilo i postříbření, jsou tam i fotky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.